یکی از مهم‌ترین کارهایی که داوطلبان قبل از برنامه‌ریزی دروس باید به سراغ آن بروند، بررسی بودجه بندی هر درس تخصصی است. همانطور که می‌دانید کنکور سراسری تنها شامل سوالات دروس تخصصی است. بنابراین داوطلبان باید به سراغ بررسی و مطالعه بودجه بندی دروس بروند. گروه انسانی شامل هشت درس تخصصی با ضرایب و سوالات متفاوت است. داوطلبان گروه انسانی در کنکور با سوالات دروس ریاضی، زبان و ادبیات فارسی، علوم اجتماعی، روانشناسی، زبان عربی، تاریخ و جغرافیا، فلسفه و منطق و اقتصاد روبه‌رو می‌شوند. یکی از دروسی که داوطلبان باید بودجه بندی آن را مطالعه کنند، بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور است.

درس فلسفه و منطق یکی از دروس تخصصی در کنکور انسانی است که بیشتر حالت حفظی دارد. سوالات این درس به نحوی است که داوطلبان با مطالعه مناسب دچار سردرگمی و مشکل نمی‌شوند. داوطلبانی که به دنبال کسب یک درصد مناسب در این درس هستند باید قبل از هر کاری به سراغ مطالعه بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور بروند.

کنکور 1403 مانند کنکور سال‌های اخیر نیست و تغییراتی در آن ایجاد شده است. با توجه به این شرایط برخی از تغییرات بر روی دروس تخصصی اعمال شده است. داوطلبان در این مطلب می‌توانند با تعداد سوالات درس فلسفه و منطق، ضریب این درس و زمان پاسخگویی به سوالات آن بیشتر آشنا شوند.

تیم محتوای حرف آخر در این مطلب به سراغ بررسی بودجه بندی درس فلسفه و منطق می‌رود و مباحث تست خیز و آسان این درس را مشخص می‌کند. داوطلبان گروه انسانی با مطالعه این بودجه بندی، شانس بیشتری برای کسب یک درصد بالا برای این درس در کنکور سراسری خواهند داشت. داوطلبان در انتهای این مطلب با یک دوره منحصربه‌فرد و فوق‌العاده برای درس فلسفه و منطق نیز آشنا می‌شوند.

داوطلبان و دانش‌آموزان گروه انسانی به این نکته توجه داشته باشند که بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی در این مطلب بر اساس آخرین تغییرات کنکور سراسری و با توجه به آخرین تغییرات کتاب درسی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

 

بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور

سوالات فلسفه و منطق در کنکور انسانی

قبل از اینکه به سراغ بررسی بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی برویم باید با تعداد سوالات درس فلسفه و منطق در کنکور آشنا شویم. اول از همه به سراغ بررسی دفترچه تخصصی کنکور انسانی برویم. داوطلبان گروه انسانی در کنکور به سوالات دو دفترچه تخصصی پاسخ می‌دهند. دفترچه شماره یک شامل چهار درس تخصصی ریاضی، زبان و ادبیات فارسی، علوم اجتماعی و روانشناسی است. داوطلبان 85 دقیقه زمان دارند تا به 80 سوال این دفترچه پاسخ دهند.

دفترچه تخصصی شماره دو کنکور انسانی شامل چهار درس تخصصی است. داوطلبان در این دفترچه باید به سوالات دروس زبان عربی، تاریخ و جغرافیا، فلسفه و منطق و اقتصاد پاسخ دهند. مدت زمان پاسخگویی به این چهار درس در دفترچه دوم 75 دقیقه است و داوطلبان باید به 80 سوال این دفترچه پاسخ دهند.

هفتمین درس تخصصی در کنکور انسانی، درس فلسفه و منطق است. داوطلبان در کنکور انسانی باید به 20 سوال این درس در مدت زمان 20 دقیقه پاسخ دهند. این بدین معنی است که داوطلبان برای پاسخگویی به هر سوال درس فلسفه و منطق تنها 1 دقیقه زمان دارند. مطالعه بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی در این شرایط اهمیت خود را به خوبی نشان می‌دهد. داوطلبان باید تسلط زیادی بر مفاهیم درس فلسفه و منطق داشته باشند تا در مدت زمان یک دقیقه به سوالات پاسخ دهند.

داوطلبان گروه انسانی باید به این نکته توجه داشته باشند که تمامی اطلاعات این مطلب برای کنکور انسانی 1403 آماده شده است. این امکان وجود دارد که تعداد سوالات هر درس تخصصی در کنکور سال‌های آینده تغییر کند. تیم محتوای حرف آخر این مطلب را بر اساس آخرین تغییرات کنکور سراسری بروزرسانی می‌کند.

 

بررسی بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی

سوالات فلسفه و منطق در کنکور انسانی 1403

تعداد سوالات منطق و فلسفه در کنکور: 20 سوال
سوالات از شماره 126 الی 145
مدت زمان پاسخگویی به سوالات: 20 دقیقه
مدت زمان میانگین پاسخگویی به هر سوال: 60 ثانیه
منابع: فلسفه پایه یازدهم و دوازدهم، منطق پایه دهم

 

ضریب درس فلسفه و منطق در کنکور انسانی

داوطلبان در کنکور سال‌های اخیر با زیرگروه‌های مختلفی روبه‌رو بودند. این بدین معنی است که داوطلبان با توجه به رشته مورد علاقه خود به سراغ مطالعه دروس تخصصی می‌رفتند. گاهی اوقات داوطلبان با توجه به رشته مورد علاقه خود برخی از دروس تخصصی را مطالعه نمی‌کردند. اما این شرایط در حال حاضر صدق نمی‌کند، زیرا مفهومی به نام زیرگروه در کنکور سراسری وجود ندارد.

با توجه به تغییرات اخیر کنکور سراسری، زیرگروه‌ها از کنکور حذف شده‌اند. این بدین معنی است که تمامی رشته‌های کنکور انسانی در یک گروه قرار دارند. اگر تمامی رشته‌های کنکور انسانی در یک گروه قرار داشته باشند، ضرابی دروس تخصصی چگونه محاسبه می‌شوند؟ با توجه به این شرایط، هر درس تخصصی دارای ضریب خاص خودش است. این بدین معنی است که هر درس تخصصی برای تمامی رشته‌ها دارای یک عدد مشخص است.

داوطلبان گروه انسانی معمولا ارتباط مناسبی با درس فلسفه و منطق دارند، زیرا این درس چالش‌های زیادی برای داوطلبان ندارد. این دو درس بیشتر حالت مفهومی و حفظی دارند و داوطلبان با یک برنامه‌ریزی دقیق می‌توانند درصد مناسبی کسب کنند. زمانی‌که به سراغ بررسی ضریب درس فلسفه و منطق می‌رویم با عدد جالبی روبه‌رو می‌شویم. این درس نسبتا آسان در کنکور انسانی دارای ضریب 5 است. این بدین معنی است که داوطلبان با یک مطالعه مناسب امکان کسب یک درصد مناسب را با توجه به این ضریب در کنکور سراسری دارند.

 

ضریب درس فلسفه و منطق

 

بررسی کامل بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور ۱۴۰۳

داوطلبان در بخش بالا با تعداد سوالات درس فلسفه و منطق و ضریب این درس کنکور انسانی 1403 آشنا شدند. حالا نوبت این است که به سراغ بررسی بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی برویم. داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که بودجه بندی این درس از کتاب‌های درسی منطق پایه دهم، فلسفه پایه یازدهم و دوازدهم طراحی می‌شود. منطق پایه دهم، شامل ده درس مختلف است که هر کدام از این دروس سوالات خاص خود را در کنکور دارند.

درس فلسفه پایه یازدهم نیز دارای ده درس است و بودجه بندی خاص خود را در کنکور سراسری دارد. درس فلسفه پایه دوازدهم از یازده درس تشکیل شده است و هر درس سوالات متفاوتی در کنکور دارد. ما در بخش زیر به سراغ بودجه بندی درس فلسفه و منطق در کنکور انسانی می‌رویم و سپس مباحث تست خیز و آسان این درس را بررسی می‌کنیم:

منطق پایه دهم: 10 سوال

  • درس اول: منطق، ترازوی اندیشه: 1 سوال
  • درس دوم: لفظ و معنا: 1 سوال
  • درس سوم: مفهوم و مصداق: 1 سوال
  • درس چهارم: اقسام و شرایط تعریف: 1 سوال
  • درس پنجم: اقسام استدلال استقرایی: 1 سوال
  • درس ششم: قضیه حملی: 1 سوال
  • درس هفتم: احکام قضایا: 1 سوال
  • درس هشتم: قیاس اقترانی: 1 سوال
  • درس نهم: قضیه شرطی و قیاس استثنایی: 1 سوال
  • درس دهم: سنجشگری در تفکر: 1 سوال

فلسفه پایه یازدهم: 4 سوال

  • درس اول: چیستی فلسفه
  • درس دوم: ریشه و شاخه‌های فلسفه
  • درس سوم: آغاز تاریخی فلسفه
  • درس چهارم: فلسفه و زندگی
  • درس پنجم: زندگی بر اساس اندیشه
  • درس ششم: امکان شناخت
  • درس هفتم: ابزارهای شناخت
  • درس هشتم: نگاهی به تاریخچه معرفت
  • درس نهم: چیستی انسان
  • درس دهم: انسان، موجود اخلاق‌گرا

فلسفه پایه دوازدهم: 6 سوال

  • درس اول: هستی و چیستی
  • درس دوم: جهان ممکنات
  • درس سوم: جهان علی و معلولی
  • درس چهارم: کدام تصویر از جهان؟
  • درس پنجم: خدا در فلسفه (1)
  • درس ششم: خدا در فلسفه (2)
  • درس هفتم: عقل در فلسفه (1)
  • درس هشتم: عقل در فلسفه (2)
  • درس نهم: آغاز فلسفه در جهان اسلام (1)
  • درس دهم: فلسفه در جهان اسلام (2)
  • درس یازدهم: دوران متاخر

 

بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور

 

 

تجزیه و تحلیل بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی

بودجه بندی درس فلسفه و منطق در کنکور انسانی 1403 به صورت زیر است:

  • منطق: 10 سوال
  • فلسفه پایه یازدهم: 4 سوال
  • فلسفه پایه دوازدهم: 6 سوال

منطق پایه دهم: 10 سوال + 50 درصد از سوالات

منطق پایه دهم در کنکور انسانی دارای ده درس است. با توجه به بودجه بندی درس منطق در کنکور سال اخیر هر درس منطق پایه دهم در کنکور انسانی دارای یک سوال است. منطق و فلسفه در کنکور انسانی دارای 20 سوال هستند. این بدین معنی است که منطق پایه دهم با 10 سوال نقش بسیار مهمی را در درس فلسفه و منطق دارد. داوطلبان گروه انسانی با پاسخگویی به سوالات این درس یک نمره 50 درصدی به دست می‌آورند.

منطق پایه دهم50%
50%

 

 

فلسفه پایه یازدهم: 4 سوال +  20 درصد از سوالات

فلسفه پایه یازدهم نیز مانند منطق از 10 درس تشکیل شده است. برخی از دروس در فلسفه یازدهم دارای سوال در کنکور انسانی هستند و برخی از دروس هیچی سوالی در کنکور انسانی ندارند. فلسفه پایه یازدهم در کنکور انسانی دارای 4 سوال است. این بدین معنی است که داوطلبان با پاسخگویی به سوالات فلسفه پایه یازدهم یک نمره 20 درصدی به جمع نمرات خود اضافه می‌کنند.

 

فلسفه پایه یازدهم20%
20%

 

 

فلسفه پایه دوازدهم: 6 سوال + 30 درصد از سوالات

آخرین بخش بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی به فلسفه پایه دوازدهم مربوط می‌شود. فلسفه پایه دوازدهم از 11 فصل یا درس تشکیل شده است. بودجه بندی فلسفه و منطق برای این بخش شامل 6 سوال است. داوطلبانی که بتوانند به سوالات این بخش به درستی پاسخ دهند یک نمره 30 درصدی به جمع نمرات خود در کنکور سراسری اضافه می‌کنند.

 

 

فلسفه پایه دوازدهم30%
30%

 

 

مباحث تست خیز درس فلسفه و منطق در کنکور

یکی از جنبه‌های مثبت مطالعه بودجه بندی درس فلسفه و منطق کنکور انسانی، آشنایی با مباحث تست خیز و آسان این درس است. داوطلبان با مطالعه بودجه بندی می‌توانند شناخت بیشتری نسبت به مباحث دشوار و آسان داشته باشند. ما در این بخش مطلب به سراغ بررسی مباحث تست خیز فلسفه و منطق کنکور انسانی می‌رویم. داوطلبان با مطالعه بخش بالا به خوبی متوجه این موضوع شده‌اند که منطق پایه دهم نقش بسیار مهمی در بودجه بندی فلسفه و منطق دارد. منطق پایه دهم از 10 سوال تشکیل شده است و 50 درصد از سوالات فلسفه و منطق را شامل می‌شود. بنابراین اگر داوطلبان به دنبال مطالعه مباحث تست خیز هستند ابتدا باید به سراغ مطالعه این بخش بروند.

مباحث آسان درس فلسفه و منطق در کنکور

اگر داوطلبان بودجه بندی درس فلسفه و منطق را مطالعه کنند متوجه آسان‌ترین بخش درس فلسفه و منطق می‌شوند. ساده‌ترین و آسان‌ترین بخش بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی، فلسفه پایه یازدهم است. فلسفه پایه یازدهم از 4 سوال تشکیل شده است و یک نمره 20 درصدی را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد. اگر می‌خواهید مطالعه درس فلسفه و منطق را از بخش آسان شروع کنید بهتر است به سراغ فلسفه پایه یازدهم بروید.

 

مباحث آسان درس فلسفه و منطق در کنکور

 

دوره آموزشی منطق حرف آخر

داوطلبان گروه انسانی با مطالعه بودجه بندی درس فلسفه و منطق کنکور انسانی یک گام از سایر داوطلبان جلو خواهند بود. اما این پایان کار نیست. داوطلبانی که به دنبال یک درصد بالا برای این درس هستند باید از منابع آموزشی مناسبی استفاده کنند. موسسه حرف آخر برای تمامی دروس تخصصی انسانی، دوره‌های آموزشی منحصربه‌فردی آماده کرده است. یکی از این دوره‌ها، دوره منطق انسانی حرف آخر است.

داوطلبان در دوره منطق انسانی حرف آخر به تمامی مفاهیم ده درس منطق دهم، دسترسی دارند. دوره منطق انسانی حرف آخر توسط یکی از برترین اساتید حرف آخر تدریس می‌شود. استاد محسن منتظری مدرس درس منطق انسانی در موسسه حرف آخر است. البته استاد منتظری تنها نیست و در این مجموعه مهرداد مشایخی نیز به کمک استاد منتظری می‌آید تا داوطلبان مفاهیم درس منطق را به خوبی یاد بگیرند.

دوره آموزشی منطق انسانی حرف آخر در بستر vod حرف آخر ارائه می‌شود. این بدین معنی است که داوطلبان امکان مشاهده ویدیوهای این دوره آموزشی را به صورت آنلاین و آفلاین در هر زمان و مکانی دارند. بنابراین داوطلبان تنها نیاز است این دوره آموزشی را تهیه کنند و به راحتی مفاهیم درس منطق را یاد بگیرند. اگر به دنبال یک دوره آموزشی کامل برای درس منطق هستید این دوره بهترین انتخاب برای شماست.

این دوره با استفاده از تصاویر و انیمیشن در اختیار دانش‌آموزان و داوطلبان گروه انسانی قرار می‌گیرد. استاد محسن منتظری برای درک بهتر مفاهیم از الگوهای کاربردی و نقشه‌راه‌های خاص استفاده می‌کند. همین موضوع نیز موجب می‌شود که داوطلبان مفاهیم را به بهترین شکل ممکن یاد بگیرند. داوطلبان در این دوره با تست‌های کنکور در سال‌های اخیر و نحوه پاسخگویی به سوالات نیز آشنا می‌شوند. شما می‌توانید با مراجعه به لینک زیر اطلاعات بیشتری در مورد این دوره داشته باشید:

 

بررسی بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی

 

 

دوره آموزشی فلسفه یازدهم حرف آخر

متاسفانه در سال‌های اخیر داوطلبان گروه انسانی در مورد دوره‌های آموزشی برای این گروه ناراضی بودند. داوطلبان گروه انسانی به دنبال بهترین دوره‌های آموزشی در کشور بودند، اما دوره‌های آموزشی خاصی در کشور برای این گروه وجود نداشت. اما این شرایط در حال حاضر برای داوطلبان گروه انسانی صدق نمی‌کند. موسسه حرف آخر برای تمامی دروس تخصصی گروه انسانی دوره‌های آموزشی خاصی در نظر گرفته است. تمامی این دوره‌ها توسط بهترین اساتید حرف آخر در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان گروه انسانی قرار می‌گیرند.

یکی دیگر از دوره‌های آموزشی موسسه حرف آخر برای داوطلبان گروه انسانی، دوره آموزشی فلسفه یازدهم انسانی است. داوطلبانی که به دنبال بالاترین درصد برای این درس هستند باید توجه خاصی به منابع آموزشی فلسفه داشته باشند. موسسه حرف آخر با ارائه این دوره آموزشی منحصربه‌فرد کار داوطلبان را برای یادگیری درس فلسفه راحت کرده است. داوطلبان با مشاهده این دوره آموزشی امکان کسب بالاترین درصدها را در کنکور سراسری دارند.

دوره آموزشی فلسفه یازدهم حرف آخر نه تنها برای داوطلبان در مقطع کنکور مناسب است بلکه داوطلبان و دانش‌آموزان در پایه یازدهم نیز امکان مشاهده این دوره را دارند. این دوره منحصربه‌فرد توسط استاد محسن منتظری در اختیار دانش‌آموزان و داوطلبان گروه انسانی قرار می‌گیرد. استاد مهرداد مشایخی نیز در این دوره حضور دارند و در کنار استاد منتظری مفاهیم درس فلسفه یازدهم را به دانش‌آموزان آموزش می‌دهد.

داوطلبان در این دوره با استفاده از تصاویر و انیمیشن امکان یادگیری مفاهیم و مباحث مختلف را دارند. استاد منتظری در این دوره به سراغ حل تست‌های کنکور درس فلسفه یازدهم می‌رود و تمامی مفاهیم این درس را به داوطلبان آموزش می‌دهد. داوطلبان برای داشتن اطلاعات بیشتر در مورد این دوره آموزشی می‌توانند به سراغ لینک زیر بروند:

 

بررسی بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی

 

دوره آموزشی فلسفه دوازدهم حرف آخر

یکی دیگر از دوره‌های آموزشی موسسه حرف آخر که در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان گروه انسانی قرار می‌گیرد، دوره آموزشی فلسفه دوازدهم حرف آخر است. این دوره آموزشی به صورت جامع و کامل به بررسی مفاهیم فلسفه دوازدهم می‌پردازد و تمامی مفاهیم این درس را پوشش می‌دهد. مدرس دوره آموزشی فلسفه دوازدهم حرف آخر، استاد محسن منتظری است. استاد محسن منتظری در این دوره آموزشی همراه با استاد مهرداد مشایخی به صورت کامل به آموزش فلسفه دوازدهم می‌پردازد.

فلسفه دوازدهم گروه انسانی از یازده درس تشکیل شده است. داوطلبان در این دوره به صورت جامع و کامل امکان یادگیری مفاهیم این دروس را دارند. استاد محسن منتظری برای اینکه داوطلبان مفاهیم را به صورت کامل و مفهومی یاد بگیرند از روش‌های خاص و الگوهای ابتکاری استفاده می‌کند. استاد منتظری با استفاده از تصاویر و انیمیشن مفاهیم را به داوطلبان آموزش می‌دهد تا آن‌ها به بهترین شکل ممکن مفاهیم را یاد بگیرند.

داوطلبان در دوره فلسفه دوازدهم انسانی حرف آخر با سوالات فلسفه در کنکور سراسری آشنا می‌شوند. آن‌ها در این دوره یاد می‌گیرند که چگونه به سوالات فلسفه در کنکور سراسری پاسخ دهند. استاد منتظری با روش‌های خاص و توضیحات منحصربه‌فرد، یادگیری درس فلسفه را برای داوطلبان راحت‌تر می‌کند. اگر به دنبال یک دوره آموزشی منحصربه‌فرد برای فلسفه دوازدهم هستید، دوره آموزشی حرف آخر بهترین انتخاب برای شماست. شما می‌توانید در بخش زیر با مراجعه به لینک زیر اطلاعات بیشتری در مورد این دوره داشته باشید:

 

بررسی بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی

 

سوالات متداول در مورد بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور

1) داوطلبان در کنکور انسانی باید به چند سوال درس فلسفه و منطق پاسخ دهند؟

داوطلبان باید در کنکور انسانی به 20 سوال درس فلسفه و منطق در مدت زمان 20 دقیقه پاسخ دهند.

2) ضریب درس فلسفه و منطق در کنکور سراسری برای تمامی رشته‌ها چه عددی است؟

ضریب درس فلسفه و منطق در کنکور انسانی عدد 5 است.

3) منابع درسی برای مطالعه فلسفه و منطق کدام کتاب‌هاست؟

داوطلبان باید منطق پایه دهم، فلسفه پایه یازدهم و دوازدهم را برای کنکور سراسری مطالعه کنند.

4) بودجه بندی درس فلسفه و منطق کنکور انسانی در این مطلب بر اساس کنکور کدام سال تهیه شده است؟

بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور انسانی در این مطلب بر اساس کنکور سال اخیر و با توجه به آخرین تغییرات کنکور و کتاب درسی تهیه شده است.

5) چرا مطالعه بودجه بندی فلسفه و منطق کنکور سراسری اهمیت زیادی دارد؟

دانش‌آموزان و داوطلبان با مطالعه بودجه بندی درس فلسفه و منطق با تمامی مباحث تست خیز و آسان درس فلسفه و منطق در کنکور انسانی آشنا می‌شوند.

6) آیا می‌توان بر اساس این بودجه بندی برخی از مباحث را مطالعه نکرد؟

این بودجه بندی به صورت تخمینی از کنکور سال قبل است. اگر وقت کافی برای مطالعه دروس ندارید با توجه به بودجه بندی برخی از قسمت‌ها را حذف کنید، اما این نکته را در نظر داشته باشید که این کار ریسک زیادی دارد.

شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد بودجه بندی دروس تخصصی کنکور انسانی به وبلاگ موسسه حرف آخر مراجعه کنید و برای اطلاع از آخرین دوره‌های آموزشی حرف آخر برای داوطلبان گروه انسانی به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور نیز مطلع شوید.

 

منبع: حرف آخر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.