تمامی داوطلبان گروههای آموزشی به دنبال بهترین رشتهها و دانشگاهها هستند. قبولی در بهترین رشتهها و دانشگاهها کار دشواری نیست. داوطلبان باید تمامی دروس را با دقت زیادی مطالعه کنند تا شانس بالایی برای قبولی در بهترین دانشگاهها داشته باشند. دانشگاههای زیادی در کشور وجود دارند که رشتههای تحصیلی مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهند. یکی از دانشگاههای محبوب مابین داوطلبان گروه تجربی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. با توجه به اهمیت این دانشگاه، تیم محتوای حرف آخر در این مطلب به سراغ معرفی دانشگاه علوم پزشکی شیراز میرود.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز یکی از دانشگاههای دولتی در ایران است که تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شیراز فعالیت میکند. این دانشگاه به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاههای علوم پزشکی در ایران شناخته میشود. دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1325 تاسیس شده است و از همان روزهای آغازین فعالیت خود رشتههای مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد.
تیم محتوای حرف آخر در این مطلب به سراغ معرفی دانشگاه علوم پزشکی شیراز میرود و اطلاعات کاملی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. داوطلبان در این مطلب با رشتههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امکانات این دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و دانشکدههای این دانشگاه بیشتر آشنا میشوند.
نگاهی کوتاه به دانشگاه علوم پزشکی شیراز
- تاسیس در سال 1352
- 17 دانشکده
- بیش از 10000 دانشجو
- 200 رشته تحصیلی
- 782 عضو هیئت علمی
- 54 مرکز پژوهشی
- 13 بیمارستان آموزشی
- 51 بیمارستان درمانی
- انتشار بیش از 2000 مقاله علمی
- انتشار بیش از 3000 مقاله ISI
- و …
دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی شیراز یکی از محبوبترین دانشگاههای علوم پزشکی در ایران است. این دانشگاه رشتههای زیادی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. هر کدام از رشتههای تجربی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دانشکدههای مختلفی در اختیار داوطلبان قرار میگیرند. شما میتوانید در قسمت زیر با دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیشتر آشنا شوید:
- دانشکده بهداشت
- دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) آباده
- دانشکده تغذیه و علوم غذایی
- دانشکده علوم توانبخشی
- دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی پزشکی
- دانشکده پزشکی
- دانشکده پیراپزشکی
- دانشکده دندانپزشکی
- دانشکده علوم و فناوریهای نوی پزشکی
- دانشکده پیراپزشکی استهبان
- دانشکده پیراپزشکی شهرستان داراب
- دانشکده داروسازی
- دانشکده پرستاری لامرد
- دانشکده پرستاری و مامائی حضورت فاطمه
- دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
- مرکز آموزش عالی سلامت باقرالعلوم سپیدان
- مجتمع آموزش عالی سلامت ممسنی
با بهترین شغل های رشته تجربی بیشتر آشنا شوید
با دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیشتر آشنا شوید
1) دانشکده بهداشت
ما در ادامه معرفی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به سراغ معرفی دانشکدههای این دانشگاه میرویم. اولین دانشکده این دانشگاه، دانشکده بهداشت است. دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1363 تاسیس شده است. این دانشکده در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشتههای تحصیلی مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از 7 گروه آموزشی تشکیل شده است. این دانشکده شامل گروههای آموزشی زیر است:
- اپیدمیولوژی
- مهندسی بهداشت محیط
- ارگونومی
- بهداشت عمومی
- ارتقاء سلامت
- بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها
- مهندسی بهداشت حرفهای و ایمنی کار
2) دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) آباده
دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) آباده یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. این دانشکده در سال 1390 و با پذیرش 25 دانشجو کار خود را آغاز کرده است. دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) آباده تنها رشته پرستاری را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. داوطلبان در این دانشکده میتوانند در مقطع کارشناسی رشته پرستاری را مطالعه کنند. این دانشکده آزمایشگاههای تخصصی مختلفی مانند آناتومی، فیزیولوژی، انگل شناسی و میکروبیولوژی دارد.
3) دانشکده تغذیه و علوم قضایی
دانشکده تغذیه و علوم قضایی یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. رشته علوم تغذیه و گروه تغذیه در سال 1364 در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاسیس شده است. این رشته در سالهای اول تاسیس خود تحت پوشش بخش پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی شیراز فعالیت میکرد. دانشکده تغذیه و علوم قضایی در حال حاضر از گروههای آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، تغذیه جامعه و تغذیه بالینی تشکیل شده است.
4) دانشکده علوم توانبخشی شیراز
ما در ادامه معرفی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به سراغ یکی از محبوبترین دانشکدههای این دانشگاه میرویم. دانشکده علوم توانبخشی شیراز یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که گروههای آموزشی مختلفی دارد. این دانشکده از گروههای آموزشی فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، شنوایی شناسی و ارتوز و پروتز تشکیل شده است. هر کدام از این گروههای آموزشی در مقاطع تحصیلی زیر رشتههای مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهند:
- فیزیوتراپی: کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری
- کاردرمانی: کارشناسی
- گفتار درمانی: کارشناسی و کارشناسی ارشد
- شنوایی شناسی: کارشناسی
- ارتوز و پروتز: کارشناسی
5) دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی پزشکی
دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی پزشکی یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. این دانشکده در سال 1380 تاسیس شده است و رشتههای تحصیلی مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی پزشکی در حال حاضر 2 گروه آموزشی و 5 رشته مختلف دارد. رشتههای تحصیلی این دانشگاه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در اختیار داوطلبان قرار میگیرد. گروههای آموزشی این دانشکده به صورت زیر هستند:
- گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
- گروه مدیریت اطلاعات سلامت
6) دانشکده پزشکی شیراز
اکثر داوطلبان گروه تجربی به دنبال قبولی در رشته پزشکی هستند. این داوطلبان برای ادامه تحصیل دانشکده پزشکی شیراز را انتخاب میکنند. دانشکده پزشکی شیراز جزو محبوبترین دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز محسوب میشود. دانشکده پزشکی شیراز در سال 1325 با عنوان آموزشگاه عالی پزشکی شیراز فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشکده در مقاطع تحصیلی فوق تخصصی، تخصصی، PhD و کارشناسی ارشد رشتههای مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. گروههای آموزشی این دانشکده به دو گروه اصلی علوم پایه و بالینی تقسیم میشود. گروههای آموزشی دانشکده پزشکی شیراز به صورت زیر هستند:
- گروه آناتومی
- گروه اخلاق پزشکی و فلسفه سلامت
- گروه آمار زیستی
- گروه آموزش پزشکی
- گروه ایمن شناسی
- گروه باکتری شناسی و ویروس شناسی
- گروه بیوشیمی بالینی
- گروه پاتولوژی
- گروه فارماکولوژی
- گروه مهندسی و فیزیک پزشکی – هوش مصنوعی در پزشکی
- گروه پاتولوژی
- گروه جراحی مغز و اعصاب
- گروه ارتوپدی
- گروه چشم پزشکی
- طب اورژانس
- و …
معرفی بهترین رشته های ریاضی برای خانم ها در ایران و جهان
7) دانشکده پیراپزشکی شیراز
یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز که در این مطلب به معرفی آن میپردازیم، دانشکده پیراپزشکی شیراز است. دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1366 فعالیت خود را آغاز کرده است و از همان سالهای ابتدایی تاسیس رشتههای مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. این دانشکده از گروههای آموزشی مختلفی مانند علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی، زبان انگلیسی، گروه عمومی و گروه ژورنالیزم پزشکی تشکیل شده است. داوطلبان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای تحصیلی زیر را دارند:
- کارشناسی پیوسته علوم آزمایشگاهی
- کارشناسی پیوسته رادیولوژی
- کارشناسی ناپیوسته روزانه علوم آزمایشگاهی
- کارشناسی ناپیوسته روزانه رادیولوژی
- کارشناسی ارشد ژورنالیزم پزشکی
- کارشناسی ارشد رادیوبیولوژی
- کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی
- کارشناسی ارشد خون شناسی و بانک خون
8) دانشکده دندانپزشکی شیراز
دانشکده دندانپزشکی شیراز در سال 1348 تاسیس شده است. این دانشکده به صورت تخصصی به آموزش دندانپزشکی میپردازد. گروههای آموزشی مختلفی در این دانشکده در حال فعالیت هستند. دانشکده دندانپزشکی شیراز شامل گروههای آموزشی زیر است:
- درمان ریشه
- دندانپزشکی ترمیمی
- پروتزهای دندانی
- دندانپزشکی کودکان
- درمان لثه
- جراحی دهان و فک و صورت
- بیماریهای دهان و صورت
- آسیب شناسی دهان و فک و صورت
- رادیولوژی دهان و فک و صورت
- ارتودنسی
- سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی
- مواد دندانی و ایمپلنتهای دندانی
9) دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی
یکی از جدیدترین دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشکده علوم و فناوریهای نوین پزشکی است. دانشکده علوم و فناوریهای نوین پزشکی در سال 1391 تاسیس شده و از همان سال رشتههای آموزشی مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار داده است. این دانشکده گروههای آموزشی مختلفی مانند بیولوژی تولید مثل، پزشکی مولکولی، زیست فناوری پزشکی، علوم اعصاب، علوم بیومدیکال مقایسهای، مهندسی بافت و علوم سلولی و کاربردی و نانوفناوری پزشکی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. تمامی رشتههای تحصیلی در این دانشکده در مقاطع فوق لیسانس و دکتری در اختیار داوطلبان قرار میگیرند.
10) دانشکده پیراپزشکی استهبان
دانشکده پیراپزشکی استهبان در سال 1390 در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاسیس شده است. داوطلبان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای مختلفی را دارند. دانشکده پیراپزشکی استهبان دارای گروههای آموزشی علوم آزمایشگاهی، هوشبری، اتاق عمل و معارف و دروس عمومی است. این دانشکده در حال حاضر دارای کتابخانه، سالن مطالعه، اتاق پراتیک، اتاق مولاژ، سالن بدنسازی، آزمایشگاه آموزشی، آزمایشگاه پژوهشی، ساختمان پژوهشی، انتشارات و … است. دانشکده پیراپزشکی استهبان رشتههای تحصیلی زیر را در اختیار داوطلبان قرار میدهد:
- کارشناسی پیوسته علوم آزمایشگاهی
- کارشناسی پیوسته هوشبری
- کارشناسی پیوسته اتاق عمل
- و …
11) دانشکده پیراپزشکی شهرستان داراب
ما در ادامه معرفی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به سراغ معرفی یک دانشکده دیگر با نام دانشکده پیراپزشکی شهرستان داراب میرویم. دانشکده پیراپزشکی شهرستان داراب در سال 1392 تاسیس شده است. این دانشکده در حال حاضر با 120 دانشجو به فعالیت خود ادامه میدهد. دانشکده پیراپزشکی شهرستان داراب آزمایشگاهها و کلاسهای درس مجهزی دارد. داوطلبان در این دانشکده امکان تحصیل در رشتههای دو گروه آموزشی علوم آزمایشگاهی و فوریتهای پزشکی را دارند.
12) دانشکده داروسازی شیراز
یکی از محبوبترین دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشکده داروسازی شیراز است. دانشکده داروسازی شیراز در سال 1368 در شهر شیراز تاسیس شده است. این دانشکده گروههای آموزشی مختلفی دارد و داوطلبان با توجه به علاقه خود میتوانند در یکی از گروههای آموزشی تحصیل کنند. دانشکده داروسازی شیراز از گروههای آموزشی زیر تشکیل شده است:
- گروه بیوتکنولوژی دارویی
- گروه داروسازی بالینی
- گروه داروسازی سنتی
- گروه شیمی دارویی
- گروه فارماسیوتیکس
- گروه فارماکوگنوزی
- گروه فارماکولوژی توکسیکولوژی
- گروه کنترل دارو و غذا
- گروه نانوفناوری دارویی
13) مجتمع آموزش عالی سلامت ممسنی
مجتمع آموزش عالی سلامت ممسنی یکی دیگر از مجتمعهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. این مجتمع در سال 1386 با دو رشته کاردانی بهداشت عمومی و فوریتهای پزشکی کار خود را آغاز کرده است. مجتمع آموزش عالی سلامت ممسنی در حال حاضر با رشته کارشناسی پیوسته بهداشت عمومی و کاردانی بهداشت محیط به فعالیت خود ادامه میدهد. این مجتمع در حال حاضر دارای کتابخانه، سالن مطالعه، اتاق پراتیک، سالن پینگ پنگ، سالن بدن سازی، زمین والیبال، آزمایشگاه و … است.
14) دانشکده پرستاری لامرد
دانشکده پرستاری لامرد یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. این دانشکده فعالیت خود را در سال 1390 آغاز کرده است و از همان سال تا به امروز دانشجوهای زیادی را جذب کرده است. دانشکده پرستاری لامرد اساتید باتجربه زیادی دارد و هر کدام از این اساتید به بهترین شکل ممکن مفاهیم درسی را به داوطلبان آموزش میدهند.
15) دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه
دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه در سال 1332 تاسیس شده است. این دانشکده در سالهای ابتدایی تاسیس با نام آموزشگاه عالی پرستاری نمازی شناخته میشد. دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه در حال حاضر 5 گروه آموزشی پرستاری، مامایی، اتاق عمل، هوشبری و فوریتهای پزشکی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. این دانشکده رشتههای تحصیلی زیر را در اختیار داوطلبان قرار میدهد:
- رشته مامایی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
- رشته اتاق عمل در مقطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد
- رشته هوشبری در مقطع کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)
- رشته فوریتهای پزشکی در مقطع کارشناسی ناپیوسته
16) دانشکده مجازی
قطب علمی آموزش الکترونیکی پیشرفته در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با نام دانشکده مجازی کار خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده است. این دانشکده رشتههای مجازی را در شاخههای مختلف در اختیار داوطلبان قرار میدهد.
17) مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان
آخرین دانشکدهای که در معرفی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به معرفی آن میپردازیم، مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم سپیدان است. مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم سپیدان در سال 1393 تاسیس شده است. این مجتمع آموزشی به کلاسهای درس با تجهیزات الکترونیکی، کتابخانه، اتاق پراتیک، آزمایشگاه بیوشیمی، آزمایشگاه میکروب شناسی، سالن اجتماعات و خوابگاه مجهز است. مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم سپیدان دارای دو گروه آموزشی علوم تغذیه و بهداشت عمومی است.
معرفی روش های علمی و موثر برای کاهش استرس کنکور
معرفی رشته های دانشگاه علوم پزشکی شیراز
در ادامه معرفی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به سراغ معرفی رشته های دانشگاه علوم پزشکی شیراز میرویم. این دانشگاه در مقطع کاردانی، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ارشد، دکتری، دکترای حرفهای، دستیاری تخصصی و دستیاری فوقتخصصی رشتههای مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. شما میتوانید در قسمت زیر با رشتههای تحصیلی این دانشگاه بیشتر آشنا شوید:
مقطع کاردانی
فوریتهای پزشکی |
مقطع کارشناسی پیوسته
مامایی | پرستاری | هوشبری |
گفتار درمانی | بهداشت عمومی | تکنولوژی اتاق عمل |
شنوایی شناسی | بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها | مدیریت خدمات بهداشتی درمانی |
تکنولوژی پرتوشناسی | علوم تغذیه | مهندسی بهداشت محیط |
مهندسی بهداشت حرفهای و ایمنی کار | علوم آزمایشگاهی | اعضای مصنوعی |
فیزیوتراپی | فناوری اطلاعات سلامت | کار درمانی |
مقطع کارشناسی ارشد
اتاق عمل | آموزش مامایی | ارگونومی |
بهداشت باروری | اپیدمیولوژی | پزشکی قانونی |
انفورماتیک پزشکی | اقتصاد بهداشت | آمار زیستی |
آموزش بهداشت | ژورنالیسم پزشکی | سلامت سالمندی |
فناوری اطلاعات سلامت | بهداشت ایمنی و مواد غذایی | حشرهشناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین |
علوم تشریحی | سمشناسی | فیزیولوژی |
مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست | مدیریت خدمات بهداشتی درمانی | مهندسی بهداشت حرفهای |
مهندسی بهداشت محیط | مهندسی پزشکی | پرستاری سلامت جامعه |
آموزش پزشکی | پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان | پرستاری مراقبتهای ویژه |
روانپرستاری | نانوفناوری پزشکی | پرستاری داخلی – جراحی |
قارچشناسی پزشکی | برنامهریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی | خونشناسی آزمایشگاهی و بانک خون |
فیزیوتراپی ورزشی | فیزیوتراپی | بیوشیمی بالینی |
ژنتیک انسانی | زیست فناوری پزشکی | ایمنیشناسی |
تغذیه بالینی | انگلشناسی | میکروبشناسی |
علوم بهداشتی در تغذیه | ویروسشناسی پزشکی | علوم تغذیه |
رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی | فیزیک پزشکی |
مقطع دکتری
آموزش پزشکی | بیوشیمی بالینی | مهندسی بهداشت محیط |
پرستاری | اپیدمیولوژی | پزشکی مولکولی |
اخلاق پزشکی | طب ایرانی | انگلشناسی پزشکی |
مهندسی بهداشت حرفهای | آموزش بهداشت و ارتقا سلامت | حشرهشناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین |
علوم اعصاب | زیست فناوری پزشکی | علوم تشریحی |
علوم تغذیه | سلامت در بلایا و فوریتها | علوم بیومدیکال مقایسهای |
فیزیوتراپی | علوم سلولی کاربردی | فارماکولوژی |
مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی | قارچشناسی پزشکی | مدیریت اطلاعات سلامت |
نانوفناوری پزشکی | مهندسی بافت |
مقطع دکترای حرفهای
داروسازی | پزشکی | دندانپزشکی |
دستیاری تخصصی داروسازی
داروسازی بالینی | شیمی دارویی | داروسازی سنتی |
فارماسیوتیکس | بیوتکنولوژی دارویی | سمشناسی |
نانوفناوری دارویی | فارماکوگنوزی |
دستیاری تخصصی دندانپزشکی
پریودانتیکس | ارتودانتیکس | جراحی دهان و فک و صورت |
اندودانتیکس | دندانپزشکی ترمیمی | دندانپزشکی کودکان |
پروتزهای دندانی | بیماریهای دهان و فک و صورت | آسیبشناسی دهان و فک و صورت |
رادیولوژی دهان و فک و صورت |
دستیاری تخصصی پزشکی
بیماریهای داخلی | جراحی کلیه و مجاری ادراری | بیماریهای مغز و اعصاب |
آسیبشناسی | ارتوپدی | زنان و زایمان |
بیهوشی | کودکان | جراحی عمومی |
بیماریهای پوست | بیماریهای قلب و عروق | جراحی مغز و اعصاب |
رادیوانکولوژی | چشمپزشکی | رادیولوژی |
طب اورژانس | پزشکی خانواده | روانپزشکی |
پزشکی هستهای پزشکی | گوش، گلو و بینی و جراحی | پزشکی فیزیکی و توانبخشی |
دستیاری تکمیلی تخصصی پزشکی
چشمپزشکی کودکان و انحراف چشم | بیماریهای قرینه و خارج چشمی | جراحی درون بین زنان |
طب مادر و جنین | ناباروری | آسیبشناسی پوست |
آسیبشناسی چشم | ویتره ورتین | انکولوژی زنان |
سیتوپاتولوژی | هماتوپاتولوژی | جراحی کولورکتال |
جراحیهای کبد، پانکراس، مجاری صفراوی و پیوند اعضاء داخل شکم | مولکولار پاتولوژی و سیتوژنتیک | بیهوشی پیوند اعضاء داخلی شکم |
جراحی سرطان | تروما در جراحی عمومی | جراحی عمومی درون بین |
بیهوشی قلب | جراحی عروق | بیهوشی کودکان |
رادیولوژی مداخلهای | درد | اندویورولوژی |
مراقبتهای ویژه کودکان | اقدامات مداخلهای قلب و عروق کودکان | سرطانهای دستگاه ادراری-تناسلی |
جراحی ستون فقرات | اقدامات مداخلهای قلب و عروق بزرگسالان | اتولوژی-نورواتولوژی |
ارتوپدی کودکان |
دستیاری فوق تخصصی پزشکی
نفرولوژی | غدد درون ریز و متابولیسم | قلب کودکان |
روماتولوژی | گوارش و کبد بالغین | ریه |
خون و سرطان کودکان | خون و سرطان بالغین | کلیه کودکان |
مراقبتهای ویژه پزشکی | بیماریهای قلب و عروق | طب نوزادی و پیرامون تولد |
گوارش کودکان | غدد درون ریز و متابولیسم کودکان | عفونی کودکان |
مغز و اعصاب کودکان | جراحی پلاستیک ترمیمی و سوختگی | آلرژی و ایمونولوژی بالینی |
جراحی کودکان | جراحی قلب و عروق |
با شغل های رشته انسانی برای خانم ها بیشتر آشنا شوید
مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
مرکز تحقیقات گوارش و کبد | مرکز تحقیقات فرآوری گیاهان دارویی | مرکز تحقیقات گوش حلق و بینی |
مرکز تحقیقات فناوری سلول های بنیادی | مرکز تحقیقات مراقبتهای روان جامعه نگر | مرکز تحقیقات قلب و عروق |
مرکز تحقیقات منابع انسانی سلامت | مرکز تحقیقات کولورکتال | مرکز تحقیقات مولکولی پوست |
مرکز تحقیقات ناباروری | مرکز تحقیقات میکروب شناسی بالینی | مرکز تحقیقات نانوفناوری در دارو رسانی |
مرکز تحقیقات خود ایمنی | مرکز تحقیقات حفاظت در برابر پرتوهای یون ساز و غیر یون ساز | مرکز تحقیقات روان پزشکی |
مرکز تحقیقات آلرژی | مرکز تحقیقات زیست مواد | مرکز تحقیقات آموزش بالینی |
مرکز تحقیقات ایدز | مرکز تحقیقات ارتودنسی | مرکز تحقیقات بیماریهای استخوان و مفاصل |
مرکز تحقیقات بیماریهای کلیوی | مرکز تحقیقات بیماریهای غیر واگیر | مرکز تحقیقات بیماریهای مادر و جنین |
مرکز تحقیقات بیماریهای دهان و دندان | مرکز تحقیقات بیماریهای پستان | مرکز تحقیقات بیهوشی و مراقبتهای ویژه |
مرکز تحقیقات پیوند و ترمیم اعضاء | مرکز تحقیقات پایه در بیماریهای عفونی | مرکز تحقیقات تروما |
مرکز تحقیقات تغذیه | مرکز تحقیقات تصویربرداری پزشکی | مرکز تحقیقات جراحیهای کم تهاجمی |
مرکز تحقیقات سوختگی و ترمیم زخم | مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد | مرکز تحقیقات شیمی دارویی و گیاهی |
مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت | مرکز تحقیقات اتوفاژی | مرکز تحقیقات طب سنتی و تاریخ طب |
مرکز تحقیقات علوم بهداشتی | مرکز تحقیقات علوم اعصاب | مرکز تحقیقات علوم توانبخشی |
مرکز تحقیقات علوم و فناوری تشخیص آزمایشگاهی | مرکز تحقیقات علوم دارویی | مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم |
مرکز تحقیقات نورولوژی بالینی | مرکز تحقیقات نانوفناوری در علوم زیستی و پزشکی | مرکز تحقیقات نوزادان |
مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی | مرکز تحقیقات هیستومورفومتری و استریولوژی | مرکز تحقیقات هماتولوژی |
بیمارستان های تابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز
بیمارستان انکولوژی امیر | بیمارستان روان پزشکی ابن سینا | بیمارستان پیوند اعضا ابوعلی سینا |
بیمارستان حضرت علی اصغر | بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری | بیمارستان حضرت زینب |
بیمارستان حافظ | بیمارستان شهید فقیهی | بیمارستان خلیلی |
بیمارستان شهید دستغیب | بیمارستان دکتر چمران | بیمارستان شهید رجایی |
بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمؤمنین | بیمارستان سوختگی قطبالدین شیرازی | بیمارستان نمازی |
بیمارستان شهید حجازی | بیمارستان مادر و کودک شوشتری | بیمارستان قلب الزهرا |
بیمارستان امام جعفر صادق | بیمارستان امام حسن مجتبی | بیمارستان امام حسن عسکری |
بیمارستان امام خمینی (آباده) | بیمارستان امام حسین | بیمارستان امام خمینی (استهبان) |
بیمارستان امام محمدباقر (قیر) | بیمارستان امام رضا (کامفیروز) | بیمارستان امام موسی کاظم (حاجی آباد) |
بیمارستان امام هادی (فراشبند) | بیمارستان امام مهدی (داریان) | بیمارستان امام هادی (آباده طشک) |
بیمارستان جواد الائمه (خرامه) | بیمارستان بعثت (اشکنان) | بیمارستان حاج حیدر (لامرد) |
بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (مهر) | بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (کوار) | بیمارستان حضرت ولی عصر (ارسنجان) |
بیمارستان حضرت ولی عصر (بوانات) | بیمارستان حضرت ولی عصر (اقلید) | بیمارستان حضرت ولی عصر (صفاشهر) |
بیمارستان حضرت ولی عصر (نور آباد) | بیمارستان سیدالشهدا (قادر آباد) | بیمارستان حضرت ولی عصر (کازرون) |
بیمارستان شهدا (سروستان) | بیمارستان شهید رضازاده (قائمیه) | بیمارستان شهدا (نیریز) |
بیمارستان قائم (فیروز آباد) | بیمارستان شهید مطهری (مرودشت) | بیمارستان قمر بنیهاشم (بیضا) |
امکانات ورزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سالن ورزشی چند منظوره | سالن بسکتبال | سالن ورزشی والیبال |
سالن بدمینتون | زمین چمن فوتبال | اتاق شطرنج |
سالن ورزشی فوتسال | سالن کشتی | سالن پینگ پنگ |
استخر رو باز | سالن بدنسازی | استخر سرپوشیده |
باشگاه سوارکاری |
سوالات متداول در مورد معرفی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
1) آدرس دقیق دانشگاه علوم پزشکی شیراز کجاست؟
دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خیابان زند، روبروی خیابان فلسطین قرار دارد.
2) دانشگاه علوم پزشکی شیراز کدام رشتههای تحصیلی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد؟
دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشتههای تحصیلی مختلف را در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، دکترای عمومی، دکترای تخصصی و دستیار تخصصی در اختیار داوطلبان قرار میدهد.
3) سایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز چیست؟
داوطلبان گروه تجربی برای داشتن اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه میتوانند به سایت https://www.sums.ac.ir/ مراجعه کنند.