قبولی در یک رشته محبوب و پردرآمد برای داوطلبان و دانشآموزان اهمیت بسیار زیادی دارد. این بدین معنی است که داوطلبان به دنبال بهترین رشته دانشگاهی در بهترین دانشگاههای کشور هستند. البته یک موضوع دیگر نیز برای داوطلبان اهمیت بسیار زیادی دارد. دانشگاهی که داوطلبان برای ادامه تحصیل در آن قبول میشوند نقش بسیار مهمی را در آینده تحصیلی و کاری داوطلبان ایفا میکند. دانشگاههای زیادی در حال حاضر در کشور فعالیت میکنند و هر کدام از این دانشگاهها امکانات خاصی را در اختیار داوطلبان قرار میدهند. یکی از دانشگاههایی که از سطح علمی بسیار مناسبی در کشور برخوردار است و داوطلبان زیادی به دنبال قبولی در آن هستند، دانشگاه شهید بهشتی است. تیم محتوای حرف آخر در این مطلب به سراغ معرفی دانشگاه شهید بهشتی میرود و تمامی اطلاعات و امکانات این دانشگاه را در اختیار داوطلبان قرار میدهد.
قبل از اینکه به سراغ معرفی دانشگاه شهید بهشتی و دانشکدههای این دانشگاه برویم بهتر است با تاریخچه این دانشگاه آشنا شویم. دانشگاه شهید بهشتی تهران یکی از دانشگاههای دولتی ایران است که در شمال غربی شهر تهران قرار دارد. این دانشگاه در سال 1338 و در منطقه اوین تاسیس شده است. دانشگاه شهید بهشتی تهران با مساحت 71 هکتار یکی از بزرگترین دانشگاههای ایران محسوب میشود. این دانشگاه تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به فعالیتهای خود ادامه میدهد. دانشگاه شهید بهشتی صاحب امتیاز و ناشر 42 مجله تخصصی است و از نظر علمی و آموزشی امکانات منحصربهفردی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. ما در این مطلب به صورت جامع و کامل به معرفی دانشگاه شهید بهشتی تهران میپردازیم و تمامی اطلاعات مفید در مورد این دانشگاه را در اختیار داوطلبان قرار میدهیم.
دانشگاه شهید بهشتی تهران رشتههای تحصیلی خود را به صورت با آزمون و بدون کنکور در اختیار داوطلبان قرار میدهد.
معرفی دانشگاه شهید بهشتی
در معرفی دانشگاه شهید بهشتی باید به این موضوع اشاره کرد که این دانشگاه یکی از دانشگاههای دولتی است که در شهر تهران قرار دارد. دانشجویان میتوانند در سه نوبت روزانه، شبانه و دورههای مجازی در این دانشگاه تحصیل کنند. دانشگاه شهید بهشتی در سال 1338 تاسیس شده است و تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت میکند. یکی از نکات مهمی که در معرفی دانشگاه شهید بهشتی باید به آن اشاره کرد تشکیل دانشگاه از 19 دانشکده اصلی است.
این دانشگاه دارای 10 پژوهشکده، 9 مرکز تحقیقاتی و 57 ساختمان اصلی است که در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری به دانشجویان خدمات ارائه میدهد. دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر 1290 استاد دارد و یکی از برترین دانشگاههای ایران است. اگر بخواهیم در نگاهی دقیقتر دستاوردهای این دانشگاه را بررسی کنیم باید به تعداد مقالات دانشگاه شهید بهشتی دقت کنیم. کل مقالات داخلی و بینالمللی این دانشگاه عبارت است از:
- تعداد کل مقالات داخلی: 22796 مقاله
نگاهی کوتاه به دانشگاه شهید بهشتی
- 834 عضو در هیات علمی
- 375 رشته تحصیلی
- 239 دانشجو بینالملل
- 14191 مقاله در ISI
- 70739 دانش آموخته
- 18500 دانشجو
پژوهشکدههای دانشگاه شهید بهشتی
- پژوهشکده خانواده
- پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری
- پژوهشکده مطالعات میان رشتهای قرآن
- پژوهشکده فضای مجازی
- پژوهشکده شبکه برق
- پژوهشکده علوم و فناوریهای پزشکی
- پژوهشکده لیزر و پلاسما
- پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی
- پژوهشکده علوم محیطی
- پژوهشکده علوم شناختی و مغز
مراکز تحقیقاتی دانشگاه شهید بهشتی
- مرکز تحقیقات پروتئین
- مرکز پژوهشی جاده ابریشم
- مرکز تحقیقات وقف
- مرکز مطالعات اقتصادی و سیاسی
- مرکز استحصال آبهای غیر متعارف
- مرکز مطالعات سنجش از دور GIS
- مرکز مطالعات ناحیهای و آمایش
- مرکز گوهر شناسی
- مرکز پژوهشی اکتشاف نفت و گاز
- مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی
دانشکده های دانشگاه شهید بهشتی
ما در ادامه معرفی دانشگاه شهید بهشتی تهران به سراغ معرفی دانشکده های دانشگاه شهید بهشتی تهران میرویم. دانشگاه شهید بهشتی تهران از 4 دانشکده اصلی با نامهای دانشکدههای فنی و مهندسی، دانشکدههای علوم پایه، دانشکدههای علوم اجتماعی و دانشکدههای علوم انسانی تشکیل شده است. هر کدام از این دانشکدهها از دانشکدهها و بخشهای مختلفی تشکیل شدهاند. تیم محتوای حرف آخر در بخش زیر به صورت جامع و کامل دانشکده های دانشگاه شهید بهشتی تهران را به داوطلبان عزیز معرفی میکند:
- دانشکدههای فنی و مهندسی
- دانشکدههای علوم پایه
- دانشکدههای علوم اجتماعی
- دانشکدههای علوم انسانی
دانشکدههای فنی و مهندسی
اولین دانشکده دانشگاه شهید بهشتی که در این مطلب به سراغ معرفی آن میرویم، دانشکدههای فنی و مهندسی دانشگاه شهید بهشتی است. دانشکدههای فنی و مهندسی دانشگاه شهید بهشتی تهران شامل 8 دانشکده فنی و مهندسی است. هر کدام از این دانشکدهها رشتههای تحصیلی مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهند. شما میتوانید در قسمت زیر با اسامی این دانشکدهها و رشتههای تحصیلی هر دانشکده آشنا شوید:
- دانشکده معماری و شهرسازی
- دانشکده فناوریهای نوین و مهندس هوا فضا
- دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی
- دانشکده مهندسی برق ( الکترونیک – مخابرات)
- دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر
- دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست
- دانشکده مهندسی هستهای
- دانشکده مهندسی برق ( کنترل – قدرت)
1) دانشکده معماری و شهرسازی
دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی تهران یکی از دانشکدههای فنی و مهندسی در دانشگاه شهید بهشتی تهران است. این دانشکده بخشهای مختلفی مانند کتابخانه، مراکز علمی، کارگاهها و آزمایشگاه دارد. 54 عضو هیات علمی در این دانشکده در حال فعالیت هستند. دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی تهران در حال حاضر 3000 فارغالتحصیل و 945 دانشجو دارد. این دانشکده از گروههای آموزشی مختلفی با نامهای گروه معماری، گروه ساختمان، گروه معماری، منظر و بازسازی و گروه برنامهریزی و طراحی شهری و منطقهای تشکیل شده است. دانشکده معماری و شهرسازی رشتههای زیر را در مقاطع مختلف تحصیلی در اختیار داوطلبان قرار میدهد:
- مهندسی معماری
- كارشناسي ارشد معماري
- کارشناسی ارشد معماری و انرژی
- كارشناسي ارشد مهندسی معماری منظر
- كارشناسي ارشد طراحي شهري
- كارشناسي ارشد برنامهريزي منطقهای
- کارشناسی ارشد فناوری معماری
- كارشناسي ارشد مديريت پروژه و ساخت
- کارشناسی ارشد مطالعات معماری ایران
- کارشناسی ارشد بازسازی پس از سانحه
- كارشناسي ارشد برنامهریزي شهري
- کارشناسی ارشد مرمت و احیای بناها و بافتهای تاریخی
- دكتراي معماري در گرایشهای معماری، مطالعات معماری، ساختمان، منظر و بازسازی، مرمت ابنیه و بافت
- دکترای برنامهریزی شهری و منطقهای
- دکترای طراحی شهری
2) دانشکده فناوریهای نوین و مهندسی هوا و فضا
یکی دیگر از دانشکدههایی که تحت نظارت دانشکده فنی و مهندسی در دانشگاه شهید بهشتی فعالیت میکند، دانشکده فناوریهای نوین و مهندسی هوا و فضاست. دانشکده فناوریهای نوین و مهندسی هوافضا کار خود را از سال 1386 آغاز کرده است. دانشکده فناوریهای نوین با 20 عضو هیات علمی، 69 طرح پژوهشی، 683 مقاله و 796 مقاله بینالمللی از مهمترین دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی تهران است. این دانشکده رشتههای تحصیلی خود را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در اختیار داوطلبان قرار میدهد. رشتههای این دانشکده به صورت زیر هستند:
دوره کارشناسی
- رشته مهندسی هوافضا
- رشته مهندسی صنایع مبلمان
دوره کارشناسی ارشد
- رشته مهندسی هوافضا – مهندسی فضایی
- رشته مهندسی هوافضا – دینامیک پرواز و کنترل
- رشته مهندسی هوافضا – سازههای هوایی
- رشته مهندسی صنایع مبلمان
- رشته مهندسی هوافضا – جلوبرندگی
- رشته مهندسی علوم و صنایع چوب و کاغذ – فرآوردههای سلولزی
- رشته مهندسی علوم و صنایع چوب و کاغذ – کامپوزیتهای لیگنوسلولزی
دوره دکتری
- رشته مهندسی هوافضا – مهندسی فضایی
- رشته مهندسی هوافضا – دینامیک پرواز و کنترل
3) دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی
در ادامه معرفی دانشگاه شهید بهشتی تهران به سراغ معرفی دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی میرویم. دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی یکی از دانشکدههای فنی دانشگاه شهید بهشتی است. این دانشکده 25 واحد آزمایشگاه و 6 واحد کارگاه تخصصی دارد. دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی از 5 گروه آموزشی با نامهای گروه تبدیل انرژی، گروه مهندسی انرژیهای تجدیدپذیر، گروه طراحی کاربردی، گروه سیستمهای انرژی و گروه مواد و متالورژی تشکیل شده است. این دانشکده 30 استاد و 879 دانشجوی در حال تحصیل دارد. داوطلبان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای تحصیلی زیر را دارند:
مقطع دکتری
- مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی
- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی
- مهندسی مکانیک – سیستمهای انرژی
مقطع کارشناسی ارشد
- مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی
- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی
- مهندسی سیستمهای انرژی -سیستمهای انرژی
- مهندسی سیستمهای انرژی – تکنولوژی انرژی
- مهندسی انرژیهایتجدیدپذیر
- مهندسی مواد – شناسایی و انتخاب مواد مهندسی
- مهندسی بازرسی فنی
- مهندسی مکانیک – نگهداری و پایش تجهیزات
- مهندسی مکاترونیک
مقطع کارشناسی
- مهندسی مکانیک
- مهندسی انرژی
- مهندسی صنایع
- مهندسی مواد و متالورژی
4) دانشکده مهندسی برق ( الکترونیک – مخابرات)
یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه فنی و مهندسی دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشکده مهندسی برق (الکترونیک – مخابرات) است. این دانشکده همراه با 31 استاد خود در حال حاضر به 697 دانشجو مفاهیم درسی را آموزش میدهد. دانشکده مهندسی برق در سال 1356 در دانشگاه شهید بهشتی تهران تاسیس شده است. این دانشکده دارای سه گروه آموزشی الکترونیک، مخابرات و گروه ماشینهای الکتریکی است. داوطلبان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای تحصیلی زیر را دارند.
کارشناسی
- مهندسی برق
- مهندسی پزشکی
کارشناسی ارشد
- الکترونیک
- مخابرات
- سامانههای برقی حمل و نقل
دکتری
- الکترونیک
- مخابرات
- قدرت
5) دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر
در ادامه معرفی دانشگاه شهید بهشتی تهران به سراغ معرفی یکی از محبوبترین دانشکدههای این دانشگاه میرویم. دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر یکی از محبوبترین دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی تهران است. این دانشکده از نظر علمی یکی از بهترین دانشکدههای دانشگاه مهندسی و علوم کامپیوتر است. دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر از سه گروه آموزشی معماری کامپیوتر و شبکه، نرمافزار و سیستمهای اطلاعاتی و گروه هوش مصنوعی، رباتیک و رایانش شناختی تشکیل شده است. این دانشکده رشتههای تحصیلی زیر را در اختیار داوطلبان قرار میدهد:
- کارشناسی مهندسی کامپیوتر
- مهندسی کامپیوتر گرایش سختافزار
- مهندسی کامپیوتر گرایش نرمافزار
- کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات
- کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی
- دکتری مهندسی کامپیوتر
6) دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست
یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست است. این دانشکده کار خود را از سال 1364 آغاز کرده است و گروههای آموزشی مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست از گروههای آموزشی مهندسی آب، فاضلاب و محیط زیست، مهندسی منابع آب، مهندسی سازه و زلزله و ژئوتکنیک و حمل و نقل تشکیل شده است. این دانشکده رشتههای تحصیلی زیر را در اختیار داوطلبان قرار میدهد:
کارشناسی
- مهندسی عمران
- مهندسی نقشه برداري
کارشناسی ارشد
- مهندسي عمران – مهندسي محیط زیست
- مهندسي عمران – محیط زیست
- مهندسي محیط زیست – آب و فاضلاب
- مهندسي عمران – مهندسي و مديريت منابع آب
- مهندسي عمران – مديريت منابع آب
- مهندسي عمران – آب و سازههاي هيدروليكي
- مهندسي عمران – ژئوتكنيك
- مهندسي نقشه برداری- سیستمهای اداره زمین
- مهندسي عمران – زلزله
- مهندسي در سوانح طبيعي
- مهندسي عمران – مهندسي آب و سازههاي هيدروليكي
دکتری
- مهندسي محيط زيست – مهندسي آب و فاضلاب
- مهندسي عمران – زلزله
- مهندسي عمران – مهندسي آب و سازههاي هيدروليكي
- مهندسي عمران – مهندسي و مديريت منابع آب
- مهندسي عمران – ژئوتكنيك
آزمایشگاههای دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست
- منابع آب
- توربين و ماشينهاي آبي
- سيالات و هيدروليك
- مكانيك خاك
- مكانيك سنگ
- آنالیز دستگاهی و آزمایشگاه جامع آب و فاضلاب
- فرآيندهاي واحد تصفيه
- ميكروبيولوژي آب و فاضلاب
- پژوهشی آب و فاضلاب
- رسوب
- شيمي آب و فاضلاب
- بتن و مصالح ساختمانی
کارگاههای دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست
- لوله كشي و تاسیسات شبکه
- زمين شناسي و ژئومورفولوژي
- ژئوفيزيك
- ادوات هيدرومتري و هواشناسي
- نقشه برداري و فتوژئولوژي
- تجهيزات آب و فاضلاب
7) دانشکده مهندسی هستهای
در ادامه معرفی دانشگاه شهید بهشتی تهران به سراغ معرفی دانشکده مهندسی هستهای میرویم. این دانشکده نیز جزو دانشکدههای فنی و مهندسی این دانشگاه محسوب میشود. دانشکده مهندسی هستهای از چهار گروه آموزشی تشکیل شده است. این دانشکده شامل گروههای آموزشی مهندسی پرتوپزشکی، مهندسی راکتور، مهندسی کاربرد پرتوها و مهندسی چرخه سوخت است. دانشکده مهندسی هستهای همراه با 35 استاد و 124 دانشجو به فعالیت خود ادامه میدهد. شما میتوانید در قسمت زیر با رشتههای تحصیلی این دانشکده آشنا شوید:
کارشناسی ارشد
- مهندسی پرتو پزشکی
- مهندسی راکتور
- مهندسی کاربرد پرتوها
- مهندسی چرخه سوخت
دکتری
- مهندسی هستهای (زمینه پژوهشی پرتو پزشکی)
- مهندسی هستهای (زمینه پژوهشی راکتور)
- مهندسی هستهای (زمینه پژوهشی کاربرد پرتوها)
- مهندسی هستهای (زمینه پژوهشی چرخه سوخت)
8) دانشکده مهندسی برق ( کنترل – قدرت)
آخرین دانشکده مهندسی که در دانشکدههای فنی مهندسی دانشگاه شهید بهشتی به معرفی آن میپردازیم، دانشکده مهندسی برق (کنترل – قدرت) است. این دانشکده چهار گروه آموزشی دارد و به صورت تخصصی رشتههای کنترل – قدرت برق را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. دانشکده مهندسی برق از گروههای آموزشی قدرت، کنترل، برنامهریزی و بهرهبرداری سیستمهای قدرت و شبکههای انتقال و توزیع برق تشکیل شده است. این دانشکده رشتههای تحصیلی زیر را در اختیار داوطلبان قرار میدهد:
کارشناسی
- مهندسی برق قدرت
- مهندسی برق کنترل
کارشناسی ارشد
- مهندسی برق قدرت
- مهندسی برق کنترل
- مهندسی برق برنامهریزی و بهرهبرداری سیستمهای قدرت
- مهندسی برق شبکههای انتقال و توزیع برق
دکتری
- مهندسی برق قدرت
- مهندسی برق کنترل
آزمایشگاههای دانشکده مهندسی برق (کنترل و قدرت)
- محرکههای الکتریکی
- آزمایشگاه الکترونیک (کنترل)
- آزمایشگاه الکترونیک (قدرت)
- آزمایشگاه اتوماسیون صنعتی
- آزمایشگاه کنترل خطی
- آزمایشگاه کنترل صنعتی
- آزمایشگاه هیدرولیک و نیوماتیک
- آزمایشگاه پایش و حفاظت تجهیزات فشار متوسط و فشار قوی
- آزمایشگاههای آموزشی
- کارگاه خط گرم
- کارگاه اجزای پست
- آزمايشگاه رله و حفاظت الكتريكی
- كارگاه تخصصی ترانسفورماتور
- آزمايشگاه کنترل صنعتی
- آزمايشگاه DCS
- آزمايشگاه هيدروليک – پنوماتيک
- كارگاه عيبيابی كابل
- کارگاه تابلو و تاسیسات
- آزمایشگاه فشار قوی پيشرفته
دانشکدههای علوم انسانی
همانطور که در قسمت بالا نیز به آن اشاره کردیم دانشگاه شهید بهشتی دانشکدههای مختلفی دارد. یکی از این دانشکدهها که از چند دانشکده دیگر نیز تشکیل شده است، دانشکدههای علوم انسانی است. دانشکدههای علوم انسانی از 3 دانشکده با نامهای دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده الهیات و ادیان و دانشکده حقوق تشکیل شده است. شما میتوانید در قسمت زیر با این دانشکدهها آشنا شوید:
1) دانشکده ادبیات و علوم انسانی
ما در ادامه معرفی دانشگاه شهید بهشتی تهران به سراغ معرفی دانشکده ادبیات و علوم انسانی میرویم. دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سال 1341 با نام دانشکدههای زبان خارجی تاسیس شد. این دانشکده گروههای آموزشی مختلفی با نامهای باستان شناسی، تاریخ، زبان و ادبیات انگلیسی، زبان و ادبیات چینی و شرق دور، زبان و ادبیات روسی و اسلاوی، زبان شناسی، زبان و ادبیات آلمانی، زبان و ادبیات عربی، زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات فرانسه و لاتین، علوم اجتماعی و فلسفه است. این دانشکده رشتههای آموزشی زیر را در اختیار داوطلبان قرار میدهد:
- تاریخ
- علوم اجتماعی
- زبان و ادبیات عرب
- زبان و ادبیات آلمانی
- زبان و ادبیات انگلیسی
- زبان و ادبیات فارسی
- زبان و ادبیات فرانسه
- زبان شناسی
- زبان چینی
- فلسفه
- زبان روسی
- باستان شناسی
2) دانشکده الهیات و ادیان
دانشکده الهیات و ادیان یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی تهران است. این دانشکده کار خود را از سال 1386 آغاز کرده است و رشتههای تحصیلی مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. گروههای آموزشی این دانشکده گروه حکمت، کلام، ادیان و عرفان، تاریخ و تمدن ملل اسلامی، مدرسی معارف اسلامی و معارف اسلامی هستند. این دانشکده رشتههای تحصیلی زیر را در اختیار داوطلبان قرار میدهد:
- رشته عرفان تطبیقی
- رشته عرفان اسلامی
- رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی
- رشته فقه سیاسی
- رشته مدرسی مبانی نظری اسلام
- رشته مدرسی اخلاق اسلامی
- رشته مدرسی انقلاب اسلامی
- رشته مدرسی مبانی نظری
3) دانشکده حقوق
دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی تهران در سال 1345 تاسیس شده است. این دانشکده در مقاطع تحصیلی کارشناس، کارشناسی ارشد و دکتری رشتههای تحصیلی مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. دانشکده حقوق رشتههای تحصیلی زیر را در اختیار داوطلبان قرار میدهد:
کارشناسی
- حقوق
کارشناسی ارشد
- حقوق عمومی و حقوق اقتصادی
- حقوق بینالملل
- حقوق خصوصی
- حقوق تجارت بینالملل حقوق مالکیت فکری و فضای مجازی
- حقوق جزا و جرمشناسی
- حقوق بشر و حقوق محیط زیست
دکتری
- حقوق عمومی
- حقوق بینالملل عمومی
- حقوق خصوصی
- حقوق تجارت و سرمایه گزاری بینالمللی
- حقوق نفت و گاز
دانشکدههای علوم اجتماعی و رفتاری
دانشکدههای علوم اجتماعی و رفتاری دانشگاه شهید بهشتی تهران از چهار دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی، مدیریت و حسابداری، علوم تربیتی و روانشناسی و علوم ورزشی و تندرستی تشکیل شده است. شما میتوانید در بخش زیر با این دانشکدهها بیشتر آشنا شوید:
1) دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی
دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی با تاسیس دانشگاه شهید بهشتی در سال 1339 با نام دانشکده بانکداری و علوم مالی و اقتصادی تاسیس شد. این دانشکده از دو گروه آموزشی گروه اقتصاد و گروه علوم سیاسی تشکیل شده است. دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی شامل رشتههای زیر است:
کارشناسی
- رشته علوم اقتصادی
- رشته علوم سیاسی
کارشناسی ارشد
- رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد نظری
- رشته علوم اقتصادی گرایش برنامهریزی سیستمهای اقتصادی
- رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد انرژی
- رشته علوم سیاسی گرایش علوم سیاسی
- رشته علوم سیاسی گرایش مطالعات منطقهای
دکتری
- رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد پولی
- رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد بینالملل
- رشته علوم سیاسی گرایش علوم سیاسی
- رشته علوم سیاسی روابط بینالملل
2) دانشکده مدیریت و حسابداری
یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشکده مدیریت و حسابداری است. دانشکده مدیریت و حسابداری از پنج گروه آموزشی مدیریت صنعتی و مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت بازرگانی، مدیریت دولتی، مدیریت مالی و بیمه و حسابداری است. این دانشکده با 41 عضو هیات علمی رشتههای تحصیلی مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. دانشکده مدیریت و حسابداری امکانات زیادی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. امکانات آموزشی این دانشکده در مقایسه با سایر دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی بیشتر است. داوطلبان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای تحصیلی زیر را دارند:
- دکترای تخصصی مديريت بازرگانی و راهبردی در دو گرایش مديريت بازاریابی و مديريت سیاست گذاری بازرگانی
- کارشناسی ارشد مديريت بازرگانی در گرايشهای بازرگانی بینالمللی، بازاریابی و مديريت استراتژیک
- کارشناسی ارشد مديريت کسب و کار در گرايشهای بازاریابی و استراتژی
- کارشناسی ارشد کارآفرینی در گرایش کسب و کار جدید
- کارشناسی مديريت بازرگانی
- کارشناسی مديريت دولتی
- کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش ساختار و تشکیلات روش
- کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش مديريت منابع انسانی
- کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش سيستمهای اطلاعاتی مديريت
- کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش تحول سازمانی
- دکترای مدیریت دولتی گرایش سياست گذاری
- دکترای مدیریت دولتی گرایش رفتار سازمانی
- و …
3) دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی تهران است. این دانشکده در سال 1351 کار خود را آغاز کرده است و در طی سالیان اخیر با نامهای زیادی روبهرو شده است. اما این دانشکده در حال حاضر با نام دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی فعالیت میکند. دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دارای چهار گروه آموزشی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره و علم اطلاعات و دانششناسی است. این دانشکده در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشتههای مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد.
4) دانشکده علوم ورزشی و تندرستی
یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی تهران که در این مطلب به معرفی آن میپردازیم، دانشکده علوم ورزشی و تندرستی است. دانشکده علوم ورزشی و تندرستی کار خود را از سال 1382 آغاز کرده است و رشتههای تحصیلی خود را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در اختیار داوطلبان قرار میدهد. دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی تهران شامل گروههای آموزشی تندرستی و بازتوانی ورزشی، گروه مدیریت ورزشی و رسانه، گروه علوم رفتاری، شناختی و فناوری ورزش و گروه علوم زیستی ورزش است. دانشجویان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای تحصیلی زیر را دارند:
کارشناسی
- علوم ورزشی
کارشناسی ارشد
- فیزیولوژی ورزش – تغذیه
- آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی – امدادگر ورزشی
- آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی – حرکات اصلاحی
- مدیریت ورزشی – مدیریت بازاریابی در ورزش
- رفتار حرکتی – یادگیری و کنترل حرکتی
- روان شناسی ورزشی
- فیزیولوژی ورزشی – فیزیولوژی ورزشی کاربردی
- فیزیولوژی ورزشی – فیزیولوژی ورزشی محض
دکتری
- رفتار حرکتی
- فیزیولوژی ورزش
دانشکدههای علوم پایه
آخرین مجموعه دانشکده که در معرفی دانشگاه شهید بهشتی تهران به معرفی آن میپردازیم، دانشکدههای علوم پایه هستند. دانشکدههای علوم پایه از پنج دانشکده اصلی با نامهای دانشکده علوم شیمی و نفت، دانشکده فیزیک، دانشکده علوم ریاضی، دانشکده علوم زمین و دانشکده علوم و فناوری زیستی تشکیل شده است. شما میتوانید در بخش زیر با رشتههای تحصیلی هر کدام از این دانشگاهها بیشتر آشنا شوید:
1) دانشکده علوم و فناوری زیستی
دانشکده علوم و فناوری زیستی یکی از دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی تهران است. فعالیت این دانشکده با نام گروه زیست شناسی در سال 1346 آغاز شده است. این دانشکده در سال 1395 به نام دانشکده علوم و فناوری زیستی تغییر کرده است. دانشکده علوم و فناوری زیستی از 4 گروه آموزشی با نامهای علوم و زیست فناوری گیاهی، زیست شناسی و زیست فناوری جانوری، دریا و آبزیان، میکروبیولوژی و زیست فناوری و زیست شناسی سلولی – مولکولی تشکیل شده است. شما میتوانید در بخش زیر با رشتههای مختلف در این دانشکده آشنا شوید:
کارشناسی
- زيست شناسی دریا
- میکروبیولوژی
- زیست فناوری
- زیست شناسی سلولی و مولکولی
کارشناسی ارشد
- سیستماتیک – اکولوژی گیاهی
- فیزیولوژی گیاهی
- نانوبیوتکنولوژی
- ژنتیک
- بیوتکنولوژی گیاهی
- زيست شناسی دريا
دکتری
- سیستماتیک – اکولوژی گیاهی
- بیوتکنولوژی گیاهی
- زيست شناسی دريا
آزمایشگاههای دانشکده علوم و فناوری زیستی
- آزمایشگاه تحقیقاتی پژوهشی اکولوژی
- آزمایشگاه تحقیقاتی زیست دریا
- آزمایشگاه تکثیر پرورش آبزیان
- آزمایشگاه تحقیقاتی عمومی
- آزمایشگاه فیزیولوژی جانوری
- آزمایشگاه عمومی فیزیولوژی گیاهی
- آزمایشگاه تحقیقاتی قارچ شناسی
- آزمایشگاه سیستماتیک گیاهی
- آزمایشگاه میکروبیولوژی عمومی
- دو آزمایشگاه تحقیقاتی میکروبیولوژی
- آزمایشگاه تحقیقاتی سیتوژنتیک
- آزمایشگاه تحقیقاتی فیزیولوژی گیاهی
- آزمایشگاه تحقیقاتی فیزیولوژی جانوری
- آزمایشگاه جنین و بافت شناسی
- آزمایشگاه ژنتیک عمومی
- آزمایشگاه تحقیقاتی زیست دریا
- آزمایشگاه تحقیقاتی گیاه شناسی دکترا
- آزمایشگاه زیست شناسی تکوین جانوری
- آزمایشگاه سلولی و مولکولی
- آزمایشگاه تحقیقاتی ژنتیک
- آزمایشگاه تحقیقاتی فیزیولوژی جانوری
- آزمایشگاه تحقیقاتی و کشت سلول و بافت
- آزمایشگاه کشت سلول و بافت
- آزمایشگاه عمومی جانور شناسی و انگل شناسی
- آزمایشگاه تحقیقاتی فیزیولوژی جانوری
2) دانشکده علوم زمین
دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید بهشتی در سال 1354 تاسیس شده است. این دانشکده از پنج گروه آموزشی زمین شناسی معدنی و آب، حوضههای رسوبی و نفت، جغرافیای طبیعی، جغرافیای انسان و آمایش و سنجش از راه دور تشکیل شده است. داوطلبان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای تحصیلی زیر را دارند:
کارشناسی
- کارشناسی زمینشناسی
- کارشناسی جغرافیای انسانی
- کارشناسی جغرافیای طبیعی
کارشناسی ارشد
- ژئومورفولوژی گرایش ژئومورفولوژی نظری
- ژئومورفولوژی گرایش ژئومورفولوژی و آمایش محیط
- آب و هواشناسی گرایش آب و هواشناسی سینوپتیک
- آب و هواشناسی گرایش آب و هواشناسی محیطی
- مخاطرات محیطی
- طبیعت گردی گرایش ژئوتوریسم
- جغرافیا و برنامهریزی شهری گرایش آمایش شهری
- جغرافیا و برنامهریزی شهری گرایش محیط زیست شهری
- جغرافیا و برنامهریزی روستایی گرایش برنامهریزی کالبدی فضایی
- جغرافیا و برنامهریزی روستایی گرایش توسعه پایدار روستایی
- جغرافیا و برنامهریزی گردشگری گرایش برنامهریزی مقصد
- جغرافیای سیاسی گرایش آمایش سیاسی فضا
- زمینشناسی – پترولوژی
- زمینشناسی – اقتصادی
- زمینشناسی – آب زمینشناسی
- زمینشناسی – کانی ها و سنگ های صنعتی
- زمینشناسی – رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی
- سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی
- زمینشناسی – چینه نگاری و دیرینه شناسی
- زمینشناسی – تکتونیک
- زمینشناسی – زمین شناسی نفت
دکتری
- زمینشناسی – پترولوژی
- زمینشناسی اقتصادی
- زمینشناسی – آب های زیرزمینی
- زمینشناسی – رسوب شناسی
- فسیلشناسی و چینهشناسی
- زمینشناسی – تکتونیک
- جغرافیا و برنامهریزی شهری
- جغرافیا و برنامهریزی روستایی
- جغرافیای سیاسی
- ژئومورفولوژی
- آب و هواشناسی
3) دانشکده علوم ریاضی
در ادامه معرفی دانشگاه شهید بهشتی به سراغ معرفی دانشکده علوم ریاضی میرویم. دانشکده علوم ریاضی در سال 1370 تاسیس شده است و از همان سال رشتههای تحصیلی مختلفی را در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری در اختیار داوطلبان قرار میدهد. این دانشکده از گروههای آموزشی آمار، علوم بیم سنجی، ریاضی محض، ریاضیات کاربردی و صنعتی و علوم دادهها و کامپیوتر تشکیل شده است. داوطلبان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای تحصیلی زیر را دارند:
کارشناسی
- علوم کامپیوتر و بیوانفورماتیک
- و …
کارشناسی ارشد
- علوم کامپیوتر و بیوانفورماتیک
- ریاضی کاربردی با گرایش آنالیز عددی
- ریاضی کاربردی با گرایش معادلات دیفرانسیل و سیستمهای دینامیکی
- ریاضی کاربردی با گرایش بهینهسازی
- ریاضی کاربردی با گرایش آموزش ریاضی
- آنالیز
- و …
دکتری
- علوم کامپیوتر و بیوانفورماتیک
- و …
آزمایشگاههای دانشکده علوم ریاضی
- آزمایشگاه پژوهشی مدلسازی و محاسبات
- آزمایشگاه بهینهسازی و شبیهسازی
- آزمایشگاه تحقیقاتی جامع علوم داده
- آزمایشگاه بیوانفورماتیک و زیست شناسی سامانهای
- آزمایشگاه امنیت اطلاعات و رمزنگاری
- آزمایشگاه تحقیقاتی محاسبات نرم و منطق
- آزمایشگاه آموزش آمار، احتمال و علوم داده
- آزمایشگاه یادگیری ماشین و گراف کاوی
- آزمایشگاه یادگیری ماشین و پردازش داده
- آزمایشگاه جامع ریسک
- آزمایشگاه داده کاوی
4) دانشکده فیزیک
دانشکده فیزیک یکی دیگر از دانشکدههای دانشگاه شهید بهشتی تهران است. این دانشکده در سال 1346 تاسیس شده است و از سال 1372 دوره دکتری فیزیک را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. دانشکده فیزیک دانشگاه شهید بهشتی تهران دارای سه گروه آموزشی گروه فیزیک بنیادی، گروه فیزیک کاربردی و مواد پیشرفته و گروه فیزیک سامانههای پیچیده و زیستی در دوره دکتری است. داوطلبان در این دانشکده با گرایشهای زیر برای رشته فیزیک در دوره دکتری روبهرو هستند:
- ذرات بنیادی و نظریه میدانها
- گرانش و کیهان شناسی
- اپتیک و لیزر
- فیزیک پلاسما
- فیزیک ماده چگال
- فیزیک آماری و سامانههای پیچیده
5) دانشکده علوم شیمی و نفت
آخرین دانشکدهای که در این مطلب به داوطلبان عزیز معرفی میکنیم، دانشکده علوم شیمی و نفت است. دانشکده علوم شیمی و نفت در سال 1341 تاسیس شده است. این دانشکده در حال حاضر دارای سه گروه آموزشی شیمی آلی، شیمی فیزیک و شیمی تجزیه است. داوطلبان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای تحصیلی زیر را دارند:
کارشناسی
- شیمی کاربردی
- شیمی محض
کارشناسی ارشد
- شیمی – شیمی آلی
- شیمی – شیمی تجزیه
- شیمی – شیمی فیزیک
- شیمی – شیمی معدنی
- شیمی – شیمی کاربردی
- شیمی -شیمی کاتالیست
- شیمی – شیمی دارویی
- شیمی – شیمی پلیمر
دکتری
- شیمی – شیمی آلی
- شیمی – شیمی تجزیه
- شیمی – شیمی فیزیک
- شیمی – شیمی معدنی
- شیمی – شیمی پلیمر
پردیسهای دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه شهید بهشتی تهران در کنار دانشکدههای مختلفی که دارد از چند پردیس نیز تشکیل شده است. این دانشکده از دو پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور و پردیس زیراب تشکیل شده است.
- پردیس فنی و مهندسی شهید عباس پور
- پردیس زیراب دانشگاه شهید بهشتی
پردیس فنی و مهندسی شهید عباس پور
پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور از سه دانشکده مهندسی برق، مهندسی عمران، آب و محیط زیست و مهندسی برق تشکیل شده است. داوطلبان در این دانشکده امکان مطالعه رشتههای تحصیلی زیر را دارند:
کارشناسی
- مهندسي مكانيك
- مهندسي انرژی
- مهندسی صنايع
- مهندسی مواد و متالورژی
- مهندسي عمران
- مهندسي نقشه برداري
کارشناسی ارشد
- مهندسی مكانيك – طراحی كاربردی
- مهندسی مكانيك – نگهداری و پايش تجهيزات
- مهندسی مكانيك – تبديل انرژی
- مهندسی سيستمهای انرژی – تكنولوژی انرژی
- مهندسی سيستمهای انرژی – سيستمهای انرژی
- مهندسی بازرسی فنی
- مهندسی انرژیهای تجديد پذير
- مهندسی مواد- شناسايی و انتخاب مواد مهندسی
- مهندسی مکاترونیک
- مهندسي عمران – مهندسي محيط زيست
- مهندسي عمران – محيط زيست
- مهندسي محيط زيست – آب و فاضلاب
- مهندسي عمران – مهندسي و مديريت منابع آب
- مهندسي عمران – مديريت منابع آب
- مهندسي عمران – آب و سازههاي هيدروليكي
- مهندسي عمران – ژئوتكنيك
- مهندسي نقشه برداری- سیستمهای اداره زمین
- مهندسي عمران – زلزله
- مهندسي در سوانح طبيعي
- مهندسي عمران – مهندسي آب و سازههاي هيدروليكي
دکتری
- مهندسی مكانيك – طراحی کاربردی
- مهندسی مكانيك – تبدیل انرژی
- مهندسی مكانيك – سیستمهای انرژی
- مهندسي محيط زيست – مهندسي آب و فاضلاب
- مهندسي عمران – زلزله
- مهندسي عمران – مهندسي آب و سازههاي هيدروليكي
- مهندسي عمران – مهندسي و مديريت منابع آب
- مهندسي عمران – ژئوتكنيك
امکانات آموزشی و رفاهی دانشگاه شهید بهشتی
- پارک علمی تحقیقاتی زیر آب شهرستان سواد کوه مازندران
- کتابخانه
- مجتمع خوابگاههای کوی دختران
- مجتمع خوابگاههای کوی پسران
- خوابگاه
- مرکز خدمات مشاورهای
- کانونهای دانشجویی
- تشکلهای دانشجویی
- نشریات دانشجویی
- انجمنهای علمی دانشجویی
- ستادهای فرهنگی
خوابگاه های دانشگاه شهید بهشتی تهران
- خوابگاه کوی برادران شامل بلوکهای یک تا پنج و خوابگاه شهید شهریاری: بزرگراه چمران، خیابان یمن، میدان شهید شهریاری، بلوار دانشجو، ضلع شمال غربی دانشگاه شهید بهشتی
- خوابگاه کوی خواهران شامل بلوکهای یک تا شش: بزرگراه چمران، خیابان یمن، میدان شهید شهریاری، بلوار دانشجو، ضلع شمال شرقی دانشگاه شهید بهشتی
- خوابگاه کچویی (محل اسکان دانشجویان دختر): اوین، خیابان شهید کچویی پلاک 115
- خوابگاه بلوار کشاورز (محل اسکان دانشجویان دختر): میدان ولیعصر، بلوار کشاورز، روبروی بیمارستان پارس پلاک 136
- خوابگاه رستاک (محل اسکان دانشجویان دختر): میدان ولیعصر، بلوار کشاورز، خیابان سعید، پشت بیمارستان ساسان کوچه رستاک پلاک 5
- خوابگاه قائم مقام (محل اسکان دانشجویان پسر): خیابان قائم مقام فراهانی، کوچه دهم پلاک 8
- خوابگاه شهید رنجبران (محل اسکان دانشجویان پسر): اتوبان شهید بابایی، نرسیده به حکیمیه، خروجی شهید عباسپور، پردیس فنی شهید عباسپور
- خوابگاه رستگار (محل اسکان دانشجویان پسر): اتوبان شهید بابایی، نرسیده به حکیمیه، خروجی شهید عباسپور، پردیس فنی شهید عباسپور
- خوابگاه سمیه (محل اسکان دانشجویان دختر): اتوبان شهید بابایی، نرسیده به حکیمیه، خروجی شهید عباسپور، پردیس فنی شهید عباسپور
- خوابگاه بهار (محل اسکان دانشجویان دختر): میدان هفت تیر، خیابان بهار شمالی، نبش کوچه مهندسی پلاک 279
معرفی امکانات آموزشی و رفاهی دانشگاه شهید بهشتی
- کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد
- پارک علمی تحقیقاتی
- خوابگاهها
- مراکز خدمات مشاورهای
- نشریات دانشجویی
- انجمنهای علمی
- اداره بهداشت و درمان دانشجویان
معرفی مراکز دانشگاه شهید بهشتی
- مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
- مرکز آموزشهای تخصصی
- مرکز همایشهای بینالمللی
- مرکز رشد واحدهای فناوری
- مرکز آموزش الکترونیکی
- مرکز آموزشهای زبان
- مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان (مرکز بینالمللی آزفا)
معرفی رشته های دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه شهید بهشتی دارای سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است و دانشجویان میتوانند در رشتههای مختلف در این دانشگاه تحصیل کنند. رشتههای این دانشگاه با توجه به مقطعهای تحصیلی به صورت زیر هستند:
- دوره کارشناسی: 47 رشته
- دوره کارشناسی ارشد: 191 رشته
- دوره دکتری: 102 رشته
بخش اول
كارشناسي فلسفه | كارشناسي علوم اجتماعی گرايش پژوهشگری علوم اجتماعی | كارشناسي زبان آلمانی | كارشناسي ارشد آموزش زبان انگلیسی |
كارشناسي زبان چینی | كارشناسي ارشد آموزش زبان آلمانی | كارشناسي ارشد باستان شناسی | كارشناسي زبان روسی |
كارشناسي ارشد تاریخ اسلام | كارشناسی تاریخ | كارشناسي ارشد تاریخ ایران دوره اسلامی | كارشناسي ارشد تاریخ ایران باستان |
كارشناسي ارشد تاریخ عمومی جهان | كارشناسي ارشد پژوهش علوم اجتماعی (پژوهشگری علوم اجتماعی ) | كارشناسي زبان و ادبیات انگلیسی | كارشناسي ارشد زبان شناسی همگانی |
كارشناسي ارشد زبان و ادبیات فارسی گرايش ادبیات کودک و نوجوان | كارشناسي ارشد زبان و ادبیات انگلیسی | كارشناسي ارشد زبان و ادبیات فارسی | كارشناسي ارشد زبان و ادبیات عربی |
كارشناسي زبان و ادبیات عربی | كارشناسي ارشد زبان و ادبیات فارسی برای غیرفارسی زبانان | كارشناسي ارشد زبان و ادبیات فرانسه | كارشناسي ارشد فرهنگ و زبانهای باستانی |
كارشناسي ارشد فلسفه | كارشناسي ارشد مترجمی زبان انگلیسی | كارشناسي زبان و ادبیات فارسی | دکتری آموزش زبان انگلیسی |
كارشناسي زبان و ادبیات فرانسه | دکتری تاریخ گرایش ایران قبل از اسلام | كارشناسي ارشد مترجمی زبان فرانسه | دکتری تاریخ گرایش ایران دوره اسلامی |
بخش دوم
دکتری زبان شناسی همگانی | دکتری جامعه شناسی – مسائل اجتماعی ایران | دکتری جامعه شناسی – جامعه شناسی سیاسی | دکتری جامعه شناسی – جامعه شناسی اقتصادی و اجتماعی |
دکتری جامعهشناسی – جامعه شناسی فرهنگی | دکتری زبان و ادبیات انگلیسی | دکتری زبان و ادبیات عرب | دکتری زبان و ادبیات فارسی |
دکتری فلسفه | دکتری زبان و ادبیات فرانسه | دکتری جامعهشناسی – جامعه شناسی گروههای اجتماعی | كارشناسي ارشد قرآن کاوی رایانشی |
كارشناسي ارشد علوم قرانی گرایش اعجاز مستشرقان ادبی | كارشناسي ارشد فلسفه و کلام اسلامی گرايش فلسفه اسلامی | كارشناسي ارشد عرفان اسلامی | كارشناسي ارشد تاریخ و تمدن ملل اسلامی |
كارشناسي ارشد كلام تطبيقي | كارشناسي ارشد عرفان تطبيقي | كارشناسي ارشد فلسفه و کلام اسلامی گرايش کلام اسلامی | كارشناسي ارشد مدرسي معارف اسلامی – انقلاب اسلامی |
كارشناسي ارشد مدرسي معارف اسلامی – اخلاق اسلامی | كارشناسي ارشد مدرسي معارف اسلامی – قرآن و متون | دکتری مدرس معارف اسلامی گرایش مبانی نظری اسلام | كارشناسي ارشد مدرسي معارف اسلامی – مبانی نظری اسلام |
كارشناسي ارشد ایران شناسی گرایش عمومی | دکتری مدرسي معارف اسلامی گرایش انقلاب اسلامی | كارشناسي ارشد ایران شناسی گرایش تاریخ | كارشناسي ارشد ایران شناسی گرایش فرهنگ مردم آداب رسوم و میراث فرهنگی |
دکتری مدرسي معارف اسلامی گرایش تاریخ و تمدن اسلامی | دکتری مدرسي معارف اسلامی گرایش قرآن و متون اسلامی | كارشناسي ارشد ایران شناسی گرایش اصول نسخه شناسی و مرمت نسخههای خطی و نسخهآرایی | دکتری مدرسي معارف اسلامی گرایش اخلاق اسلامی |
بخش سوم
كارشناسي علوم زیستی ورزش | دکتری ایران شناسی | دکتری رفتار حرکتی – یادگیری حرکتی | دکتری رفتار حرکتی – رشد حرکتی |
دکتری فيزيولوژي ورزشی – قلب و عروق و تنفس | دکتری فيزيولوژي ورزشی – فیزیولوژی ورزشی عصبی عضلانی | كارشناسي علوم انسانی ورزش | دکتری فيزيولوژي ورزشی – بیوشیمی و متابولیسم ورزش |
دکتری رفتار حرکتی – کنترل حرکتی | كارشناسي ارشد رفتار حرکتی – رشد حرکتی | دکتری رفتار حرکتی- آموزش تربیت بدنی | كارشناسي ارشد حقوق اقتصادی |
كارشناسي ارشد حقوق بشر | كارشناسي ارشد حقوق تجارت بینالملل | كارشناسي ارشد حقوق خصوصی | كارشناسي حقوق |
كارشناسي ارشد حقوق عمومی | كارشناسي ارشد تربیت بدنی و علوم ورزشی – مدیریت ورزشی | كارشناسي ارشد حقوق جزا و جرم شناسي | كارشناسي ارشد آسیبشناسی ورزشی و حرکات اصلاحی |
كارشناسي ارشد روانشناسی ورزشی | كارشناسي ارشد حقوق مالکیت فکری | كارشناسي ارشد حقوق بینالملل | كارشناسي ارشد حقوق محيط زيست |
دکتری حقوق خصوصی | دکتری حقوق تجارت و سرمایهگذاری بینالمللی | كارشناسي ارشد فيزيولوژي ورزشی – محض | دکتری حقوق جزا و جرمشناسي |
كارشناسي ارشد فيزيولوژي ورزشی – کاربردی | دکتری حقوق بینالملل | دکتری حقوق عمومی | كارشناسي ارشد رفتار حرکتی – یادگیری و کنترل حرکتی |
بخش چهارم
كارشناسي ارشد شيمي – فيزيك | دکتری حقوق نفت و گاز | كارشناسي ارشد شیمی کاتالیست | كارشناسي ارشد شيمي – تجزيه |
كارشناسي ارشد حقوق خانواده | كارشناسي ارشد شيمي – آلي | كارشناسي ارشد روانشناسی بالینی گرایش خانواده | كارشناسي ارشد شیمی پلیمر |
دکتری شیمی گرایش فیزیک | كارشناسي شیمی گرایش کاربردی | دکتری شیمی گرایش آلی | دکتری شیمی گرایش معدنی |
كارشناسي ارشد شيمي – کاربردی | كارشناسي علوم اقتصادی | كارشناسي ارشد شيمي – معدنی | كارشناسي شيمي گرايش محض |
كارشناسي فيزيك | دکتری شیمی گرایش تجزیه | كارشناسي ارشد روابط بینالملل | دکتری فيزيك |
كارشناسي ارشد علوم سیاسی | كارشناسي ارشد مطالعات منطقهای | كارشناسي ارشد علوم اقتصادی | كارشناسي ارشد اندیشه سیاسی در اسلام |
كارشناسي ارشد برنامهریزی سیستمهای اقتصادی | دکتری علوم سياسي | كارشناسي ارشد اقتصاد انرژی | دکتری علوم اقتصادی |
كارشناسي آمار و کاربردها | كارشناسي علوم سیاسی | كارشناسي ریاضی و کاربردها | دکتری روابط بينالملل |
بخش پنجم
كارشناسي علوم كامپيوتر | كارشناسي ارشد علوم کامپیوتر | كارشناسي ریاضی و کاربردها | كارشناسي ارشد آمار ریاضی |
كارشناسي ارشد آموزش ریاضی | كارشناسي ارشد آمار اقتصادی و اجتماعي | كارشناسي ارشد ریاضی کاربردی | كارشناسي ارشد بیم سنجی |
دکتری بيوانفورماتيك | دکتری ریاضی | دکتری علوم کامپیوتر | دکتری بیم سنجی |
كارشناسي ارشد آب و هواشناسی – سینوپتیک | كارشناسي زمین شناسی | كارشناسي ارشد آب و هواشناسی – شهری | كارشناسي ارشد آب و هواشناسی – کاربردی |
كارشناسي جغرافیا | كارشناسي ارشد محاسبات نرم – ساختارهای جبر منطقی | كارشناسي ارشد آب و هواشناسی – آب و هواشناسی کشاورزی | دکتری آمار |
كارشناسي ارشد آب و هواشناسی – مخاطرات آب و هوایی | كارشناسي ارشد آب و هواشناسی – آب و هواشناسی ماهوارهای | كارشناسي ارشد جغرافیا و برنامهریزی روستایی – برنامهریزی کالبدی | كارشناسي ارشد آب و هواشناسی – تغییرات آب و هوایی |
كارشناسي ارشد جغرافیا و برنامهریزی روستایی – سازماندهی مناطق عشایری | كارشناسي ارشد جغرافیا و برنامهریزی روستایی – اقتصاد فضا | كارشناسي ارشد جغرافیا سياسي – مطالعات ایران | كارشناسي ارشد جغرافیا و برنامهریزی روستایی – مدیریت و توسعه پایدار روستایی |
كارشناسي ارشد جغرافیا و برنامهریزی شهری – محیط زیست | كارشناسي ارشد جغرافیا سياسي – فضای شهری | كارشناسي ارشد جغرافیا و برنامهریزی شهری – آمایش شهری | كارشناسي ارشد جغرافيا سياسي – ژئوپلیتیک |
بخش ششم
كارشناسي ارشد جغرافيا طبیعی – ژئومورفولوژي در برنامهریزی محیطی | كارشناسي ارشد جغرافيا سياسي – آمایش سیاسی فضا | كارشناسي ارشد زمینشناسی – چينه شناسي و فسيل شناسي | كارشناسي ارشد جغرافیای انسانی – ناحیه ای |
كارشناسي ارشد زمين شناسي تکتونیک | كارشناسي ارشد زمين شناسي آبشناسي | کارشناسی ارشد زمین شناسی پترولوژي | كارشناسي ارشد سنجش از دورو سيستم اطلاعات جغرافيایی – مطالعات منابع آب و خاک |
كارشناسي ارشد سنجش از دورو سيستم اطلاعات جغرافيایی – مطالعات شهری و روستایی | كارشناسي ارشد زمینشناسی – رسوب شناسي و سنگشناسي رسوبي | كارشناسي ارشد سنجش از دورو سيستم اطلاعات جغرافيایی – مدیریت مخاطرات محیطی | كارشناسي ارشد زمین شناسی اقتصادی |
دکتری آب و هواشناسی – کاربردی | كارشناسي ارشد سنجش از دورو سيستم اطلاعات جغرافیایی – هواشناسی ماهوارهای | دکتری آب و هواشناسی – شهری | دکتری آب و هواشناسی – سینوپتیک |
دکتری آب و هواشناسی – آب و هواشناسی کشاورزی | دکتری جغرافيا و برنامهریزی روستايي – نظام سیاستگذاری در برنامهریزی روستایی | دکتری آب و هواشناسی – مخاطرات آب و هوایی | دکتری آب و هواشناسی – آب و هواشناسی ماهوارهای |
دکتری زمين شناسي گرايش اقتصادی | دکتری آب و هواشناسی – تغییرات آب و هوایی | دکتری جغرافيا و برنامهریزی شهری | دکتری زمين شناسي گرايش آب شناسي |
دکتری زمين شناسي گرايش رسوب شناسي و سنگ شناسي رسوبي | دکتری زمين شناسي چينه شناسي و فسيل شناسي | دکتری سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در گرایش سامانه اطلاعات جغرافیایی | دکتری ژئومورفولوژي |
دکتری جغرافيا و برنامهریزی روستايي – برنامهریزی آمایش کیفیت محیطی مناطق روستایی | دکتری زمين شناسي گرايش تكتونيك | دکتری زمين شناسي گرايش پترولوژي | دکتری جغرافيا و برنامهریزی روستایی – برنامهریزی فضایی کارآفرینی مناطق روستایی |
بخش هفتم
كارشناسي ارشد زيست شناسی دريا – آلودگی دریا | دکتری سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در گرایش سنجش از دور | كارشناسي ارشد زيست شناسي – علوم جانوری گرایش بيوسيتماتيک جانوری | كارشناسي ارشد زيست شناسي – ژنتیک |
كارشناسي زيست شناسی دريا | كارشناسي زيست شناسی جانوری | كارشناسي زيست شناسی سلولی مولکولی | كارشناسي زیست فناوری |
كارشناسي ارشد زيست شناسي – علوم جانوری گرایش فيزيولوژي جانوري | كارشناسي زيست شناسي گياهي | كارشناسي ارشد زيست شناسي – علوم گياهي گرایش تکويني | كارشناسي ارشد زيست شناسي – علوم جانوري گرایش سلولی تکوینی |
كارشناسي ارشد زيست شناسی دريا – گیاهان دریا | كارشناسي ارشد زيست شناسی – علوم گياهي گرایش فيزيولوژي گياهي | كارشناسي ارشد زيست شناسی دريا – جانوران دريا | كارشناسي ارشد زيست شناسی دريا – بوم شناسی دریا |
دکتری زيست شناسی دريا گرایش جانوران دریا | كارشناسي ارشد زيست شناسي – ميكروبيولوژي | دکتری زيست شناسي – سيستماتيك گياهي | دکتری زيست شناسی دريا گرایش میکروبیولوژی |
دکتری علوم شناختی گرایش مدلسازی شناختی | دکتری علوم شناختی گرایش روانشناسی شناختی | دکتری علوم شناختی گرایش زبان شناسی شناختی | دکتری علوم اعصاب شناختی گرایش مغز و شناخت |
دکتری روانشناسی شناختی گرایش زبان شناسی شناختی | دکتری علوم جانوری – فیزیولوژی جانوری | دکتری روانشناسی شناختی گرایش توانبخشی شناختی | كارشناسي ارشد علوم شناختی – توانبخشی شناختی |
كارشناسي ارشد علوم شناختی – ذهن، مغز تربیت | كارشناسي ارشد کشاورزی اکولوژیک (اگرواکولوژی) | كارشناسي ارشد مهندسی منابع طبیعی – محیط زیست با گرایش زیستگاهها و تنوع زیستی | كارشناسي ارشد علوم شناختی – روانشناسی شناختی |
بخش هشتم
كارشناسي علوم تربيتي | كارشناسي ارشد مهندسی منابع طبیعی – محیط زیست گرایش ارزیابی و آمایش سرزمین | كارشناسي ارشد مهندسي کامپیوتر – هوش مصنوعی | كارشناسي ارشد مهندسی منابع طبیعی – محیط زیست گرایش آلودگیهای محیط زیست |
دکتری بوم شناسی زراعی (اگرواکولوژی) | كارشناسي روانشناسی عمومی | دکتری محیط زیست – آلودگی محیط زیست | كارشناسي ارشد آموزش بزرگسالان |
كارشناسي ارشد مهندسی فناوری اطلاعات IT | كارشناسي ارشد آموزش و بهسازی منابع انسانی | كارشناسي ارشد مهندسي كامپيوتر – نرمافزار | دکتری مهندسي كامپيوتر گرايش معماری سیستمهای كامپيوتر |
كارشناسي مهندسي كامپيوتر | كارشناسي ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی | كارشناسي ارشد برنامهریزی درسی | كارشناسي ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش |
كارشناسي ارشد مديريت آموزشی | دکتری مهندسی کامپیوتر – هوش مصنوعی | كارشناسي ارشد روانشناسی عمومی | كارشناسي ارشد مديريت و برنامهريزي آموزش عالی |
كارشناسي ارشد مهندسي کامپیوتر – سخت افزار | كارشناسي ارشد روانشناسی تربيتي | كارشناسي ارشد روانشناسی بالینی کودک و نوجوان | دکتری محیط زیست – تنوع زیستی |
كارشناسي ارشد مشاوره – توانبخشی | كارشناسي ارشد مشاوره – خانواده | دکتری مهندسي كامپيوتر گرايش نرمافزار | كارشناسي ارشد مشاوره – مدرسه |
دکتری مهندسي فناوری اطلاعات – گرايش معماری سازمانی | دکتری محیط زیست – آمایش محیط زیست | كارشناسي ارشد مهندسی فناوری اطلاعات گرایش معماری سازمانی | كارشناسي ارشد مهندسي کامپیوتر – معماری سیستمهای کامپیوتر |
بخش نهم
دکتری مديريت آموزشی | كارشناسي ارشد روانشناسی صنعتی سازمانی | دکتری برنامهریزی درسی | دکتری آموزش عالی گرايش مديريت آموزش عالی |
كارشناسي ارشد روانشناسی بالینی | دکتری آموزش عالی گرايش برنامهريزي درسی در آموزش عالی | دکتری آموزش عالی گرايش فناوری اطلاع رسانی در آموزش عالی | دکتری آموزش عالي گرايش اقتصاد و مديريت مالي آموزش عالي |
دکتری روانشناسی تربيتي | دکتری آموزش عالي گرايش برنامهريزي توسعه آموزش عالي | دکتری روانشناسی بالینی | دکتری روانشناسی عمومی |
كارشناسي مهندسي علمي – كاربردي عمران گرايش شبكههاي آب و فاضلاب | كارشناسي ارشد مهندسی عمران – مهندسی محیط زیست | دکتری مهندسي عمران – مهندسي ژئوتكنيك | كارشناسي مهندسي علمي – كاربردي عمران گرايش ساختمانهای آبي |
كارشناسي ارشد مهندسي عمران – مهندسي زلزله | دکتری مهندسي عمران – مهندسي آب و سازههاي هيدروليكي | كارشناسي مهندسي علمي – كاربردي عمران گرايش سد و شبكه | كارشناسي ارشد مهندسی عمران – مهندسی مدیریت و منابع آب |
كارشناسي مهندسي عمران | كارشناسي ارشد مهندسي عمران – مهندسي رودخانه | دکتری مهندسي عمران – مهندسي زلزله | كارشناسي ارشد مديريت در سوانح طبیعی (سیل و زلزله) |
دکتری مهندسي عمران – مهندسي و مديريت منابع آب | كارشناسي ارشد مهندسي علمي – کاربردی عمران – شبکهها آب و فاضلاب | كارشناسي ارشد مهندسی برق – مخابرات امن و رمزنگاری | دکتری مهندسی محیط زیست – آب و فاضلاب |
كارشناسي ارشد مهندسي عمران – آب و فاضلاب | كارشناسي ارشد مهندسي عمران – مکانيک خاک و پي | كارشناسي ارشد مهندسي عمران – مهندسي آب | كارشناسي ارشد مهندسي عمران – آبهاي زيرزميني |
بخش دهم
كارشناسي ارشد مهندسی فناوری اطلاعات – سیستمهای چند رسانهای | كارشناسي ارشد فيزيك – ذرات بنیادی و نظریه میدانها | كارشناسي ارشد فيزيك – سیستمهای پبچیده و ديناميك غیرخطی | دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی |
دکتری مهندسی هوا فضا گرایش مهندسی فضایی | كارشناسي ارشد فيزيك – اتمی مولکولی – لیزر | دکتری مهندسی هوا فضا گرایش دینامیک پرواز و کنترل | كارشناسي ارشد فيزيك – ماده چگال |
كارشناسي ارشد فيتوشيمي | دکتری فيتوشيمي | كارشناسي ارشد فوتونیک | كارشناسي ارشد فيزيك – اتمی مولکولی – پلاسما |
كارشناسي مدیریت بازرگانی | دکتری فوتونيك | كارشناسي ارشد شیمی دارویی | دکتری مهندسی پلاسما |
كارشناسي ارشد مهندسي پلاسما | كارشناسي ارشد مهندسی کشاورزی – علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی، ادویه ای و عطری | كارشناسي ارشد مدیریت بازرگانی – تجارت الکترونیکی | كارشناسي ارشد مدیریت بازرگانی – مدیریت استراتژیک |
كارشناسي مديريت مالي | كارشناسي مدیریت دولتی | كارشناسي ارشد مدیریت دولتی – سیستمهای اطلاعاتی | كارشناسي مدیریت صنعتي |
كارشناسي ارشد مدیریت صنعتي – تحقیق در عملیات | كارشناسي ارشد مدیریت دولتی – منابع انسانی | كارشناسي حسابداری | كارشناسي ارشد مدیریت صنعتي – تولید |
كارشناسي ارشد مديريت بازرگانی – بازاریابی | كارشناسي ارشد مدیریت بازرگانی – بازرگانی داخلی | كارشناسي ارشد مدیریت بازرگانی – بازرگانی بینالمللی | كارشناسي ارشد مدیریت بازرگانی – کارآفرینی |
بخش یازدهم
كارشناسي ارشد مدیریت کارآفرینی – سازمانی | كارشناسي ارشد مدیریت فناوری اطلاعات – سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته | كارشناسي ارشد مدیریت جهانگردی | كارشناسي ارشد مدیریت فناوری اطلاعات – مدیریت دانش |
كارشناسي ارشد مدیریت فناوری اطلاعات – کسب و کار الکترونیکی | كارشناسي ارشد مدیریت کارآفرینی – کسب و کار جدید | كارشناسي ارشد مدیریت اجرایی | كارشناسي ارشد مدیریت مالي |
كارشناسي ارشد حسابداری مدیریت | كارشناسي ارشد مدیریت تکنولوژی | كارشناسي ارشد حسابرسی | كارشناسي ارشد حسابداری |
دکتری مدیریت صنعتی گرايش مدیریت تولید و عملیات | دکتری مالی | دکتری مدیریت صنعتی گرایش مالي | دکتری مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار هوشمند |
كارشناسي ارشد بازسازي پس از سانحه | دکتری حسابداری | كارشناسي مهندسي معماری | كارشناسي ارشد برنامهریزی منطقهای |
كارشناسي ارشد طراحی شهری | كارشناسي ارشد برنامهریزی شهری | كارشناسي ارشد مدیریت پروژه و ساخت | كارشناسي ارشد فناوری معماری – معماری بیونیک |
كارشناسي ارشد مرمت و احيای بناها و بافتهاي تاریخی | دکتری مدیریت بازرگانی گرايش سیاستگذاری بازرگانی | كارشناسي ارشد مطالعات معماری ایران | دکتری مدیریت دولتی گرايش منابع انسانی |
دکتری مدیریت صنعتی گرايش سیستمها | كارشناسي ارشد معماری | دکتری مدیریت بازرگانی گرايش بازاریابی | دکتری مدیریت بازرگانی |
بخش دوازدهم
دکتری طراحی شهری | كارشناسي ارشد معماری منظر | دکتری معماری | كارشناسي ارشد معماری و انرژی |
كارشناسي ارشد زیستشناسی – بیوشیمی | دکتری برنامهریزی شهری و منطقهای | كارشناسي ارشد مهندسی هوا فضا – جلوبرندگی | كارشناسي ارشد مهندسی کشاورزی – بیوتکنولوژی کشاورزی |
كارشناسي ارشد مهندسی هوا فضا – دینامیک پرواز و کنترل | كارشناسي ارشد مهندسی هوا فضا – مهندسی فضایی | كارشناسي ارشد مهندسی منابع طبیعی گرایش صنایع خمیر و کاغذ | كارشناسي ارشد مهندسی هوا فضا – سازههای هوایی |
كارشناسي ارشد مهندسي هستهاي – چرخه و سوخت | كارشناسي ارشد مهندسی صنایع چوب و فرآوردههای سلولوزی گرایش کامپوزیتهای لیگنوسلولزی | كارشناسي مهندسی تکنولوژی آباداني روستاها | كارشناسي ارشد مهندسي هستهای – کاربرد پرتوها |
كارشناسي مهندسی هوا فضا | كارشناسي ارشد مهندسي برق – مدارهای مجتمع الکترونیک | كارشناسي ارشد نانو زیست فناوری | كارشناسي مهندسی علمی کاربردی برق – شبکههای انتقال و توزیع |
كارشناسي ارشد مهندسي برق – مخابرات میدان و موج | كارشناسي ارشد مهندسي برق- افزارههای میکرو و نانو الکترونیک | كارشناسي ارشد مهندسي برق – مخابرات سیستم | كارشناسي ارشد مهندسي برق – قدرت، سیستمهای قدرت |
كارشناسي ارشد مهندسي هستهاي – پرتو پزشکي | كارشناسي ارشد مهندسی برق – کنترل | كارشناسي ارشد مهندسی برق – قدرت مدیریت، کنترل و راهبری شبکههای قدرت | كارشناسي ارشد مهندسی برق – قدرت تجدید ساختار |
كارشناسي ارشد مهندسی قدرت – الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی | كارشناسي ارشد مهندسي هستهاي – راکتور | كارشناسي ارشد مهندسی قدرت – حفاظت شبکههای برق | كارشناسي ارشد مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) |
بخش سیزدهم
دکتری مهندسی برق – مخابرات گرایش سیستم | دکتری مهندسي برق گرايش الکترونیک | دکتری مهندسی برق – قدرت | دکتری مهندسی برق – مخابرات گرایش میدان |
دکتری مهندسي هستهاي گرايش کاربرد پرتوها | دکتری مهندسی برق – کنترل | دکتری مهندسی هستهای چرخه سوخت | دکتری مهندسي هستهاي گرايش پرتوپزشكي |
كارشناسي مهندسي برق | كارشناسي مهندسی مکانیک | كارشناسي ارشد مهندسی انرژیهای تجدیدپذیر | كارشناسي علمی کاربردی مکانیک – بهرهبرداری از نیروگاهها |
كارشناسي ارشد مهندسی مکانیک – ایمنی بازرسی فنی | كارشناسي ارشد مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی – جامدات | كارشناسي ارشد مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی | كارشناسي ارشد مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی |
كارشناسي ارشد مهندسی مکانیک – مدیریت انرژی الکتریکی | كارشناسي ارشد مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی – دینامیک، کنترل و ارتعاشات | كارشناسي ارشد مهندسی مواد – شناسایی انتخاب مواد مهندسی | كارشناسي ارشد مهندسی مکانیک – مهندسی سیستمهای انرژی |
دکتری مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی – مکانیک جامدات | دکتری مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی |
دکتری مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی – دینامیک، کنترل و ارتعاشات |
سوالات متداول در مورد معرفی دانشگاه شهید بهشتی
1) سایت دانشگاه شهید بهشتی چیست؟
شما میتوانید برای داشتن اطلاعات بیشتر در مورد این دانشگاه به سایت رسمی دانشگاه یعنی www.sbu.ac.ir مراجعه کنید.
2) دانشگاه شهید بهشتی در کدام قسمت تهران قرار دارد؟
این دانشگاه در تهران، بزرگراه شهید چمران، خیابان یمن، ميدان شهيد شهرياری، بلوار دانشجو قرار دارد.
3) دانشگاه شهید بهشتی در چه مقطعهایی دانشجو میپذیرد؟
این دانشگاه در 3 مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری دانشجو میپذیرد.
4) آیا دانشگاه شهید بهشتی تهران امکانات ورزشی و تفریحی دارد؟
بله این دانشگاه امکانات مختلف ورزشی و تفریحی را در اختیار تمامی داوطلبان قرار میدهد.
شما میتوانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاههای کشور به وبلاگ موسسه حرف آخر مراجعه کنید و برای اطلاع از آخرین دورههای آموزشی حرف آخر به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور نیز مطلع شوید. برای اینکه بتوانید برنامه مطالعاتی مناسبی با توجه به رشتههای مورد علاقه خود داشته باشید عبارت ” برنامه مطالعاتی ” را به سامانه ۱۰۰۰۹۸۳۳ ارسال کنید.