درس زبان انگلیسی یکی از دروس عمومی در کنکور سراسری برای تمامی داوطلبان زیرگروههای آزمایشی است. این درس دارای ضریب 2 است و داوطلبان باید به سوالات زبان انگلیسی از پایه دهم، یازدهم و دوازدهم پاسخگو باشند. یکی از مباحث زبان انگلیسی که برای داوطلبان بسیار دشوار است مبحث جملات شرطی است. این مبحث در کنکور سراسری از اهمیت زیادی برخوردار است و سوالاتی از این مبحث در کنکور سراسری مطرح میشود.
همان طور که میدانید تمامی مباحث زبان انگلیسی در موسسه حرف آخر توسط استاد مجتبی محمودی تدریس میشود. استاد محمودی با استفاده از روشهای خاص و ابتکاری خود مفاهیم را به داوطلبان آموزش میدهد. ما در این مطلب به سراغ آموزش جملات شرطی در درس انگلیسی میرویم و سپس آموزش جملات شرطی 1 و2 را توسط استاد محمودی در اختیار شما قرار میدهیم.
سوالات زبان انگلیسی در کنکور سراسری
- تعداد سوالات زبان انگلیسی در کنکور: 25 سوال
- ضریب درس: 2
- سوالات از شماره 76 الی 100 در دفترچه عمومی
- مدت زمان پاسخگویی به سوالات زبان انگلیسی در کنکور: 20 دقیقه
- مدت زمان پاسخگویی به هر سوال: 48 ثانیه
بودجه بندی زبان انگلیسی نظام جدید
- واژگان: ۸ سوال
- گرامر: ۴ سوال
- کلوز تست: ۵ سوال
- درک مطلب: ۸ سوال
انواع جملات شرطی در زبان انگلیسی
جملات شرطی در زبان انگلیسی به چهار نوع دستهبندی میشوند:
- جملات شرطی صفر (Zero Conditional)
- جملههای شرطی نوع اول (First Conditional)
- جملات شرطی نوع دوم (Second Conditional)
- جملات شرطی نوع سوم (Third Conditional)
1) جملات شرطی صفر (Zero Conditional)
اولین نوع جملههای شرطی که در این مطلب آن را به شما توضیح میدهیم، جملههای شرطی نوع صفر است. جملههای شرطی نوع صفر، حقایق عمومی را بیان میکنند. این جملات به موقعیتهای حقیقی و مسائلی که از قبل اثبات شده اشاره میکنند. بنابراین از این حالت زمانی استفاده میکنیم که موضوع بحث عادتهای کلی و حقایق علمی باشند. زمانی که برای این حالت استفاده میکنیم زمان حال ساده است. ساختار این جملات به صورت زیر است:
If + present simple, present simple
یکی از مواردی که باید به آن دقت کنید تغییر جمله اول و دوم است. شما میتوانید جای این دو عبارت رو به صورت زیر با یکدیگر عوض کنید:
Present simple if + present simple
2) جملات شرطی نوع اول (First Conditional)
زمانی از جملههای شرطی نوع اول استفاده میکنیم که هدف ما بیان اتفاق واقعی در زمان حال یا آینده است. به عبارت دیگر جملات شرطی برای شرایطی مورد استفاده قرار میگیرند که در آنها نتیجه محتمل است. ساختار این جملات به صورت زیر است:
If + present simple, will/won’t
شما میتوانید در جملههای شرطی جای جمله اول و دوم رو به صورت زیر تغییر دهید. البته به این نکته توجه داشته باشید که علامت کاما در این حالت حذف میشود:
Will v if + present simple
3) جملات شرطی نوع دوم (Second Conditional)
جملههای شرطی نوع دوم زمانی مورد استفاده قرار میگیرند که میخواهیم در مورد موقعیت غیر واقعی صحبت کنیم. به عبارت دیگر این جملات برای نتایج غیر واقعی و احتمالی در آینده که اتفاق نمیافتد مفید هستند. این بدین معنی است که جملههای شرطی برای موقعیتی غیر واقعی در زمان حال آینده است. ساختار این جملات به صورت زیر است:
If + past simple, would/wouldn’t + verb
4) جملات شرطی نوع سوم (Third Conditional)
آخرین نوع جملههای شرطی، جملات شرطی نوع سوم است. این نوع جملات برای توصیف موقعیتی در گذشته استفاده میشود. به عبارت دیگر زمانی از این جملات استفاده میکنیم که در مورد موقعیتی افسوس میخوریم. این جملات برای زمانی مورد استفاده قرار میگیرند که در مورد اتفاق گذشته صحبت میکنیم. این بدین معنی است که این اتفاق افتاده است و دیگر قابل تغییر نیست. ساختار این جملات به صورت زیر است.
If + past perfect, would/wouldn’t have + past participle
آموزش جملات شرطی توسط استاد محمودی
شما میتوانید در قسمت زیر ویدیو آموزشی استاد محمودی برای درس جملات شرطی را مشاهده کنید. استاد محمودی در کنار استاد محسن منتظری تمامی مفاهیم مربوط به این مبحث را به داوطلبان آموزش میدهد. شما میتوانید برای دیدن ویدیوهای رایگان حرف آخر به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کنید و ویدیوهای بیشتری را مشاهده نمایید.
ویژگیهای زبان حرف آخر
- آموزش زبان انگلیسی توسط استاد محمودی
- آموزش 1200 لغت
- استفاده از تصاویر و انیمیشن برای آموزش بهتر مطالب
- آموزش کل زبان انگلیسی در 20 ساعت
- حل سوالات زبان انگلیسی در کنکور سالهای اخیر
- استفاده از نقشه راه برای آموزش بهتر مطالب
- برگزاری آزمونهای درس به درس
- و …
زبان حرف آخر
استاد محمودی مدرس زبان انگلیسی موسسه حرف آخر است. داوطلبان میتوانند با تدریس استاد محمودی تمامی مفاهیم زبان انگلیسی را به خوبی یاد بگیرند. استاد محمودی از روشهای خاص و ابتکاری برای آموزش زبان انگلیسی استفاده میکند. همین موضوع موجب میشود که دانشآموزان و داوطلبان مفاهیم را بهتر یاد بگیرند. استفاده از تصاویر و انیمیشن به داوطلبان کمک میکند مفاهیم را برای یک مدت طولانی مدت در حافظه خود نگه دارند.