یکی از مهم‌ترین بخش‌های مبحث مثلثات به مبحث زاویه شناسی مربوط می‌شود. مباحث نسبت‌های مثلثاتی از مفاهیم مهم و دشوار ریاضی کنکور هستند که داوطلبان به خوبی آن را یاد نمی‌گیرند. استاد منتظری برای اینکه انواع مباحث زاویه شناسی و نسبت‌های مثلثاتی را به داوطلبان آموزش دهد از روش‌های خاص و الگوهای جدیدی استفاده می‌کند. اساتید ریاضی موسسه حرف آخر برای آموزش مبحث زاویه شناسی به سراغ استفاده از روش ایستگاه مثبت منفی آلفا می‌روند.

استاد منتظری و استاد مهران قاسمی با استفاده از ایستگاه مثبت منفی آلفا مبحث زاویه شناسی را به کامل‌ترین شکل ممکن به داوطلبان آموزش می‌دهند. داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که درس ریاضی یک درس حفظی نیست. بنابراین داوطلبان باید مفاهیم و مباحث ریاضی را به صورت عمیق یاد بگیرند و مفاهیم را تجزیه و تحلیل کنند. هدف اساتید ریاضی حرف آخر نیز آموزش مباحث ریاضی به ساده‌ترین روش ممکن است تا داوطلبان مفاهیم ریاضی را به راحتی و بدون حفظ کردن یاد بگیرند.

داوطلبانی که به دنبال آموزش دروس مختلف در کنکور هستند به راحتی با مشاهده آموزش‌های موسسه حرف آخر امکان یادگیری دروس مختلف را دارند. موسسه حرف آخر برای اینکه تمامی داوطلبان در گروه‌های آموزشی مختلف به ویدیوهای آموزشی حرف آخر دسترسی داشته باشند، تعدادی از ویدیوهای حرف آخر را در تلگرام حرف آخر و وبلاگ این موسسه در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد. با توجه به این شرایط تمامی داوطلبان امکان دسترسی به ویدیوهای آموزشی حرف آخر را خواهند داشت.

 

زاویه شناسی

 

نسبت های مثلثاتی: زاویه شناسی

قبل از اینکه به سراغ مبحث زاویه شناسی و ویدیو آموزشی آن برویم باید با مفهوم نسبت های مثلثاتی بیشتر آشنا شویم. نسبت های مثلثاتی چیست؟ نسبت های مثلثاتی به صورت تقسیم یا کسری از اضلاع مثلث درون یک دایره محاسبه می‌شوند. شاید برای داوطلبان این سوال پیش آید که چه نسبت‌ های مثلثاتی در ریاضی وجود دارند؟ نسبت های مثلثاتی مختلفی مانند کسینوس، سینوس، تانژانت، کتانژانت  و … در ریاضی وجود دارند که داوطلبان برای پاسخگویی به سوالات ریاضی باید با آن‌ها آشنا باشند.

در حالت کلی نسبت های مثلثاتی توابعی هستند که رابطه بین اندازه ضلع‌ها و زاویه‌های مثل را نمایش می‌دهند. هر کدام از روابط مثلثاتی فرمول‌های خود را دارند. البته برخی از نسبت های مثلثاتی هم زوایای خاص خود را دارند و داوطلبان باید با توجه به زوایای خاص این توابع به سوالات پاسخ دهند. استاد منتظری و استاد مهران قاسمی با استفاده از روش ایستگاه مثبت منفی آلفا، مبحث زاویه شناسی را در نسبت های مثلثاتی به داوطلبان آموزش می‌دهند. داوطلبان پس از مشاهده آموزش ریاضی حرف آخر این مبحث را به خوبی یاد می‌گیرند و به سوالات این بخش در کنکور به راحتی پاسخ می‌دهند.

آموزش زاویه شناسی در ریاضی حرف آخر

داوطلبان در ویدیو زیر می‌توانند آموزش مبحث زاویه شناسی را توسط دو استاد برتر ریاضی در موسسه حرف آخر مشاهده کنند:

 

 

نکات زیر را در مورد مبحث نسبت های مثلثاتی به یاد داشته باشید

  • تمامی نسبت های مثلثاتی در ربع اول دارای علامت مثبت هستند.
  • علامت همه نسبت‌های مثلثاتی در ربع اول یعنی در بازه ۰ الی ۹۰ درجه یا ۰ تا π/۲، مثبت هستند.
  • در بازه ۹۰ الی ۱۸۰ درجه یا ۰ تا π، علامت سینوس مثبت و علامت بقیه نسبت‌های مثلثاتی منفی هستند.
  • در بازه ۱۸۰ الی ۲۷۰ درجه یا π- تا π/۲-، علامت نسبت‌ های مثلثاتی تانژانت و کتانژانت مثبت، علامت سینوس و کسینوس منفی هستند.
  • علامت نسبت های مثلثاتی در بازه ۲۷۰ الی ۳۶۰ درجه یا π/۲- تا ۰، کسینوس مثبت و علامت بقیه نسبت‌های مثلثاتی منفی هستند.
  • و …

حرف آخر

موسسه حرف آخر از دوره ابتدایی تا کنکور در کنار دانش‌آموزان و داوطلبان است و تمامی مفاهیم آموزشی را به بهترین شکل ممکن در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد. یکی از مهم‌ترین دروس در کنکور سراسری که اهمیت بسیار زیادی برای داوطلبان دارد، درس ریاضی است. داوطلبانی که به دنبال قبولی در بهترین رشته‌های دانشگاه هستند باید اهمیت زیادی به درس ریاضی بدهند.

موسسه حرف آخر از دشواری درس ریاضی مطلع است و بهترین آموزش‌ها را برای درس ریاضی در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد. استاد منتظری و استاد قاسمی با استفاده از روش‌های خاص و الگوهای کاربردی درس ریاضی را به داوطلبان آموزش می‌دهند. داوطلبان پس از مشاهده آموزش‌های ریاضی حرف آخر نیازی به حفظ کردن مطالب ریاضی ندارند. آن‌ها مفاهیم را به صورت عمیق و کامل یاد می‌گیرند. تمامی این موارد دست به دست هم می‌دهند تا داوطلبان یک درصد مناسب برای درس ریاضی در کنکور به دست آورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دانلود برنامه موفقیت ۱۰۰ روزه در کنکور

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.