یکی از مهم‌ترین چالش‌های داوطلبان در طول دوران تحصیل، قبولی در کنکور سراسری است. داوطلبان تمامی تلاش خود را انجام می‌دهند تا بهترین رتبه را در کنکور سراسری به دست آورند. کسب بهترین رتبه در کنکور سراسری موجب قبولی در بهترین رشته و بهترین دانشگاه می‌شود. بنابراین داوطلبان باید توجه زیادی به کنکور سراسری داشته باشند. یکی از محبوب‌ترین گروه‌های آموزشی در کنکور سراسری، گروه انسانی است. گروه انسانی نیز مانند سایر گروه‌های آموزشی تجربی و ریاضی رشته‌های زیادی در کنکور سراسری دارد. اکثر داوطلبان گروه انسانی به دنبال قبولی در رشته های پردرآمد انسانی هستند. اما رشته های پردرآمد انسانی کدام رشته‌ها هستند؟

داوطلبان گروه انسانی باید قبل از انتخاب رشته به معیارهای زیادی توجه کنند. معیارهایی مانند بازار کار، درآمد، موقعیت‌های شغلی و … می‌توانند نقش مهمی در انتخاب رشته داوطلبان داشته باشند. اما داوطلبان باید به یک معیار بیشتر از سایر موارد توجه داشته باشند. علاقه و استعداد نقش بسیار مهمی را در انتخاب رشته داوطلبان ایفا می‌کنند. داوطلبان گروه انسانی که با توجه به علاقه و استعداد خود به سراغ یک رشته دانشگاهی می‌روند در مقایسه با سایر داوطلبان شانس بیشتری برای موفقیت در یک رشته تحصیلی را دارند.

اکثر داوطلبان به دنبال رشته‌ های پردرآمد انسانی می‌روند و این موضوع بسیار طبیعی است. داوطلبان رشته‌ای را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند که درآمد بالایی داشته باشد. آن‌ها ترجیح می‌دهند زمان خود را صرف مطالعه رشته با درآمد بالا کنند. گروه انسانی رشته‌ های پردرآمد زیادی دارد و هر کدام از این رشته‌ها موقعیت‌های شغلی مختلفی دارند. ما در این مطلب به سراغ معرفی رشته های پردرآمد انسانی می‌رویم و این رشته‌ها را از جنبه‌های مختلفی بررسی می‌کنیم. داوطلبان باید تحت هر شرایطی به این نکته توجه داشته باشند که اولویت اول انتخاب رشته برای آن‌ها علاقه و استعداد است.

 

پردرآمدترین رشته های انسانی

 

تغییرات کنکور انسانی در سال 1402

داوطلبان گروه انسانی برای قبولی در کنکور سراسری به صورت منظم و با برنامه‌ریزی خاصی تمامی دروس را مطالعه می‌کنند. اما آیا این روش به تنهایی برای قبولی در کنکور سراسری کافی است؟ نه خیر داوطلبان باید در کنار مطالعه تمامی دروس با شرایط و تغییرات کنکور سراسری نیز آشنا باشند. کنکور سراسری سال 1402 و کنکور سال‌های آینده با تغییرات بسیار زیادی روبه‌ شده‌اند. این بدین معنی است که کنکور 1402 همانند کنکور سال‌های اخیر برگزار نمی‌شود. اولین و مهم‌ترین تغییر در کنکور سراسری، حذف دروس عمومی از دفترچه شماره یک است. این بدین معنی است که داوطلبان گروه انسانی به سوالات چهار درس عمومی دین و زندگی، ادبیات فارسی، عربی و زبان انگلیسی در کنکور سراسری پاسخ نمی‌دهند.

داوطلبان گروه انسانی با توجه به این شرایط تنها باید به سوالات هشت درس تخصصی در کنکور سراسری پاسخ دهند. بنابراین تنها معیار قبولی داوطلبان در کنکور انسانی پاسخگویی صحیح به سوالات دروس تخصصی در کنکور سراسری است. البته داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که دروس عمومی از برنامه درسی به طور کامل حذف نمی‌شوند. داوطلبان باید دروس عمومی را برای بهبود سوابق تحصیلی خود مطالعه کنند. یکی دیگر از تغییرات کنکور سراسری به حذف زیرگروه‌ها از کنکور مربوط می‌شود. بدون شک این تغییر نیز تاثیر بسیار مهمی در کنکور سراسری دارد.

حذف زیرگروه‌ها از کنکور سراسری موجب می‌شود که ضرایب دروس تخصصی نیز تحت تاثیر قرار بگیرد. این بدین معنی است که داوطلبان با مفهومی با عنوان زیرگروه در کنکور سراسری روبه‌رو نمی‌شوند. تمامی رشته‌های کنکور انسانی در یک گروه قرار دارند. ضرایب دروس تخصصی برای تمامی رشته‌های گروه انسانی یکسان هستند. این بدین معنی است که ضرایب دروس تخصصی با توجه به رشته‌های مختلف هیچ تغییری نمی‌کنند.

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

لیست رشته های کنکور انسانی

همانطور که در بخش بالا نیز مطالعه کردید در کنکور سراسری سال 1402 و کنکور سال‌های آینده مفهومی به نام زیرگروه وجود ندارد. این بدین معنی است که تمامی رشته‌های گروه انسانی در یک گروه قرار دارند و ضرایب تمامی این رشته‌ها یکسان هستند. شما می‌توانید در قسمت زیر با لیست رشته های کنکور انسانی بیشتر آشنا شوید:

مقطع کارشناسی ارشد پیوسته

کارشناسی ارشد پیوسته علوم قضایی کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و حقوق

مقطع کارشناسی

حقوق زبان و ادبیات کردی ادیان و مذاهب شیعه شناسی
ایران شناسی آموزش الهیات ادیان و عرفان تربیت مروج سیاسی
آموزش زبان و ادبیات فارسی تاریخ و تمدن ملل زبان و ادبیات عربی آموزش زبان عربی
زبان و ادبیات ترکی آذری زبان و ادبیات فارسی علوم اسلامی رشته فلسفه و کلام اسلامی علوم حدیث
علوم قرآن و حدیث فرهنگ و معارف اسلامی علوم قضائی فقه شافعی
فقه و حقوق اسلامی فقه و مبانی حقوق اسلامی فلسفه فقه و حقوق حنفی
فلسفه و حکمت اسلامی فقه و حقوق شافعی فقه و حقوق امامی فلسفه و عرفان اسلامی
مترجمی زبان عربی مربیگری عقیدتی فلسفه و کلام اسلامی معارف اسلامی و اخلاق
معارف اسلامی و ادیان معارف اسلامی_ تبلیغ و ارتباطات معارف اسلامی و کلام معارف اسلامی و تاریخ
معارف اسلامی و علوم قرآنی معارف اسلامی علوم تربیتی معارف اسلامی معارف اسلامی و مدیریت
امنیت اطلاعات امنیت نرم آموزش علوم اجتماعی امنیت بین‌الملل
برنامه‌ریزی اجتماعی و تعاون جامعه شناسی پژوهشگری امنیت روزنامه نگاری
حفاظت اطلاعات امنیت اقتصادی علوم فنی امنیت ضد تروریسم
مددکاری اجتماعی مردم شناسی اقتصاد حسابداری
روابط عمومی فناوری اطلاعات و ارتباطات علوم ارتباطات اجتماعی گردشگری
مدیریت اطلاعات و ارتباطات مدیریت امور گمرکی مدیریت امور بانکی مدیریت بازرگانی
مدیریت دولتی مدیریت کسب و کار مدیریت بیمه مدیریت صنعتی
مدیریت مالی مدیریت بیمه اکو مدیریت فرهنگی و هنری مدیریت بازرگانی و دریایی
مطالعات ارتباطی هتل داری باستان شناسی تاریخ
تاریخ اسلام آموزش جغرافیا آموزش تاریخ جغرافیا
زبان و زبان شناسی امور تربیتی آموزش ابتدایی آموزش تربیت بدنی
راهنمایی و مشاوره روانشناسی علوم سیاسی علوم انتظامی علم اطلاعات و دانش شناسی
مدیریت آموزشی علوم تربیتی علوم ورزشی مشاوره
مطالعات خانواده

مقطع کاردانی

امور دولتی خدمات اداری امور تربیتی امور بانکی
حرفه‌ای گردشگری آموزش دینی و عربی کاردانی تربیت معلم قرآن کریم تربیت مبلغ قرآن کریم
امور فرهنگی امور مالی و مالیاتی مدیریت بازرگانی کاردانی امور گمرکی
مدیریت صنعتی کاربردی حسابداری بیمه هتلداری
باستان شناسی آموزش و پرورش ابتدایی

ضرایب جدید کنکور انسانی

داوطلبان قبل از اینکه به سراغ مطالعه رشته های پردرآمد انسانی بروند باید با تمامی اطلاعات کنکور آشنا باشند. همانطور که در قسمت بالا نیز توضیح دادیم مفهومی به نام زیرگروه در کنکور سراسری وجود ندارد. حذف زیرگروه‌ها از کنکور سراسری ضرایب کنکور انسانی را نیز تغییر داده است. تمامی رشته‌های گروه انسانی دارای ضرایب یکسانی هستند. این بدین معنی است که ضرایب دروس تخصصی انسانی با توجه به رشته‌های مختلف تغییر نمی‌کنند. شما می‌توانید در قسمت زیر را با ضرایب جدید دروس تخصصی کنکور انسانی بیشتر آشنا شوید:

نام درس ضریب
اقتصاد 2
ریاضی 6
ادبیات تخصصی 8
عربی تخصصی 5
تاریخ و جغرافیا 5
علوم اجتماعی 5
فلسفه و منطق 5
روانشناسی 2

تاثیر معدل در کنکور انسانی

یکی دیگر از تغییرات کنکور سراسری تغییر نحوه تاثیر معدل است. تاثیر معدل در کنکور سال‌های اخیر به صورت تاثیر مثبت محاسبه می‌شد. اما این شرایط در حال حاضر تغییر کرده است. تاثیر معدل در کنکور سال 1402 و کنکور سال‌های آینده به صورت تاثیر قطعی محاسبه می‌شود. این بدین معنی است که معدل نهایی داوطلبان و سوابق تحصیلی آن‌ها به صورت مستقیم بر رتبه کنکور آن‌ها تاثیر می‌گذارد. دروس عمومی و دروس تخصصی با نمرات مختلف بر سوابق تحصیلی داوطلبان تاثیرگذار هستند. تاثیر معدل در کنکور 1402 به صورت تاثیر قطعی 40 درصدی محاسبه می‌شود. این بدین معنی است که نمره نهایی داوطلبان را 40 درصد سوابق تحصیلی و 60 درصد رتبه کنکور مشخص می‌کند. شما می‌توانید در قسمت زیر نحوه تاثیر معدل در کنکور سال 1402 و سال‌های آینده را مشاهده کنید:

سال دروس عمومی دروس تخصصی جمع
1402 26 14 40
1403 28 22 50
1404 و کنکور سال‌های آینده 30 30 60

تعداد سوالات دروس تخصصی در کنکور انسانی

داوطلبان باید در کنکور انسانی به سوالات دو دفترچه تخصصی پاسخ دهند. دفترچه اول کنکور انسانی شامل دروس ادبیات فارسی، علوم اجتماعی و روانشناسی است. داوطلبان باید به سوالات این دفترچه در مدت زمان 85 دقیقه پاسخ دهند. دفترچه شماره دو کنکور انسانی شامل دروس عربی، تاریخ و جغرافیا، فلسفه و منطق و اقتصاد است. مدت زمان پاسخگویی به سوالات دفترچه دو 75 دقیقه است. تعداد سوالات دروس تخصصی در کنکور انسانی به صورت زیر است:

  • مدت زمان پاسخگویی به سوالات ریاضی: 30 دقیقه
  • مدت زمان پاسخگویی به سوالات زبان و ادبیات فارسی: 30 دقیقه
  • مدت زمان پاسخگویی به سوالات علوم اجتماعی و روانشناسی: 25 دقیقه
  • مدت زمان پاسخگویی به سوالات عربی: 20 دقیقه
  • مدت زمان پاسخگویی به سوالات تاریخ و جغرافیا: 25 دقیقه
  • مدت زمان پاسخگویی به سوالات فلسفه و منطق: 29 دقیقه
  • مدت زمان پاسخگویی به سوالات اقتصاد: 15 دقیقه

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران و جهان

1) رشته های پردرآمد انسانی: رشته مدیریت مالی: مناسب برای هر کسب و کاری

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

ما در این مطلب مهم‌ترین و محبوب‌ترین رشته های پردرآمد انسانی را به داوطلبان معرفی می‌کنیم تا آن‌ها با دید بهتری به سراغ انتخاب رشته‌های انسانی بروند. اولین رشته انسانی که در این بخش به بررسی آن می‌پردازیم، رشته مدیریت مالی است. هر کسب و کاری یه یک مدیر مالی و حسابدار نیاز دارد. بنابراین رشته مدیریت مالی از بازار کار بسیار مناسبی برخوردار است. داوطلبان گروه انسانی برای فارغ‌التحصیلی از رشته مدیریت مالی باید 4 سال تمامی دروس این رشته را به خوبی مطالعه کنند. مقطع کارشناسی مدیریت مالی 4 است و داوطلبان 8 ترم تحصیلی برای مطالعه دروس فرصت دارند. داوطلبان در مقطع کارشناسی رشته مدیریت باید 135 واحد درسی را سپری کنند.

داوطلبان در مقطع کارشناسی رشته مدیریت مالی باید 21 واحد دروس عمومی، 42 واحد دروس پایه، 26 واحد دروس اصلی، 40 واحد دروس تخصصی و 8 واحد دروس اختیاری را مطالعه کنند. رشته مدیریت مالی به عنوان یک رشته شناور مابین داوطلبان شناخته می‌شود. این بدین معنی است که داوطلبان تمامی گروه‌های آموزشی امکان قبولی در این رشته تحصیلی را دارند. رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی هیچ گرایش خاصی ندارد. رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد نیز در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. این رشته در مقطع ارشد نیز هیچ گرایشی ندارد. داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که این رشته در مقطع دکتری در اختیار داوطلبان قرار نمی‌گیرد.

داوطلبانی که به درس اقتصاد و ریاضی علاقه زیادی دارند به راحتی امکان موفقیت در این رشته تحصیلی را دارند. رشته مدیریت مالی امکان ادامه تحصیل در خارج از کشور را نیز دارد و داوطلبان به راحتی می‌توانند بورسیه تحصیلی برای این رشته دریافت کنند. داوطلبان باید به این موضوع توجه داشته باشند که رشته مدیریت مالی و رشته حسابداری با یکدیگر متفاوت هستند و مفاهیم یکسانی ندارند.

دروس عمومی رشته مدیریت مالی

مبانی نظری اسلام تاریخ و تمدن اسلامی منابع اسلامی
اخلاق اسلامی انقلاب اسلامی ادبیات فارسی
تربیت بدنی ۱ زبان عمومی تربیت بدنی ۲

 دروس پایه رشته مدیریت مالی

اصول حسابداری آمار و کاربرد آن در مدیریت مالی اقتصاد خرد
روش تحقیق در مدیریت ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت مالی روانشناسی کار
حسابداری صنعتی ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت آمار و کاربرد آن در مدیریت
کامپیوتر و کاربرد آن در مدیریت اقتصاد کلان حقوق بازرگانی
توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی حسابرسی

دروس اصلی رشته مدیریت مالی

مبانی سازمان و مدیریت مدیریت منابع انسانی پول و ارز و بانکداری
مدیریت استراتژیک مدیریت رفتار سازمانی تحقیق در عملیات
بازاریابی و عملیات بازار اقتصاد سنجی مالی

دروس تخصصی رشته مدیریت مالی

اصول مدیریت مالی مدیریت مالی در ایران بازار پول و سرمایه
برنامه‌ریزی مالیاتی متون مالی مبانی مدیریت و سرمایه‌گذاری
نهادهای پولی و مالی مبانی ریسک و مدیریت بیمه قراردادهای بیمه
نهادهای پولی و مالی بین‌الملل مبانی بانکداری و مدیریت بانک

رشته های پردرآمد انسانی: توانایی ها و مهارت های لازم برای رشته مدیریت مالی

  • توانایی برقراری ارتباط
  • توانایی نوشتن گزارش مالی
  • مهارت‌های بین فردی
  • صلاحیت رسمی حسابداری
  • مهارت‌های ارتباطی خوب با متقاضیان
  • توانایی تحلیلی
  • مهارت حل مسئله
  • مهارت‌های نوشتاری خوب جهت تدوین گزارش‌ها
  • دانش نرم افزار IT
  • رهبری
  • سازماندهی
  • آشنایی با قوانین حقوق و دستمزد و قوانین مالیاتی
  • توانایی کار به صورت مستقل
  • تجربه مدیریت
  • دارا بودن از تیپ شخصیتی تجاری و رسمی
  • دارا بودن از خلاقیت برای به کار گیری آن در تصمیم‌گیری‌ها
  • مهارت‌های تحلیل و حل مشکلات
  • مهارت‌های سازماندهی
  • مهارت‌های ریاضی و فناوری
  • مهارت‌های استراتژیک و تحلیلی
  • مهارت‌های ارتباطی قوی
  • توجه به جزئیات
  • تفکر تحلیلی
  • شناسایی مسائل و حل به موقع مشکلات
  • هوش تجاری
  • استفاده از زبان غیر فنی در صورت لزوم
  • توانایی سازگاری با شرایط
  • مهارت‌های سازمانی و مدیریت زمان

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

 

شغل های رشته مدیریت مالی

  • فعالیت در بیمه و مدیریت ریسک و مهندسی
  • فعالیت در بانک
  • فعالیت در شرکت‌های سرمایه‌گذاری
  • فعالیت در بخش‌های تامین مالی و اعتباری
  • تامین اعتبارات مالی در بانک
  • ارزیابی اقتصادی پروژه‌ها
  • ارزیابی اقتصادی شرکت‌های سرمایه‌گذاری
  • تحلیلگر ارشد مالی
  • مدیر امور مالی
  • مدیر حسابداری
  • مدیر امور اعتبارات
  • مشاور مالی
  • تحلیلگر بودجه
  • شرکت‌های خصوصی مدیریت مالی و اعتباری
  • صندوق‌های قرض‌الحسنه
  • شرکت‌های سرمایه‌گذاری و تامین مالی

وظایف مدیر مالی

  • مدیریت بر منابع و مصارف
  • رعایت کلیه قوانین و مقررات در صنعت مالی
  • پیش‌بینی سود
  • تصمیمات تامین مالی
  • ارائه راهکارهایی برای افزایش سود دهی در مدت زمان کوتاه
  • افزایش منابع مالی شرکت
  • کمک به مدیریت در تصمیم‌گیری‌های مالی
  • تحلیل بازده و ریسک در تصمیمات مالی
  • افزایش دارایی سهامداران در بلند مدت
  • تصمیمات سرمایه‌گذاری
  • کنترل هزینه‌ها
  • قیمت‌گذاری
  • تجزیه و تحلیل و برنامه‌ریزی مالی
  • تهیه و تدوین صورت‌های مالی
  • نظارت بر عملکرد مالی رئیس حسابداری
  • تبادل اطلاعات مالی موسسه
  • نظارت و هماهنگی در اجرای قوانین و مقررات حاکم بر عملیات مالی موسسه
  • اجرای کدینگ حساب‌ها
  • شناسایی و نگهداری حساب مقداری و ریالی اموال
  • پیگیری و بروزرسانی مانده حساب‌های سنواتی
  • مدیریت دارائی‌ها
  • طراحی و بازنگری سیاست‌های مالی
  • ملاقات با مشتریان برای تعیین اهداف مالی
  • مدیریت منابع مالی
  • پیش‌بینی جریان نقدی
  • افزایش منابع مالی شرکت
  • افزایش دارایی سهامداران در بلند مدت
  • نظارت بر کارکنان مسئول گزارش دهی مالی و بودجه‌ریزی
  • کمک به مدیریت ارشد شرکت در گرفتن تصمیمات صحیح مالی
  • انجام تحقیقات بازار برای به روز ماندن با روندهای مالی
  • تضمین سهام و اوراق قرضه و ایجاد حساب‌های پس انداز تصاعدی
  • پیشنهاد راهکار برای کاهش هزینه‌ها، افزایش درآمد و به حداکثر رساندن کارایی
  • تنظیم سند و گزارش‌های قانونی برای ارائه به اداره مالیات استان یا کشور
  • فراهم کردن گزارش‌های بستانکاری و بدهکاری در طول سال

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

بهترین دانشگاه ها برای رشته مدیریت مالی در ایران

  • دانشگاه ارومیه
  • دانشگاه شهید بهشتی – تهران
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی – تهران

بهترین دانشگاه های مدیریت مالی در جهان

  • دانشگاه هاروارد
  • دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن
  • دانشگاه استنفورد

درآمد رشته مدیریت مالی

رشته مدیریت مالی یکی از رشته‌های شناور گروه انسانی است که از رشته‌ های پردرآمد انسانی نیز محسوب می‌شود. رشته مدیریت مالی از بازار کار بسیار مناسبی برخوردار است. این رشته موقعیت‌های شغلی زیادی دارد و همین موضوع نیز موجب محبوبیت بیش از حد این رشته شده است. داوطلبان رشته مدیریت مالی پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی وارد بازار کار می‌شوند و یک شغل مناسب برای خود انتخاب می‌کنند. درآمد رشته مدیریت مالی بسیار زیاد است و داوطلبانی که استعداد و مهارت بالایی دارند در این رشته موفق‌تر هستند.

2) حقوق: وکالت و درآمد منحصربه‌فرد

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

رشته حقوق یکی دیگر از رشته های پردرآمد انسانی است که اکثر داوطلبان گروه انسانی به این رشته علاقه دارند. رشته حقوق تمامی روابط اجتماعی در سطح جامعه را بررسی می‌کند و روابط را به دو بخش حقوق عمومی و حقوق خصوصی تقسیم‌بندی می‌نماید. این رشته در مدت زمان 4 سال و 8 ترم تحصیلی در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. داوطلبان باید در مقطع کارشناسی رشته حقوق 135 واحد درسی را مطالعه کنند. دروس رشته حقوق شامل دروس عمومی، پایه، تخصصی و اختیاری هستند. داوطلبان پس از به پایان رساندن دوره کارشناسی می‌توانند در آزمون وکالت یا قضاوت شرکت کنند.

رشته حقوق در مقطع کارشناسی ارشد نیز در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. این رشته در مقطع ارشد گرایش‌های مختلفی دارد. رشته حقوق در مقطع ارشد دارای گرایش‌های حقوق خصوصی، حقوق ارتباطات، حقوق ثبت اسناد و املاک، حقوق اسناد و قراردادهای تجاری، حقوق بین‌الملل، حقوق جزا و جرم‌شناسی، حقوق کیفری اطفال و نوجوانان، حقوق عمومی، حقوق نفت و گاز، حقوق بشر، حقوق مالکیت فکری، حقوق اقتصادی، حقوق دادرسی اداری، حقوق محیط زیست، حقوق تجارت بین‌الملل، حقوق خانواده، حقوق شرکت‌های تجاری و … است. مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق در یک مدت زمان 2 الی 3 ساله در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد.

داوطلبانی که به دنبال ادامه تحصیل هستند به راحتی می‌توانند در مقطع دکتری نیز به ادامه تحصیل این رشته بپردازند. رشته حقوق در مقطع دکتری نیز گرایش‌های مختلفی دارد. مقطع دکتری رشته حقوق حداکثر 5 سال است. داوطلبان باید در 9 ترم تحصیلی مفاهیم دروس مختلف را مطالعه کنند. گرایش‌های دکتری رشته حقوق شامل گرایش حقوق عمومی، گرایش حقوق جزا و جرم‌شناسی، گرایش حقوق بین‌الملل عمومی، گرایش حقوق خصوصی، گرایش حقوق نفت و گاز و گرایش فقه و حقوق جزا هستند.

دروس عمومی رشته حقوق

مبانی نظری اسلام زبان عمومی تربیت بدنی 1
اخلاق اسلامی انقلاب اسلامی تربیت بدنی 2
ادبیات فارسی آشنایی با منابع اسلامی تاریخ و تمدن اسلامی

دروس پایه رشته حقوق

مقدمه علم حقوق حقوق جزای عمومی 1 حقوق اساسی 1
حقوق مدنی 1 مبانی علم اقتصاد عربی
مالیه عمومی مبانی جامعه شناسی

دروس اصلی و تخصصی رشته حقوق

حقوق اساسی 2 حقوق جزای عمومی 2 حقوق جزای عمومی 3
حقوق بین‌الملل عمومی 1و2 حقوق سازمان‌های بین‌المللی متون فقه 1و2 و3 و4
حقوق اداری 1و2 حقوق تجارت 1 – اشخاص اصول فقه 1و2
حقوق تجارت 2 – شرکت ها حقوق تجارت 3 – اسناد تجاری حقوق تجارت 4 – ورشکستگی
حقوق مدنی2- اموال و مالکیت حقوق مدنی 3 – کلیات قراردادها حقوق مدنی 4 – الزامات خارج از قراردادها
حقوق مدنی 5 – خانواده  حقوق مدنی 6 – عقود معین قسمت الف حقوق مدنی 7- عقود معین قسمت ب
حقوق مدنی  8- شفعه، وصیت و ارث آئین دادرسی مدنی 1 و 2 و 3 متون حقوقی 1 – به زبان خارجی
متون حقوقی 2 – زبان خارجی تخصصی آئین دادرسی کیفری 1 و 2 کار تحقیقی 1 و 2
حقوق بین‌الملل خصوصی 1 و 2 جرم شناسی حقوق جزای اختصاصی 1 و 2 و 3
قواعد فقه 1 و 2 حقوق تطبیقی ادله اثبات دعوی
حقوق کار پزشکی قانونی

توانایی ها و مهارت های لازم برای رشته حقوق

  • قدرت استدلال
  • جسارت
  • فن بیان و سخنوری
  • اعتماد به نفس
  • صبوری
  • شجاعت
  • پشتکار بالا
  • توانایی تاثیرگذاری روی افراد
  • مهارت تحقیق و پژوهش
  • قدرت استنتاج
  • انتقادپذیر
  • مهارت قضاوت
  • آشنایی با علم روانشناسی
  • توانایی کار گروهی
  • ابتکار و استقلال
  • مهارت تحلیل
  • حل مسئله به شکل خلاقانه
  • مهارت‌های ارتباطی نوشتاری
  • مهارت‌های ارتباط کلامی
  • مهارت مردم ‌شناسی
  • انجام کار تحت فشار و استرس
  • توجه به جزئیات
  • مهارت‌های تحقیق
  • خلاق

موقعیت های شغلی رشته حقوق

  • قضاوت
  • تحریر ادله
  • بازپرسی و دادیاری
  • امور ورشکستگی و سرپرستی محجورین فنی و حقوقی
  • فعالیت در ادارات ثبت اسناد و املاک
  • سردفتر و دفتریار در دفاتر اسناد رسمی
  • مشاور حقوقی
  • داور حل اختلاف
  • کارشناس حقوقی قضایی
  • قاضی مراجع اداری
  • دستیار حقوقی
  • منشی دادگاه
  • وکالت دعاوی دادگستری
  • مشاور حقوقی بانک‌ها
  • عریضه نویسی
  • بازپرسی و دادیاری
  • ادارات اجرای احکام شامل موارد مدنی و کیفری
  • مشاور حقوقی شهرداری‌ها
  • مشاور حقوقی شرکت‌ها
  • مشاور حقوقی وزارتخانه‌ها
  • سردفتری دفاتر اسناد رسمی جذب
  • تنظیم قراردادهای اقتصادی و بازرگانی داخلی و خارجی

وظایف وکیل یا حقوقدان

  • تحریر دعاوی شامل بازپرسی و دادیاری
  • رسیدگی به شکایات و دعاوی حقوقی و اداری
  • تحریر ادله
  • انجام کلیه کارهای مربوط به ثبت، تغییرات در ساختار و …
  • اجرای مورد وکالت به طور کامل
  • جمع‌آوری و نگهداری مستندات و مدارک مربوط به پرونده
  • رعایت مصلحت موکل
  • ارائه مشاوره‌های حقوقی به مراجعه کنندگان

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

 

 بهترین دانشگاه های ایران برای رشته حقوق

  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه شیراز
  • دانشگاه گیلان
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه امام صادق
  • و …

بهترین دانشگاه های جهان برای رشته حقوق

  • دانشگاه ییل
  • دانشگاه استنفورد
  • دانشگاه کلمبیا
  • دانشگاه کالج لندن
  • دانشگاه توکیو
  • مدرسه اقتصاد و حقوق لندن
  • دانشگاه ملبورن

درآمد رشته حقوق

داوطلبان گروه انسانی باید قبل از انتخاب رشته حقوق به نکات زیادی توجه کنند. یکی از مهم‌ترین نکات در مورد رشته حقوق درآمد این رشته است. پردرآمدترین رشته حقوق، وکالت است. این بدین معنی است که داوطلبان باید برای کسب یک درآمد بالا وکالت را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند. داوطلبان باید پس از فارغ‌التحصیلی از مقطع کارشناسی در آزمون وکالت شرکت کنند تا امکان وکالت داشته باشند. آزمون وکالت برای وکالت به صورت سالانه برگزار می‌شود. داوطلبانی که در این آزمون قبول می‌شوند پروانه وکالت کسب می‌کنند. با توجه به این شرایط داوطلبان باید بدانند که وکالت در رشته حقوق از درآمد بالایی برخوردار است. البته کسب درآمد بالا در وکالت نیز به تجربه کاری و مهارت وکیل بستگی دارد.

بهترین گرایش های رشته حقوق

  • حقوق بین‌الملل
  • حقوق خصوصی
  • حقوق اقتصادی
  • حقوق تجارت الکترونیک
  • حقوق تجارت اقتصادی بین‌الملل

3) رشته حسابداری: همه کسب و کارها به حسابدار نیاز دارند!

 

پردرآمدترین رشته های انسانی

 

برخی از رشته‌های کنکور انسانی به صورت شناور هستند. این بدین معنی است که داوطلبان گروه‌های تجربی و ریاضی نیز امکان انتخاب این رشته‌ها را دارند. یکی از رشته‌های پردرآمد انسانی که یک رشته شناور محسوب می‌شود، رشته حسابداری است. بدون شک رشته حسابداری در اول لیست رشته های پردرآمد انسانی قرار دارد. این رشته بازار کار بسیار مناسبی دارد و تمامی کسب و کارها به یک یا چند حسابدار نیاز دارند. حسابدار در یک کسب و کار وضعیت مالی را بررسی می‌کند و گزارش‌های مالی کسب و کار را تجزیه و تحلیل می‌کند. داوطلبان می‌توانند این رشته را از مقطع هنرستان شروع به مطالعه کنند و تا مقطع دکتری ادامه دهند.

رشته حسابداری در یک دوره 4 یا 5 ساله در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. داوطلبان در مقطع کارشناسی رشته حسابداری باید 160 واحد درسی را مطالعه کنند. دروس رشته حسابداری در مقطع کارشناسی دروس عمومی، دروس پایه، دروس اختصاصی و کارآموزی هستند. رشته حسابداری در مقطع کارشناسی دارای هیچ گرایشی نیست. اما این موضوع در مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری صدق نمی‌کند. رشته حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد گرایش‌های مختلفی دارد. این رشته در مقطع ارشد شامل گرایش‌های حسابداری، حسابرسی، حسابداری منابع انسانی، حسابداری مدیریت، حسابداری دولتی، حسابداری مالی، حسابداری صنعتی و حسابداری عمومی است.

رشته حسابداری در مقطع دکتری نیز در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. تعداد کل واحدهای درسی در رشته حسابداری 36 واحد است. دروس اصلی 10 واحد، دروس انتخابی 8 واحد و رساله 18 واحد از دروس مقطع دکتری رشته حسابداری را تشکیل می‌دهند. داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که رشته حسابداری در مقطع دکتری هیچ گرایشی ندارد. بدون شک رشته حسابداری یکی از بهترین رشته‌های دانشگاهی در کشور است که درآمد بسیار زیادی دارد.

دروس پایه رشته حسابداری

روانشناسی‌ عمومی‌ جامعه‌ شناسی‌ اصول‌ علم‌ اقتصاد
ریاضیات‌ پایه‌ ریاضیات‌ کاربردی‌ آمار کاربردی‌
مبانی‌ کاربرد کامپیوتر پژوهش‌ و عملیات‌ مدیریت‌ تولید
حقوق‌ بازرگانی‌ پول‌ و ارز بانکداری‌ مبانی‌ سازمان‌ مدیریت‌
توسعه‌ اقتصادی‌ مالیه‌ عمومی‌ روش‌ تحقیق‌

دروس اصلی و تخصصی رشته حسابداری

اصول‌ حسابداری‌ حسابداری‌ میانه‌ حسابداری‌ پیشرفته‌
حسابداری ‌صنعتی‌ حسابرسی‌ حسابداری‌ مالیاتی‌
اصول‌ تنظیم‌ و کنترل‌ بودجه‌ مدیریت‌ مالی‌ مباحث‌ جاری‌ حسابداری‌
متون‌ حسابداری‌

توانایی ها و مهارت های مورد نیاز برای رشته حسابداری

  • نوآوری
  • مورد اعتماد و صادق بودن
  • مهارت‌های مدیریت زمان
  • تجزیه و تحلیل داده
  • هوش تجاری
  • درک بالا
  • توانایی حل مسئله
  • توانایی کمک رساندن به دیگران
  • قدرت تجزیه و تحلیل بالا
  • انعطاف‌پذیری
  • علاقه به حساب و کتاب
  • ذهن خلاق و ایده پرداز
  • ارتباطات قوی
  • مهارت بالا در ریاضی
  • اطلاع از صنایع مختلف
  • تقویت تفکر انتقادی
  • دقت و تمرکز بالا
  • توجه به جزئیات
  • خلاقیت در حسابداری
  • توانایی کار با بهترین نرم‌افزارها و ابزارهای حسابداری
  • توانایی مدیریت زمان
  • روابط عمومی بالا
  • توانایی تهیه صورت‌های مالی
  • درستکاری
  • آگاهی از فضای کسب‌ و‌ کارها
  • درک بالا
  • نوآوری
  • آشنایی با اینترنت

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

موقعیت های شغلی رشته حسابداری

  • مدیر حسابداری
  • حسابدار
  • مسئول حسابداری
  • تحلیلگر کسب و کار
  • حسابدار عمومی
  • سرپرست حسابداری
  • حسابدار پروژه
  • حسابداری کارمندان
  • منشی مالی
  • دستیار اداری
  • دبیر حسابداری
  • متخصص مالیات بر درآمد
  • دستیار حسابرس
  • حسابرس داخلی
  • مدیر حسابرسی
  • تحلیلگر اوراق بهادار
  • رئیس بانک
  • فعالیت در ادارات دارایی
  • فعالیت در واحدهای صنعتی
  • بازرس حسابداری
  • خزانه دار
  • صندوق دار
  • تحلیلگر سهام
  • مامور اعتبار محصولات
  • تحلیلگر سرمایه‌گذاری
  • مدیر پورتفولیو

وظایف حسابدار

  • ثبت درآمدها و هزینه‌های شرکت
  • کنترل سود و زیان
  • کنترل حقوق و دستمزد کارکنان
  • محاسبه حقوق پرسنل
  • بودجه‌بندی و حسابداری مدیریت
  • تحلیل و تفسیر اطلاعات مالی شرکت
  • تشخیص فعالیت‌های شرکت با ارزش افزوده
  • ارائه گزارش‌های مالی
  • ثبت اسناد حسابداری
  • کنترل اسناد حسابداری
  • تحویل لیست بیمه به صورت ماهیانه
  • بررسی مغایرت بانکی
  • ثبت تمامی مبادلات
  • بازبینی جریان نقدی
  • کنترل صورت‌حساب‌ها و فاکتورهای خرید و فروش
  • مدیریت دریافت‌ها و پرداخت‌ها
  • تهیه و تنظیم دفاتر مالی
  • تهیه تراز آزمایشی پایان دوره مالی
  • مشاوره مالی و حسابداری
  • تجزیه و تحلیل تمام داده‌های مالی
  • همکاری با مسئولین شرکت در انبار گردانی
  • تهیه خلاصه وضعیت وصولی‌ها
  • رسیدگی به امور مربوط به چک
  • بایگانی اسناد و مدارک مالی
  • محاسبه حقوق پرسنل
  • پیگیری برخی امور مالیاتی و بیمه تامین اجتماعی
  • تهیه تراز آزمایشی ماهانه
  • کنترل و بررسی تمام مدارک مالی شرکت
  • نظارت بر جریان وجوه نقدی و جریان کالا
  • ثبت دفاتر روزنامه و کل

بهترین دانشگاه های ایران برای رشته حسابداری

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
  • دانشگاه شیراز
  • دانشگاه شهید بهشتی

بهترین دانشگاه های جهان برای رشته حسابداری

  • دانشگاه تگزاس در آستین
  • دانشگاه میشیگان
  • دانشگاه ایندیانا بلومینگتون
  • دانشگاه نوتردام
  • دانشگاه پنسیلوانیا
  • دانشگاه ایلینوی در اربانا-شمپین

درآمد رشته حسابداری

بدون شک رشته حسابداری یکی از پردرآمدترین رشته های گروه انسانی است که یک رشته شناور نیز محسوب می‌شود. درآمد رشته حسابداری با توجه به موقعیت‌های شغلی این رشته بسیار زیاد است. این بدین معنی است که تمامی داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی می‌توانند یک موقعیت شغلی مناسب پیدا کنند. بنابراین اگر داوطلبان به دنبال شغلی هستند که در هر شرایطی درآمد بالایی دارد باید رشته حسابداری را انتخاب کنند.

معرفی رشته حسابداری همراه با درصد و تراز لازم برای قبولی

4) رشته روانشناسی: علم مطالعه رفتار انسان

 

پردرآمدترین رشته های انسانی

 

یکی دیگر از رشته‌ های پردرآمد انسانی، رشته روانشناسی است. رشته روانشناسی نیز جزو رشته‌های محبوب و پردرآمد گروه انسانی محسوب می‌شود. به راحتی می‌توان گفت که فارغ‌التحصیلان رشته روانشناسی آینده کاری مناسبی دارند. رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی در یک مدت زمان 4 ساله در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. داوطلبان باید دروس این رشته را در 8 ترم تحصیلی مطالعه کنند. مقطع کارشناسی رشته روانشناسی شامل 144 واحد درسی است. دروس این رشته شامل دروس عمومی، پایه، اصلی، تخصصی و اختیاری هستند. دروس عمومی شامل 23 واحد، دروس پایه و اصلی شامل 71 واحد، دروس تخصصی شامل 40 واحد و دروس اختیاری شامل 10 واحد هستند.

در حال حاضر رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی هیچ گرایشی ندارد. رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد بر خلاف مقطع کارشناسی گرایش‌های مختلفی دارد. داوطلبان باید در مدت زمان 2 الی 3 سال 38 واحد درسی را برای موفقیت در این رشته مطالعه کنند. مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی شامل 32 واحد دروس تخصصی، 2 واحد سمینار و 4 واحد پایان‌نامه است. گرایش‌های رشته روانشناسی در مقطع ارشد روانشناسی بالینی، روانشناسی– روانسنجی، روانشناسی صنعتی و سازمانی، خانواده درمانی، بالینی کودک و نوجوان، روانشناسی اسلامی، روانشناسی عمومی و آموزش کودکان استثنایی هستند.

داوطلبانی که به دنبال انتخاب رشته روانشناسی هستند به راحتی در مقطع دکتری نیز می‌توانند این رشته را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند. مقطع دکتری رشته روانشناسی 3 الی 5 سال است. داوطلبان باید در این مدت زمان از رساله خود دفاع کنند تا مدرک دکتری روانشناسی را به دست آورند. دکتری روانشناسی شامل گرایش‌های روانشناسی بالینی، روانشناسی عمومی، روانسنجی، روانشناسی تربیتی و دکترای علوم شناختی هستند.

برخی از دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی به فکر تاسیس مطب هستند. مهم‌ترین شرط برای تاسیس مطب روانشناسی داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد است.

دروس پایه و اصلی

روانشناسی عمومی 1 و 2 آمار استنباطی روانشناسی رشد 1 و 2
آمار توصیفی مبانی جامعه شناسی روش تحقیق در روانشناسی
روانشناسی یادگیری روانشناسی تربیتی روانشناسی اجتماعی
شخصیت بهداشت روانی تاریخچه و مکاتب روانشناسی
فیزیولوژی عمومی روان شناسی احساس و ادراک روان شناسی فیزیولوژیک
علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی متون روان شناسی به زبان‌های خارجی 1 روان شناسی تجربی
انگیزش و هیجان کلیات فلسفه روان سنجی
آسیب شناسی روانی 1 روان شناسی مرضی کودک

دروس تخصصی رشته روانشناسی

آسیب شناسی روانی 2 طرح‌های پژوهشی آزمایشگاهی مقدمات نوروپسیکولوژی
تفکر و زبان متون روان شناسی عمومی 2 سمینار در مسائل روان شناسی عمومی
روان شناسی جنایی روان شناسی مشاوره و راهنمایی ارزشیابی شخصیت
روان شناسی هوش و سنجش آن روان شناسی پویایی گروه روان شناسی کودکان استثنایی
اختلالات یادگیری

دروس اختیاری

کاربرد کامپیوتر در تجزیه و تحلیل آماری مددکاری اجتماعی انسان ‌شناسی در اسلام
روانشناسی تفاوت‌های فردی روانشناسی اجتماعی، کاربردی روانشناسی اجتماعی، تجربی
فلسفه اسلامی روانشناسی مدیریت بازپروری معلولین
روانشناسی و آموزش کودکان معلول اعتیاد (آسیب‌شناسی و درمان آن) روانشناسی صنعتی و سازمانی
نگرش‌ها و تغییر آن مقدمات ریاضی آسیب‌شناسی اجتماعی

توانایی ها و مهارت های مورد نیاز برای رشته روانشناسی

  • داشتن توانایی حل مسئله
  • روحیه بالا
  • امانت ‌داری و محرم اسرار
  • داشتن مهارت‌های ارتباطی
  • چالش پذیری
  • قابل ‌اعتماد و امانت ‌دار
  • داشتن رویکرد دقیق و منطقی
  • تحقیق و حل مسئله
  • مهارت سکوت و صحبت به ‌موقع
  • مهارت خوب گوش دادن
  • دلسوزی و همدلی
  • مهارت حل مساله
  • مهارت‌های حل مسئله و تحقیقات
  • مطالعه و یادگیری در هر شرایطی
  • توانایی درک
  • داشتن مهارت‌های ریاضی
  • تفکر انتقادی و تحلیلی
  • صبر و حوصله در برخورد با موارد مختلف

موقعیت های شغلی برای رشته روانشناسی

  • روانشناس مدرسه
  • مشاور
  • فعالیت در مراکز توانبخشی
  • مشاور ژنتیکی
  • فعالیت به عنوان نمایندگان فروش
  • روانشناس قانونی
  • روانشناس ورزش
  • روانشناس بالینی
  • کارشناس تبلیغات
  • تکنسین و مشاور
  • تکنسین و مشاور سلامت روان
  • مددکار اجتماعی
  • کارشناس خدمات عمومی و اجتماعی
  • مشاور توان ‌بخشی
  • فعالیت در کلینیک‌های تخصصی
  • مشاور خانواده
  • فعالیت در سازمان بهزیستی
  • روانشناس پزشکی قانونی
  • فعالیت در نیروی انتظامی
  • روانشناس صنعتی – سازمانی
  • روانشناس مدرسه
  • روانشناس ورزشی
  • روانشناسی ترافیک
  • متخصص درمان اصلاحی
  • روانشناس محیط زیست
  • مدارس و دانشگاه‌ها

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

وظایف روانشناس

  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • مطالعه رفتار و عملکرد مغز در شرایط مختلف
  • درک و پیش‌بینی رفتار بیماران
  • تجویز داروهای مناسب برای هر بیمار
  • کمک به زوج‌ها برای حل مشکلات
  • تدوین و اجرای برنامه‌های درمانی
  • بررسی اثربخشی روش‌های درمانی
  • همکاری با مددکاران اجتماعی
  • آموزش عادات سالم
  • ارزیابی منظم وضعیت روانی بیمار و ثبت مشخصات
  • انجام تست‌های مختلف روانشناسی
  • تشخیص اختلالات روانی، رفتاری و هیجانی افراد
  • شناخت و بررسی الگوهای رفتاری و ذهنی
  • روان درمانی
  • کمک به افراد در کاهش استرس آنان
  • مشاوره
  • فعالیت در سازمان‌های دولتی به عنوان مشاور
  • مصاحبه تشخیصی و بالینی با فرد بیمار

بهترین دانشگاه های ایران برای رشته روانشناسی

  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علامه طباطبایی تهران
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه ارومیه
  • دانشگاه شهید باهنر كرمان
  • و …

بهترین دانشگاه های جهان برای رشته روانشناسی

  • دانشگاه هاروارد
  • دانشگاه استنفورد
  • دانشگاه کمبریج
  • دانشگاه آکسفورد
  • دانشگاه کالیفرنیا
  • دانشگاه کالیفرنیا، برکلی (UCB)
  • دانشگاه ییل

درآمد رشته روانشناسی

رشته روانشناسی از بازار کار بسیار مناسبی برخوردار است و موقعیت‌های شغلی مختلفی دارد. همین دلیل نیز موجب می‌شود که داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی وارد بازار کار شوند. درآمد رشته روانشناسی بسیار مناسب است و افراد با توجه به تجربه و مهارت خود درآمدهای مختلفی دارند. عوامل زیادی بر درآمد رشته روانشناسی تاثیر دارند. مهارت و تجربه کاری به راحتی می‌توانند میزان درآمد افراد را در این رشته مشخص کنند.

معرفی رشته روانشناسی همراه با اطلاعات کامل در مورد گرایش‌های رشته

5) رشته مدیریت بازرگانی: آرامش و امنیت کاری بالا

 

پردرآمدترین رشته های انسانی

 

رشته‌های گروه انسانی به قدری زیاد و متنوع هستند که داوطلبان به راحتی امکان انتخاب یک رشته مناسب را دارند. یکی از رشته‌های محبوب گروه انسانی که از رشته های پردرآمد انسانی نیز محسوب می‌شود، رشته مدیریت بازرگانی است. داوطلبان در رشته بازرگانی با مفاهیمی مانند سرمایه، هزینه، سود و امکانات بهینه با این موارد آشنا می‌شوند. مقطع کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی در یک مدت زمان 4 ساله در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. داوطلبان باید در این دوره 8 ترم تحصیلی را سپری کنند. مقطع کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی 133 واحد درسی است و داوطلبان در این مقطع باید دروس عمومی، پایه، اصلی، تخصصی و اختیاری را مطالعه کنند.

مقطع کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی شامل 20 واحد دروس عمومی، 41 واحد دروس پایه، 30 واحد دروس اصلی، 36 واحد دروس تخصصی و 6 واحد دروس اختیاری است. داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که رشته مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی هیچ گرایشی ندارد. البته این موضوع در مقطع کارشناسی ارشد برای رشته مدیریت بازرگانی صدق نمی‌کند. مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی شامل 32 واحد درسی است. داوطلبان باید این مقطع را در مدت زمان 2 سال سپری کنند. گرایش‌های ارشد رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، گرایش بازرگانی بین‌الملل، گرایش مدیریت استراتژیک، گرایش تجارت الکترونیک، گرایش بازرگانی داخلی، گرایش کارآفرینی، گرایش مالی، گرایش بیمه و گرایش تحول هستند.

رشته مدیریت بازرگانی در مقطع دکتری نیز در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. مقطع دکتری این رشته دارای گرایش‌های مختلفی است. مدیریت سیاست گذاری بخش عمومی، مدیریت رفتاری، مدیریت منابع انسانی، مدیریت سیستم‌ها، مدیریت بازاریابی بین‌الملل، مدیریت مالی، مدیریت تولید و عملیات و تحقیق در عملیات از گرایش‌های دکتری این رشته هستند. داوطلبان به راحتی می‌توانند از مقطع کارشناسی تا مقطع دکتری در این رشته تحصیل کنند و از موفقیت در آینده تحصیلی خود مطمئن شوند.

دروس پایه رشته مدیریت بازرگانی

اصول حسابداری 1 و 2 ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت 1 و2 اقتصاد خرد
اقتصاد کلان روانشناسی کار آمار و کاربرد آن در مدیریت 1 و 2
توسعه اقتصادی و برنامه ریزی کامپیوتر و کاربرد آن در مدیریت روش تحقیق در مدیریت
حقوق اساسی مبانی مدیریت اسلامی و الگوهای آن

دروس اصلی رشته مدیریت بازرگانی

مبانی سازمان و مدیریت مدیریت رفتار سازمانی مدیریت منابع انسانی
مدیریت مالی 1 تحقیق در عملیات 1 و 2 مدیریت تولید
حسابداری صنعتی 1 بازاریابی و مدیریت بازار تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم

دروس تخصصی رشته مدیریت بازرگانی

مدیریت استراتژیک حقوق بازرگانی حسابرسی 1
سازمان‌های پولی و مالی بین‌المللی بازرگانی بین‌المللی زبان تخصصی 1 و 2
سیستم‌های اطلاعاتی مدیریت مدیریت مالی 2 بازاریابی بین‌المللی
پول و ارز و بانکداری سیاست پولی و مالی سیستم‌های خرید، انبارداری و توزیع

توانایی ها و مهارت های مورد نیاز برای رشته مدیریت بازرگانی

  • خلاقیت
  • رهبری
  • آشنایی با محصولات شرکت
  • مهارت‌های ارتباطی عالی
  • آشنایی كامل با اصول مدیریت و سرپرستی افراد
  • فن بیان قوی
  • مهارت‌های گفتاری و نوشتاری خوب
  • توانایی ارتباط‌سازی قدرتمند
  • توانایی مدیریت و کنترل
  • اعتماد به نفس بالا
  • توانایی شناسایی بازارهای موجود و جدید صادراتی از طریق بررسی و مطالعه بازارهای جهانی
  • آشنایی كامل با مسائل مربوط به فروش داخلی و خارجی
  • قدرت تجزیه و تحلیل
  • توانایی کار تیمی
  • داشتن قوه ابتکار و خلاقیت و طراحی راه‌حل‌های نوآورانه در مواجهه با مسائل تجربه نشده و جدید
  • مهارت و هوش مالی
  • علاقه‌مند به مسائل تجاری
  • علاقمند به مسائل اقتصادی
  • توانایی کار با کامپیوتر
  • درک رفتار و ساختار سازمانی
  • انگیزه و اشتیاق
  • آشنایی با تجارت الکترونیک
  • مدیریت ریسک
  • توانایی ارائه رویکرد خلاقانه برای حل مسئله
  • آشنائی کامل با مقررات و قوانین مربوط به امور تجارت
  • قدرت تحلیل مسائل و بررسی آن‌ها از جوانب مختلف

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

موقعیت های شغلی برای رشته مدیریت بازرگانی

  • فعالیت در حوزه صادرات و واردات
  • مشاور مدیریت
  • فعالیت در زمینه برندسازی و تحقیقات بازار شرکت‌ها
  • مدیر تحقیقات بازار و پژوهش
  • مدیر سفارشات خارجی
  • فعالیت در قسمت بازار فروش و جذب مشتری
  • مدیر بازاریابی
  • مدیر فناوری و اطلاعات
  • فعالیت در زمینه بیمه
  • مدیر صادرات
  • فعالیت در زمینه امور مالی و بانکداری
  • مدیر فروش
  • فعالیت در زمینه تجارت الکترونیک
  • مدیر در بخش بیمه
  • مدیر دیجیتال مارکتینگ
  • مدیر تحقیقات بازار
  • مدیر بازرگانی
  • مدیر صنعتی
  • مدیر مالی
  • مدیر جهانگردی
  • مدیر بیمه
  • و …

وظایف مدیر بازرگانی

  • تهیه گزارش‌های متنوع در حوزه فروش شرکت
  • پیگیری برنامه خرید و ارزیابی تامین کنندگان
  • جمع‌آوری و تجزیه تحلیل اطلاعات مربوط به کسب و کار
  • کنترل و نظارت بر نحوه انجام خریدهای شرکت در چارچوب مقررات و آئین‌نامه‌های معاملات
  • مراجعه و تماس با مؤسسات، ‌شركت‌ها و کارخانه‌ها در رابطه با تامین نیازهای شرکت
  • نظارت بر انعقاد قرار دادهای خرید و فروش
  • کنترل هزینه، سرمایه و سودآوری سازمان
  • دریافت و بررسی آمار و اطلاعات میزان فروش و بررسی علل نوسانات صعودی و نزولی آن و انجام اقدامات مقتضی
  • هماهنگی با واحد برنامه‌ریزی به منظور اطلاع از توان موجود و ‌ظرفیت خالی شرکت
  • شناسایی ظرفیت‌های سازمان برای سودآوری
  • انتقال اطلاعات قراردادهای عقد شده به واحدهای مرتبط
  • سنجش بازار و ارائه برنامه‌های بازاریابی
  • انجام مطالعات بازاریابی و بازاریابی برای فروش محصولات
  • نظارت بر اجرای صحیح و اثر بخش برنامه راهبردی
  • ارزیابی اثر بخشی تبلیغات و برنامه‌های بازاریابی
  • تدوین برنامه تولید بر اساس فروش فصلی و انجام تغییرات لازم روی آن
  • شرکت در جلسات مدیران و شنیدن و دریافت گزارش‌ها و پاسخگویی به پرسش‌ها در رابطه با امور بازرگانی
  • ارزیابی پیمانكاران فرعی سازمان و طراحی برنامه‌های مناسب برای ارتقاء آن‌ها
  • ارزیابی پرسنل در راستای اجرای صحیح نظام ارزیابی پرسنل

بهترین دانشگاه های ایران برای رشته مدیریت بازرگانی

  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه علامه طباطبایی (ره)
  • دانشگاه تربیت­ مدرس
  • دانشگاه الزهرا (س)
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه اصفهان

بهترین دانشگاه های جهان برای رشته مدیریت بازرگانی

  • دانشگاه استنفورد
  • موسسه آموزش عالی پنسیلوانیا
  • موسسه آموزشی اینسید Insead
  • دانشکده تجاری و کسب و کار لندن
  • دانشکده بوکونی
  • موسسه آموزشی کمبریج

درآمد رشته مدیریت بازرگانی

آیا رشته مدیریت بازرگانی بازار کار مناسبی دارد؟ آیا داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی وارد بازار کار می‌شوند؟ اول از همه باید داوطلبان به این نکته توجه داشته باشند که رشته مدیریت بازرگانی بازار کار بسیار مناسبی دارد. موقعیت‌های شغلی این رشته بسیار زیاد هستند و داوطلبان به راحتی امکان فعالیت در حوزه‌های مختلف را دارند. البته داوطلبان به این نکته توجه داشته باشند که درآمد رشته مدیریت بازارگانی نیز بسیار مناسب است. مدیریت بازرگانی حقوق و درآمد بالایی دارد و داوطلبان به راحتی در این شغل امکان ارتقای شغلی دارند.

6) رشته مدیریت امور بانکی: امنیت شغلی بالا

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

همانطور که مطالعه می‌کنید کنکور انسانی رشته‌های متنوعی دارد و داوطلبان باید با توجه به علاقه و استعداد خود یک رشته مناسب را برای خود انتخاب کنند. یکی دیگر از رشته‌ های پردرآمد انسانی، رشته مدیریت امور بانکی است. رشته مدیریت امور بانکی یکی از زیرشاخه‌های رشته مدیریت است که محبوبیت زیادی مابین داوطلبان دارد. این رشته مانند سایر رشته‌های گروه انسانی در یک مدت زمان 4 ساله در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. داوطلبان در مقطع کارشناسی رشته مدیریت امور بانکی باید 145 واحد درسی را مطالعه کنند. دروس این رشته شامل 23 واحد دروس عمومی، 29 واحد دروس پایه و 93 واحد دروس تخصصی هستند. داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که رشته مدیریت امور بانکی یک رشته شناور است. این بدین معنی است که داوطلبان تمامی گروه‌های آموزشی امکان انتخاب این رشته تحصیلی را دارند.

رشته مدیریت امور بانکی از مقطع کارشناسی تا مقطع دکتری در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. این بدین معنی است که داوطلبان به راحتی امکان ادامه تحصیل در این رشته تحصیلی را دارند. داوطلبان با خیال راحت می‌توانند به سراغ این رشته تحصیلی بروند، زیرا این رشته بازار کار بسیار مناسبی دارد. البته به این نکته توجه داشته باشید که داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی با امور مالی و حسابداری سروکار دارند. داوطلبانی که به دنبال موفقیت در این رشته تحصیلی هستند باید به درس ریاضی علاقمند باشند. این رشته به صورت کامل با مسائل ریاضی سروکار دارد و داوطلبان باید استعداد و مهارت زیادی در درس ریاضی داشته باشند. رشته مدیریت امور بانکی در اکثر دانشگاه‌های غیرانتفاعی در کشور در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد.

دروس پایه رشته مدیریت امور بانکی

روانشناسی عمومی جغرافیای اقتصادی ایران اقتصاد خرد
اقتصاد کلان ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت 1 و 2 آمار و کاربرد آن در مدیریت
حقوق اساسی، حقوق و مقررات مدنی حقوق تجارت فراگرد تنظیم و کنترل بودجه دولتی
مالیه عمومی و خط مشی مالی دولت‌ها اصول حسابداری 1و 2 مبانی سازمان و مدیریت
حسابداری صنعتی 1 و 2 حسابرسی 1 مبانی و کاربرد کامپیوتر در مدیریت
روش‌های تحقیق و مأخذ شناسی مدیریت مالی 1 و 2 پژوهش عملیات 1 و 2
حسابداری مالیاتی مدیریت رفتار سازمانی مدیریت منابع انسانی

دروس اختصاصی مدیریت امور بانکی

اصول بانکداری بانکداری داخلی 1 و 2 بانکداری خارجی 1 و 2
پول و بانک نظریه‌های پول امور مالی بین‌المللی
سازمان‌های مالی و پولی بین‌المللی ارزیابی طرح‌های اقتصادی حسابرسی داخلی بانک‌ها
توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی زبان تخصصی بانکداری 1 و 2

دروس اصلی رشته مدیریت امور بانکی

مدیریت مالی ۱ مدیریت مالی ۲ پژوهش عملیاتی ۱
حسابداری مالیاتی پژوهش عملیاتی ۲ مدیریت رفتار سازمانی
مبانی سازمان و مدیریت مدیریت منابع انسانی

مهارت ها و توانایی های لازم برای رشته مدیریت امور بانکی

  • توانایی انجام چندین کار به طور همزمان
  • توجه به جزئیات
  • توانایی کار تحت فشار
  • آشنایی با قوانین مالی
  • مهارت در سازماندهی و منظم بودن
  • مهارت در مدیریت زمان
  • درک نیاز مشتریان
  • برخورد صحیح با مشتری
  • مهات‌های میان‌فردی
  • آشنایی با فرایندهای بانکی
  • مهارت‌های گفتاری
  • مهارت‌های دیتا اینتری
  • مهارت نوشتاری قوی
  • مهارت در حل مسئله
  • توانایی مدیریت شعب
  • مسئولیت‌پذیری
  • هوش هیجانی بالا
  • احزار هویت مشتری

موقعیت های شغلی برای رشته مدیریت امور بانکی

  • بانک‌های دولتی تجاری
  • کارمند بانک
  • فعالیت در بخش روابط عمومی
  • موسسات مالی و اعتباری
  • اشتغال به کارهای عمومی در اداره مرکزی بانک‌ها
  • بانک‌های غیردولتی تجاری
  • بانک‌های دولتی قرض‌الحسنه
  • بانک‌های دولتی تخصصی
  • کارگزاری‌
  • بانک‌های خارجی دارای شعبه در ایران
  • سازمان بورس و اوراق بهادار
  • صرافی‌
  • مدیر آموزش کارشناس
  • حسابدار
  • سرپرستی و اداره یا معاونت بعضی واحدهای ستادی و شعب بانک‌ها
  • انجام امور مربوطه در ادارات ستادی بانک‌ها
  • کارشناس تحقیقات بازار
  • رئیس بانک
  • مشاور حقوقی
  • مدیر روابط عمومی کارشناس

وظایف مسئول و مدیر امور بانکی

  • افتتاح و بستن حساب برای مشتریان
  • شناسایی تراکنش‌های غیر معمول و فعالیت‌های غیر معمول در حساب‌های بانکی
  • بازرسی کارایی اقتصادی و عملکردی بانک
  • نظارت بر تمامی تراکنش‌های روزانه‌ شعبه
  • برداشت پول از حساب مشتریان
  • ایجاد راهبردها برای رشد فرصت‌های کسب‌ و کار
  • نظارت بر تمامی تراکنش‌های مالی و ثبت تمامی آن‌ها
  • کنترل اسناد مالی
  • واریز پول به حساب مشتریان
  • اطمینان از برطرف شدن نیازهای مالی مشتریان
  • برنامه‌ریزی مالی و بودجه‌بندی
  • نقد کردن چک‌ها
  • برطرف کردن خطاهای رخ داده در امور بانکی با بررسی مجدد تراکنش‌ها
  • تدوین گزارش‌های دوره‌ای
  • کنترل گردش مالی صندوق خود در پایان روز کاری
  • مدیریت حساب‌های بانکی
  • بازرسی روش‌های حفاظت از دارایی‌
  • بررسی و ارزیابی کارایی و کفایت سیستم‌های کنترل داخلی بانک
  • دریافت و طبقه‌بندی آمار و اطلاعات
  • کنترل اسناد مالی روزانه و ارائه آن‌ها به بایگانی
  • انجام کلیه عملیات بانکی مورد نظر مشتریان به کمک سیستم‌های بانکی

بهترین دانشگاه های ایران برای رشته مدیریت امور بانکی

  • دانشگاه سراسری خوارزمی تهران
  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه غیر انتفاعی خاتم
  • دانشگاه غیرانتفاعی هشت بهشت
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه ارومیه

بهترین دانشگاه های جهان برای رشته مدیریت امور بانکی

  • دانشگاه اقتصاد انگلستان
  • دانشگاه وایلی آمریکا
  • دانشگاه ملی سنگاپور
  • دانشگاه Bocconi ایتالیا

درآمد رشته مدیریت امور بانکی

رشته مدیریت امور بانکی یکی از رشته های پردرآمد انسانی است، اما درآمد بالا در این رشته به عوامل زیادی بستگی دارد. افرادی که به دنبال فعالیت در این رشته هستند باید مهارت و استعداد بالایی در درس ریاضی داشته باشند. از طرفی دیگر فعالیت در بخش خصوصی یا بخش دولتی تاثیر بسیار مهمی در درآمد داوطلبان دارد. داوطلبان باید این نکته را در نظر داشته باشند که درآمد در بانک‌های خصوصی بیشتر از درآمد در بانک‌های دولتی است.

7) رشته اقتصاد: فعالیت در تمامی کسب و کارها

 

معرفی رشته های پردرآمد انسانی در ایران

 

آخرین رشته‌ای که در این مطلب به داوطلبان معرفی می‌کنیم، رشته اقتصاد است. بدون شک تمامی داوطلبان گروه انسانی نام اقتصاد را شنیده‌اند و مفاهیم این درس را برای کنکور مطالعه کرده‌اند. رشته اقتصاد نیز یکی از رشته های پردرآمد انسانی است که بازار کار بسیار مناسبی دارد. رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی دارای گرایش‌های مختلفی است. داوطلبان در مقطع کارشناسی می‌توانند گرایش‌های اقتصاد نظری، اقتصاد بازرگانی، اقتصاد صنعتی، اقتصاد حمل و نقل، اقتصاد پول و بانکداری و اقتصاد کشاورزی را انتخاب کنند. داوطلبان در مقطع کارشناسی اقتصاد باید 135 واحد درسی را سپری کنند. این دوره به صورت 4 ساله و در 8 ترم تحصیلی در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. دروس عمومی در این رشته 20 واحد، دروس اصلی 78 واحد، دروس تخصصی 28 واحد و دروس اختیاری 9 واحد هستند. داوطلبان باید با بهترین نمرات این دروس را پاس کنند.

رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. این بدین معنی است که داوطلبان به راحتی امکان ادامه تحصیل در این رشته تحصیلی را دارند. رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی ارشد گرایش‌های مختلفی دارد. گرایش‌های این رشته در مقطع ارشد علوم اقتصادی، توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی، برنامه‌ریزی سیستم‌های اقتصادی، اقتصاد انرژی، بانکداری اسلامی، اقتصاد و تجارت الکترونیک، اقتصاد اسلامی، اقتصاد نظری، اقتصاد شهری، اقتصاد فرهنگ و هنر، اقتصاد محیط زیست، اقتصاد مالی اسلامی، اقتصاد آموزش، اقتصاد نفت و گاز، تجارت نفت و گاز، نهادها و سیاست‌های بین‌الملل در نفت و گاز، حقوق تجاری و قراردادهای بین‌المللی نفت و گاز و مدیریت مالی نفت و گاز هستند.

دروس عمومی

مبانی نظری اسلام اخلاق اسلامی انقلاب اسلامی
تاریخ و تمدن اسلامی منابع اسلامی ادبیات فارسی
زبان عمومی تربیت بدنی ۱ تربیت بدنی ۲

دروس اصلی

ریاضیات 1 زبان خارجی 2 ریاضیات 2
اصول سازمان و مدیریت پول و بانکداری حقوق تجارت
آمار 1 مبانی جامعه شناسی آمار 2
اقتصاد خرد 1 روش تحقیق اصول حسابداری 1
اصول بیمه اسلامی اصول حسابداری 2 اقتصاد خرد 2
اقتصاد کلان 1 اقتصاد کلان 2 مبانی فقهی اقتصاد اسلام
اقتصاد بخشی عمومی 1 نظام اقتصادی صدر اسلام نظام‌های اقتصادی
تجارت بین‌الملل اقتصاد توسعه اقتصاد ایران

دروس تخصصی گرایش اقتصاد پول و بانکداری

بانکداری اسلامی عملیات بانکی داخلی سازمان‌های پولی و مالی بین‌المللی
عملیات بانکی خارجی روش‌های مقداری در بازرگانی سیاست‌های پولی و مالی
حسابداری شرکت‌ها تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی ارزیابی طرح‌های اقتصادی
تامین منابع مالی و بورس اوراق بهادار مدیریت مالی 1

دروس تخصصی گرایش اقتصاد نظری

اقتصاد کشاورزی اقتصاد ریاضی اقتصاد بخش عمومی 2
تاریخ عقاید اقتصادی اقتصاد مدیریت اقتصاد سنجی
ارزیابی طرح‌های اقتصادی برنامه‌ریزی اقتصادی اقتصاد منابع

دروس تخصصی گرایش اقتصاد صنعتی

اقتصاد صنعتی حسابداری شرکت‌ها حسابداری صنعتی 1
اقتصاد منابع مدیریت تولید ارزیابی طرح‌های اقتصادی
اقتصاد سنجی حقوق کار و روابط صنعتی پژوهش عملیاتی

دروس تخصصی گرایش اقتصاد بازرگانی

اقتصاد مدیریت روش‌های مقداری در بازرگانی مدیریت تولید
ارزیابی طرح‌های اقتصادی حسابداری شرکت‌ها حسابداری صنعتی 1
اصول بازاریابی اصول بیمه مدیریت مالی 1

دروس تخصصی گرایش اقتصاد حمل و نقل

پژوهش عملیاتی اقتصاد شهری اقتصاد منطقه‌ای
اقتصاد حمل و نقل 1 جغرافیای حمل و نقل برنامه‌ریزی اقتصادی
برنامه‌ریزی حمل و نقل اصول بیمه بیمه حمل و نقل
ارزیابی طرح‌های اقتصادی

دروس تخصصی گرایش اقتصاد کشاورزی

اقتصاد کشاورزی توسعه و سیاست کشاورزی اقتصاد منابع
اقتصاد سنجی ارزیابی طرح‌های اقتصادی بازاریابی محصولات کشاورزی
مدیریت مزرعه جامعه شناسی روستایی پژوهش عملیاتی

مهارت ها و توانایی های لازم برای رشته اقتصاد

  • توانایی تجزیه و تحلیل مسائل اقتصادی
  • دانش ریاضی قوی
  • داشتن خلاقیت و ایده پردازی کافی
  • داشتن نگاه تحلیل گر
  • قدرت تحلیل و ارزیابی سیستم‌ها
  • علاقه به مسائل اقتصادی
  • استدلال قیاسی
  • انعطاف‌پذیری
  • تسلط بر زبان انگلیسی
  • یادگیری مداوم
  • توانایی اعمال قواعد کلی بر مسائل خاص
  • به‌روز بودن اطلاعات اقتصادی و اجتماعی
  • توانایی خواندن و درک ایده‌ها
  • تسلط بر رایانه و نرم‌افزارهای مرتبط
  • دارای تفکر انتقادی
  • مهارت حل مسئله

وظایف اقتصاددان

  • تجزیه و تحلیل مسائل اقتصادی
  • انجام نظرسنجی‌ها و جمع‌آوری داده‌ها
  • تصمیم‌گیری درباره مسائل اقتصادی
  • تدریس تئوری‌ها، اصول و روش‌های اقتصادی
  • تحلیل و تجزیه داده‌های اقتصادی
  • مشاوره‌های اقتصادی
  • تحقیق روی موضوعات اقتصادی
  • پیشنهاد راه‌حل‌هایی برای مشکلات اقتصادی
  • تفسیر روند بازار

موقعیت های شغلی برای رشته اقتصاد

  • مرکز آمار
  • متصدی بانک
  • مدیر مالی
  • سازمان برنامه و بودجه
  • مدیر فروش
  • کارشناس بازاریابی
  • مدیر بازاریابی
  • بانک مرکزی
  • وزارت صنایع
  • تحلیلگر مالی
  • کارشناس بیمه
  • کارشناسی گمرک
  • کارشناس امور مالیاتی
  • بخش‌های مختلف وزارت اقتصاد
  • استاد دانشگاه
  • کارشناسان تحقیقات بازار
  • روزنامه نگار
  • گزارشگر تجاری
  • مشاوران مدیریتی
  • کارشناس ارزیابی تقاضاهای بیمه
  • اقتصاددان

بهترین دانشگاه های ایران برای رشته اقتصاد

  • دانشگاه ارومیه
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه تهران
  • و …

بهترین دانشگاه های جهان برای رشته اقتصاد

  • دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن
  • دانشگاه پرینستون
  • دانشگاه شیکاگو
  • دانشگاه هاروارد
  • موسسه فناوری ماساچوست
  • دانشگاه استنفورد
  • دانشگاه برکلی کالیفرنیا
  • دانشگاه ییل
  • دانشگاه آکسفورد
  • دانشگاه کمبریج

درآمد رشته اقتصاد

رشته اقتصاد یکی از رشته‌های محبوب گروه انسانی است که بازار کار مناسبی دارد. داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی با مدرک معتبر و مهارت‌های مختلف امکان فعالیت در هر حوزه‌ای را دارند. مهم‌ترین معیار برای کسب یک درآمد بالا در رشته اقتصاد مهارت و تجربه کاری مناسب است.

لیست شغل های رشته انسانی

  • روانشناسی
  • مدیر بازاریابی محتوا
  • وکالت
  • گردشگری
  • حسابداری
  • مدیریت مالی
  • مدیریت دولتی
  • مدیریت بازرگانی
  • مربی تربیت بدنی
  • هتلداری
  • جهانگردی
  • مددکاری اجتماعی
  • رشته اقتصاد
  • آموزش دروس مختلف در مدرسه
  • آموزش ابتدایی
  • آموزش کودکان استثنایی
  • مترجم زبان انگلیسی
  • خبرنگاری
  • روزنامه نگاری
  • تحلیل بازارهای مالی و اقتصادی
  • تاریخ شناسی
  • مترجم زبان عربی
  • مشاوره حقوقی
  • مشاوره و مددکاری
  • امور بانکی و بیمه
  • امور مالی و اقتصادی
  • نویسندگی و ویراستاری
  • جامعه شناسی
  • کارشناس روابط عمومی
  • کارشناس محتوا
  • فعال اجتماعی
  • مددكار بهداشت روان

بهترین رشته های انسانی برای مهاجرت

  • مدیر بازاریابی
  • مدیر ارتباطات
  • تحلیلگر
  • مشاور
  • کپی رایتینگ
  • حسابداری
  • مدیریت مالی
  • روانشناسی
  • مدیریت بازرگانی

دوره های آموزشی موسسه حرف آخر برای کنکور انسانی

داوطلبان گروه انسانی در سال‌های اخیر با یک مشکل بزرگ روبه‌رو بودند. این داوطلبان دوره‌های آموزشی مناسبی برای مطالعه دروس نداشتند. همین موضوع نیز موجب میشد که داوطلبان ده‌ها منبع مختلف را تهیه کنند. این موضوع نه تنها از نظر مادی داوطلبان را اذیت می‌کرد بلکه داوطلبان را برای یادگیری دروس دچار سردگمی می‌کرد. موسسه حرف آخر با در نظر داشتن تمامی این شرایط بهترین دوره‌های آموزشی کشور را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد. دوره‌های آموزشی موسسه حرف آخر تمامی دروس تخصصی گروه انسانی را به داوطلبان آموزش می‌دهند. این دوره‌ها توسط بهترین اساتید کشور تدریس می‌شوند و داوطلبان با این دوره‌ها تمامی مفاهیم را به خوبی یاد می‌گیرند.

سوالات متداول در مورد رشته های پردرآمد انسانی

1) رشته‌های کنکور انسانی در چند زیرگروه در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرند؟

با توجه به شرایط جدید کنکور، زیرگروه‌ها از کنکور سراسری حذف شده‌اند. این بدین معنی است که تمامی رشته‌های گروه انسانی در یک گروه قرار دارند.

2) رشته های پردرآمد انسانی برای داوطلبان خانم مناسب‌تر است یا برای داوطلبان آقا؟

اکثر رشته های پردرآمد انسانی برای تمامی داوطلبان خانم و آقا در گروه انسانی مناسب هستند.

3) بهترین رشته گروه انسانی کدام رشته است؟

رشته روانشناسی در کنار رشته حقوق از بهترین رشته‌های گروه انسانی هستند.

شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد رشته های پردرآمد انسانی به وبلاگ موسسه حرف آخر مراجعه کنید و برای اطلاع از آخرین دوره‌های آموزشی حرف آخر به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور نیز مطلع شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دانلود برنامه موفقیت ۱۰۰ روزه در کنکور

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.